Час на форум - звідки він береться?

Тема у розділі 'Життя форуму', створена користувачем ograda, 26 бер 2010.

1. ograda

ograda Well-Known Member

Це гілка про питання, тож хочу запитати.
    Прошу хвилину терпіння.
    В мене є можливість цілодобового користування інтернетом (я не сисадмін), на моєму робочому місці цілих два компьютери з швидкісним, режим роботи відносно вільний, визначаю собі сам, але зайти на форум, "запостувати" на форумі не виходить - працюю.

Даю нетактичне питання: чим займаються в житті ті форумляни в яких десятки повідомлень в день, особливо на "політичних" та "релігійних" гілках?
    Як це їм вдається?

Чи вони безробітні чи навпаки, це їх робота?

• Подобається Подобається x 2
  2. Полковник

Полковник миється в бані

Для меня, увы, и работа и хобби.
    Подробности у агента Педро.

• Подобається Подобається x 7
  3. poetka

poetka Дуже важлива персона

Вони певне самозамінні;)

• Подобається Подобається x 1
  4. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Полковник, в нас різні агентури...;)
    І на відміну від вас в мене перебування на ЛФ це 100% хоббі.
    А робота в мене - все ті ж зуби, були б вони неладні...

• Подобається Подобається x 3
  5. Чупага

Чупага Well-Known Member

Дуже швидко якщо довго думати над текстом і редагувати помилки не вдасться.
    Робота і гроші вони ж для хоббі! Інакше навіщо вони потрібні, якщо ти не шоста дитина в сім'ї жебрака.

• Подобається Подобається x 4
  6. Svjato

Svjato Well-Known Member

Думаю - вільний графік роботи :)

P.S. до комп'ютера має бути близько :)))

7. night

night Well-Known Member

Думаю що просто нема чим людям зайнятись в житті. Мають купу вільного часу. Я не кажу що всі ці люди не працюють. Працюють. Але графік роботи дозволяє "нічим " не займатись. От тому і іде філософія яка рятує від нудьги. Добре це чи погано судити не берусь. Як то кажуть на смак і колір всі люди різні.
    Особисто за себе скажу що почала досить активно сидіти на форумі коли зменшився обсяг роботи у зв'язку з кризою і зимнім періодом. А коли цілий день був зайнятий то на просто сидіння в неті і філософію часу не залишалось.

• Подобається Подобається x 5
  8. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

"Припливи" дописувачів зазвичай припадають на зиму, коли на вулиці така бека, що носа не хочеться висувати, от і сидиш з горням теплого чаю...в неті...от прийде літо...період відпусток, гарної теплої погоди і відвідувачів явно поменшає..

• Подобається Подобається x 7
  9. Romko

Romko Дуже важлива персона

Хм...а я бєздєльнік. Зазвичай з лісу дописую. Або з цвинтаря. А зараз во з набережної Дніпра(там людей менше) . То я так з живими людьми спілкуюсь. Зі свого світу. О...

• Подобається Подобається x 12
  10. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

Опять палимся?Стоило уехать в командировку на эти (цвиринь) выборы Януковича,так Полковник опять распустился;)Ладно,сдам отчёт и займусь его поведением вплотную.
    неплохое прикрытие,кстати.Под видом лечения чего только можно людям нужным в зубы вмонтировать.И уже не знаешь,то ли блик солнечный от зубов,то ли это фотовспышка сработала:)

11. Звідкись береться! :)

12. syavych

syavych копач

Робота така :pardon:

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я як тільки прокидаюсь-включаю комп і заходжу на ЛФ..ну і впродовж дня заглядую.Якщо мене навіть немає вдома, я все рівно в мережі .

14. Locke

Locke невиправний реаліст

Хто хоче щось зробити-знаходить спосіб. Хто не хоче - знаходить причину (народна мудрість).
    І взагалі, якщо робота перешкоджає відвідувати ЛФ, то ну її нафіг таку роботу! (с) :)

• Подобається Подобається x 16
  15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Хто рано встає - тому Бог дає.

Я працюю з дому, встаю о шостій з кицькою, інколи швидше. До підйому мого маленького зоопарку на чолі з чоловіком маю півтори години, то поки сплять, вирішую організаційні питання, планую день, а потім роблю сніданок.

А вже впродовж дня відбігаю, то до пошти, то до кастрюль, до уроків, у форум.

А онлайн я... ну 18годин мабуть. :)

16. Locke

Locke невиправний реаліст

Всього то навсього? :)

17. poetka

poetka Дуже важлива персона

А я бачете,як потепліло все менше і менше.....Треба з дитиною гуляти.....і таке різне,собою зайнятись,перукарня і т.д.Скоро свята ,мама попросила шинку запекти і сирники на підхваті,так,що часу не багато і не мало,але всеодно строчу вам,і читаю...Як без Вас:give_rose:

• Подобається Подобається x 5
  18. Rebbit

Rebbit Well-Known Member

Зранку почитав-пописав, ввечері почитав-пописав та й тішусі. :)
    На роботі зара не получається того робити бо занятися і без того є чим.
    Хотя так же само і комп постійно переді мною і інтернет.
    А мусів би йти на роботу з самого рання то писав би тіко ввечері.
    Так то воно конєчно часу троха займає. На двох форумах сидіти мені часу бракує тому попередній майже не відвідую.

А отово шо люди гризутсі через політику, релігію, мову то я тоже не розумію. І навіть якшо інколи шось в таких темах напишу то потім відписуюся від них бо нема часу оті суперечки читати. Блимне на почту лист шо хтось шось написав, відірвешся від свої роботи почитаєш, а там хтось когось "бакланить" - жалко шо відривався. Ну але якшо то людям приносить задоволення - ну то і файно. Хтось в таких темах сперечається, хтось в інших темах забавки ся бавить. Всім файно. :)

І по поводу того шо на роботі тре робити роботу - воно то так. Але хто цеглу мурує той і так на форум не зайде з робочого місця, а хто мозгами на роботі багато думає то йому б не помішало хоть раз в 2 години переключитися на шось інше бо інакше продуктивність праці сильно падає.

• Подобається Подобається x 8
  19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Решта - неефективна. :)

20. Provincial

Provincial Well-Known Member

Щиро дякую..на цьму форумі вперше (не проженете?) але досить активно спілкуюсь в інших форумах...
    Працюю по ремонту комп"ютерного обладнання на промисловому підприємстві...тобто- по сабжу теми- чим більше маю вільного часу на спілкування в Інеті- тим краще працюю...Як мовиться- "гарний сисадмін на роботі спить!"

а де твій аватар? :)