Відсвяткували "трійцю", так і не визначивши чим вона відрізняється від "Зеленої неділі", гуляли й 8.03 та 23.02, а тепер нам підсунули гуляти на "День мертвої Конституції". Навіть в цей день покажуть по теле кусочки з украденого князівського Межигір'я. А насправді немає в нас причин для свят, тому що:
Святкування у нас дня Конституції - це верх цинізму і блюзнірства. Де-юре Конституція існує, але де-факто практично жодне із її положень не виконується. Крім переліченого у дописі Прокопа маємо ще і "безкоштовну" медицину, і "право" на працю, і "рівність" перед законом, де продажна мусорня катує невинних щоби добути фіктивні докази і відпускає за пару баксів злочинців, де безкарно безпрєдєльнічають депутати, олігархи і їхні синки мажори. Гидко до рвоти.
Ми знову повернулися майже в повній мірі до панування в нашому житті "понятий" з відомої культури. Конституція, як і в часи Сталіна, перетворилася на фіговий лист для прикриття цих "понятий".
Саме так. Тоді в часи масового винищення населення з гучномовців в парках і на вулицях звучало "Я другой такой страны не знаю, ГДЕ ТАК ВОЛЬНО ДЫШИТ ЧЕЛОВЕК..."