Цей номер "Кримської світлиці" може бути останнім...

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем sevtavr, 22 гру 2006.

1. sevtavr

sevtavr миється в бані

ШАНОВНІ ЧИТАЧІ! ЦЕЙ НОМЕР «КРИМСЬКОЇ СВІТЛИЦІ» МОЖЕ БУТИ ОСТАННІМ...

Сьогодні, коли ви читаєте ці рядки, редактор «КС» дає пояснення в прокуратурі Київського району м. Сімферополя стосовно ПІВРІЧНОЇ (!) заборгованості з виплати заробітної плати працівникам редакції. Так і не спромігся наш «у Києві дядько» розпочати фінансування: з 800 тис. грн., визначених «Світлиці» у Держбюджеті, на сьогодні не отримано ЖОДНОЇ гривні. «Що це - саботаж чи головотяпство?» - ще з літа допитувалася редакція у владоможців. Але хто ж признається?
    Що ж, напевне, й справді потрібен гучний публічний процес над цією урядовою безголовістю, щоб почати вже, нарешті, наводити у державі порядок. Ми чесно пронесли нашого газетного хреста - не пропустили жодного номера «Світлиці». Нехай же тепер справді суд розбирається, чи так само чесно чиновники прагнули віддати «Світлиці» ЗАКОННО виділені їй кошти.
    Та попри все - до зустрічі!

«Світличани».

http://www.svitlytsia.crimea.ua/index.php

2. КРЫМЧАНИН

КРЫМЧАНИН миється в бані

Відповідь: Цей номер "Кримської світлиці" може бути останнім...

ты Севастополец???? смешно. если бы я там услышал бы украинскую речь то наверно бы улыбнулся бы (при хорошем настроении):)))

3. Капітан

Капітан Well-Known Member

А почему смешно? Разве должно быть смешно, когда украинец в Украине разговаривает на украинском? По моему, должно быть смешно в другом случае - когда украинец не знает родного языка, либо принципиально на нем не разговаривает :)

4. КРЫМЧАНИН

КРЫМЧАНИН миється в бані

Ну-ну... я не считаю Крым украинским. И то что он "по бумагам" входит в состав державы это вопрос времени. Я видел несколько инциндентов в Алуште с украино-язычниками... это тоже не есть хорошо, но как к нам так и мы .....

5. zet

zet Дуже важлива персона

Быстрее всего, что "как вам хвост накрутили, так вы и реагируете..."
    Потому что у нас нет инцидентов с русско-язычными. Мало того, и из Львова подобных слухов не доходило. В Виннице вообще, на каком языке заговоришь, на том вам и отвечают... Значит причина не в других, а только в вас самих. Это вы со всем светом "воюете", не задумываясь о том, что кто-то эту горе-пропаганду сначала неплохо проплатил...
    А во Львове и Виннице за "нелюбовь к русскому языку" никто денег не платил, вот и тишина там. Иначе б тоже повелись на раздражители.

6. КРЫМЧАНИН

КРЫМЧАНИН миється в бані

Зет, я был во Львове в 2001-ом году и когда я в ларьке попросил сигарет - продавщица закрыла окошко перед моим носом, и когда люди в трамвае слышали русскую речь - смотрели волком на меня....

7. zet

zet Дуже важлива персона

Били? Как в Крыму украинско-говорящих ? Нет? :confused:
    Значит, им никто за деньги не пояснил, что вас уже бить пора, а вам уже пояснили! Улавливаете разницу?

а де твій аватар? :)