Черновецький

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем MARTINI, 21 гру 2006.

1. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Кияни, ви не ображайтеся, але як ви могли таке чудо вибрати мером? :)

Вчора дивився новини на кількох каналах і кожен раз як його показують, "не могу смотреть без смеха" :) У нас , звичайно теж вибір ще той, але Черновецький - це щось з чимось. Воно якесь як інопланетянин , чи як п"яний або обкурений, не знаю , може нехай би Степанич діагноз поставив?

Ось ще одна новинка http://ua.proua.com/news/2006/12/21/111538.html

• Подобається Подобається x 2
  2. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Відповідь: Черновецький

Діагноз ні:D Але людина дивна!;)

3. MARTINI

Я взагалі навіть думав, що можливо то якась кампанія на 1+1 проти нього, можна ж людину показати з поганого або хорошого ракурсу, вибрати певні цитати, інтонації, міміку, щоб сформувати те чи інше сприйняття. Є в арсеналі телевізійників такі маніпулятивні технології. Але вчора дивився випуски новин на декількох каналах про ті ж самі події, і всюди пан мер виглядав як клоун, що б він не говорив і з якого б боку його не знімали :)

Мені чимось Жанну Агузарову нагадує, так наче не від світу цього... Посміхається в незрозумілих місцях, очима щось по підлозі чи по стелі шукає, а то й ляпше шось - хоч стій , хоч падай....

• Подобається Подобається x 1
  4. Forpost

Forpost Стоїк

5. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

MARTINI.
    Есть пара хороших украинских поговорок - "Не питайте кума, чому в мене заплакані очі", и "Бачили очі, що купували - їжте, хочь вдавитесь".
    Вообще, человек, который советуется по вопросам градостроительства с "голосами" и пастором из Нигерии, по моему должен быть на постоянной прописке по адресу г. Киев, ул Фрунзе, 103.

6. Степаныч

:D Дык он вааще несьедобный, по-моему!:D Как не готовь!

7. MARTINI

З іншого боку, якщо людина неадекватна, то як вона стільки в житті досягнула? Успішний банкір, політик, тепер ось мер столиці, це вам не хухри-мухри. Може то свідома стратегія? Опоненти тебе не сприймають всерйоз, менше перешкоджають, а ти тим часом цілеспрямовано робиш свою справу.

Це як про російську казку : "Всю дорогу все думают, что Иванушка - дурачок, а в конце ему достается половина царства и самая красивая телка" :)

8. Степаныч

Я десь чув, що у нього тесть дЮже крутий.:rolleyes:

9. Nikola

Nikola Well-Known Member

Я розпитував друзів-знайомих-сусідів з цього приводу.
    Серед них є кілька старших людей. А одна жінка, сусідка, одинока пенсіонерка - на всілякі передвиборчі зустрічі просто обожнює ходити, запитання каверзні ставити кандидатам... :)
    Так от. За вказану кандидатуру ніхто з опитаних не голосував, бо "дивний якийсь цей пан Ч.".

ІМХО, скоріше всього це "підставна особа", "зицпредседатель" типу.
    Явище досить розпоширене на початку 90-х в період становлення тих же комбанків ітд.

10. Nikola

Nikola Well-Known Member

P.S.
    http://www.tabloid.com.ua/news/2006/12/11/1160.htm

11. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіть з релігійної точки зору Ч ніяк не пляше. Явна підстава. Та й закон поміг йому, адже ті, хто голосував за старого мера явно б віддали голоси за Кличка, а не за обкуреного, але якщо б був другий тур, але взаконі нема другого туру, на жаль.

12. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Во время выборов сей "господин" "угостил" всех пенсионеров Киева пайками.
    Сейчас те, кто купился на "сыр в мышеловке" - плачут.

13. Марина

Марина Well-Known Member

За него голосовали бабушки- старушки в том числе и моя мама. И как горячо я не советовала, насколько грячо я просила ЗАДУМАТЬСЯ за кого голосовать - пошла и выбрала. Сейчас охает. И это такой комплекс людей - сначала делать , потом думать. А то что делается сейчас у нас вызывает тихий ужас. Тут была веточка по поводу возможности силового метода решения конфликта. Так то то и страшно, что люди в большей своей частью (с теми что я общалась) готовы взять "берданку" и набить морды всем подряд, вне зависимости от цвета и морды.:ireful1:

14. Nikola

Nikola Well-Known Member

http://unian.net/ukr/news/news-177887.html

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

Київ того не витримає. Чортовецького геть.

16. Валерий

Валерий Well-Known Member

Не мое дело вмешиваться в выбор киевлян, но ведь САМИ выбрали !!!
    К чему теперь эти стоны ?:confused:
    Точно также, как и в моем городе выбрали полное убоище, а теперь удивляются почему мол так все плохо !
    А теперь вопрос:
    А что, дорогие киевляне, у Вас был другой выбор ?
    Вы что, хотели оставить Омельченко ? Думаете при нем было бы лучше ? Сомневаюсь я, однако.
    Или Вам по душе Клычко ? :D :D :D Тут даже комментировать нечего :D
    А теперь у Вас выбор один - либо инопланетянин Леня Черновецкий (прикольный такой мужичек:D ) либо экзальтированный Миша Бродский, :D которого ускоренно готовят на это место. Уж этот Вам нарулит, под чутким руководством Ю.В.Т. !!!
    Думать надо было, когда голосовали, любі мої друзі :D :D :D
    И не обижайтесь за резкий тон - у нас в городе та же самая картина, сперва проголосовали , а потом подумали !!! Но... было уже поздно !

17. WIZARD

WIZARD Well-Known Member

Скорее бы !

18. Валерий

Валерий Well-Known Member

WIZARD !
    А кого Вы бы хотели видеть на месте Черновецкого ? Неужто Бродского ? Или Омельченко ? Или Клычка ?
    Спрашиваю так просто, из любопытства.

19. Оля

Оля Старожилка форуму

А мені сподобалося, як влітку на Саксаганській перекопали дорогу і перестав тролейбус №3 ходити. Одна бабка й видала:"Ето всьо Ющєнко! Штоб он здох!":D Добре, що не Президент і мер винні, що коти в під"їздах какають. :D

20. Forpost

Forpost Стоїк

Настоящих буйных мало!Вот и нету вожаков!(В.Высоцкий)

а де твій аватар? :)