Львівська міська рада намагається викорінити малі архітектурні форми з парків, а натомість облаштувати там зони відпочинку для львів’ян. Повний текст
Відповідь: Через МАФ – до прокуратури Все це, звичайно, дуже добре, але є і друга сторона медалі. Чому наші вулиці повинні перетворюватись на базари? Візьміть до прикладу вул. Шпитальну - суцільні МАФи. Хто-небудь задумувався, як живеться мешканцям Шпитальної? МАФи звичайно, справа хороша, але тільки там, де у них справді є потреба, а не там, де комусь захотілось поставити будку. Одна така вже стоїть у моєму дворі, просто за 10 метрів від моїх вікон - підприємцю захотілось відкрити забігайлівку для студентів - одного магазину автозапчастин йому вже мало, вирішив до нього ще буду приставити! Тепер у дворі армагеддон, дерева вирубані, огорожу взагалі знесли і плювати той тип хотів на думку сусідів. Людям лишилась тільки клумба і прохід до під'їзду. Натішитись просто не можемо, особливо, якщо врахувати, що просто через дорогу Краківський базар, а на першому поверсі будинку аж два магазини. Користь львівській громаді від такої буди, мабуть, неоціненна: 300 гривень податку за оренду 50 кв. м землі у ближньому центрі!
Відповідь: Через МАФ – до прокуратури Та нехай собі живуть, але там, де їх дійсно треба, наприклад, як в районі Варшавської, де дійсно мало магазинів, та й ніхто сусідам крові не псує - вільного місця багато. А які у більшості з них умови праці для найманих працівників? Просто жах! Реалізатори за копійки горбатяться, а власники собі наживаються. Теж мені - малий бізнес - суцільне купи-продай.
Відповідь: Через МАФ – до прокуратури Дозвольте не погодитись: Ми з сусідами також маємо сім"ї, маємо маленьких дітей, яким тепер замість майданчика і дерев залишилась страшнюча буда, розриті траншеї, поломана огорожа і купа будівельного сміття на додаток. А ще зграї студентів, які приходять попити кави-чаю і покурити... Вгадайте, куди скидають пластикові стаканчики і недопалки? І все це на маленькому клаптику землі! Особисто я - за визначені місця встановлення МАФів, а не "там, де мені так захотілось".
Відповідь: Через МАФ – до прокуратури Парадокс, але наскільки Вам важко добитись узаконення МАФів, настільки нам - щоб ту буду нарешті забрали з нашого двору. З наших листів вже тритомник можна скласти, є купа актів про незаконну забудову, але як власник, так і райадміністрація чхати на то все хотіли. Очевидно, власник :bazar: добре знає, кому треба платити...