На Новому Львові коло басейну можна бачити бігборди партії Яблоко , або по-новому "Партії Вільних Демократів" Політичне гасло: "МЫ ЗАСТАВИМ ЭТИХ УБЛЮДКОВ БЫТЬ ЧЕСТНЫМИ! ПАРТИЯ ВОЛЬНЫХ ДЕМОКРАТОВ " Загалом такий текст, тільки українською красується на щитах. Мені от цікаво чим думали, коли от таке паскудство на вулицях вішали ?
Відповідь: Цензура бігбордів відсутня ? На Пасічній такий самий висить, сьогодні помітив. Зразу наступний щит за ним - Литвин
Відповідь: Цензура бігбордів відсутня ? і кого вони мають на увазі?..... ублюдок — російське слово, що означає "нєзаконнарождєний".... українською — виродок.... може якихось нагуляних моцкалів?...
Відповідь: Цензура бігбордів відсутня ? Страшенна бридота. І сам вислів, і те, що його намалювали і примушують всіх читати. Тим більше, ніхто нікого не примусить бути чесним, а виродків - і поготів
Відповідь: Цензура бігбордів відсутня ? ..і навпроти Привокзального.. Важко було пояснити чоловіку-поляку культуру наших політиків.. І чому в мене було відчуття сорому??
Відповідь: Цензура бігбордів відсутня ? Якась дешева політтехнологія, тільки не зрозуміло, звідки "ноги ростуть". Навмисне написання російського слова в українській фразі повинно вказувати на те, що нібито це проросійські сили попрацювали. :moskali: Але така груба та явна помилка наштовхує на думку, що це навмисна провокація. :n: Які б мотиви не керували замовником, ясно одне - йому байдуже до мешканців Львову, до їхніх дітей, які бачать цей непотріб, до зовнішнього вигляду вулиці, на якій це розташоване. Можливо, це людина не є мешканцем Львову, бо забруднювати рідне місто таким лайном є верхом цинізму та неповаги до оточуючих. Певно, такі біг-борди можна побачити й у інших містах нашої країни. Але лякає інше - байдужість місцевої влади до такої ситуації. І те, що рекламна агенція, якій належить біг-борд за гроші може розмістити на ньому будь -що, аби грошики платили. Невже в нас і справді все продається? До речі, в Росії теж нечуваний випадок цинізму рекламодавців. На одному з московських магазинів повісили рекламні плакати дитячого одягу, які закликають дітей носити тільки фірмові речі, а їхніх батьків - доводити свою любов, купуючи дітям модні цяцьки. На одному з плакатів дівчинка кидає іграшкового ведмедика зі словами: "не хочу з тобою гратись, бо ти не модний".:padonak: