Та де...ні в якому разі!!!!!А ви вважаєте,що наслідки будуть аналогічні? ---------- Додано в 22:41 ---------- Попередній допис був написаний в 22:38 ---------- От і правильно
То одне з найпопулярніших питань по гуглу Напевно їх задають ті, хто нудиться в довгій дорозі в потязі..
1. Ну... я ще у дитсадівському віці зробив експеримент (у дитсадку, звичайно): вдома знайшов електровимикач у вигляді великої кнопки (для зовнішньої провідки), примудрився присобачити до клем шнур зі штепсельною виделкою. В дитсадку встомив це у розетку і табуреткою вдарив по кнопці. Ну світло погасло. 2. 8 клас. Купила мама коропів, але пришла пізно і готувати не мала сил. Кинули коропів у ванну - нехай плавають. А назавтра виникло питання - а як же різати живих, не снулих ? Бляшанку у воду, дріт, тиць в одне гніздо розетки - нічого (то був нуль). Тиць на фазу. Коропи вискочили на кахель, як лососі на греблю Ніагарської ГЕС, коли йдуть нереститися. Вимкнув. Хлюп назад. Двоє готові. На кухню! Потім мама командує - "давай ще двох!" Цікаво, Бойцовая Рыбка поставить мені карму +1 чи ні ? ___________________________________ Я таки став інженером-електриком. А ломи в унітази не кидав - не мій профіль. P.S. Про електрифікацію унітазу: Працюючи вже на телецентрі, знімали ми репортаж на мотоциклетному заводі. І я - сам не знаю для чого - поцупив два ліхтарі-поворотники. Наближалося мамине чергування у лікарні (і наша п"янка). Спаяв я мультивібратор на транзисторах, підключив до поворотників, а поворотники закріпив ременем по обидва боки унітазу. Блимали, як на шлагбаумі. Гості оцінили - ніхто не промахнувся, коли ходили "кликати Іхтіандра". Потім подарував це адміністратору дискотеки.
Не факт, імхо може так і прокататись до першої станції не зігнувшись (хіба трохи, залежить від самого лому). Шпали засипані камінням практично доверху, тому він скоріше всього і не зачепиться - буде тягнутись як по асфальту, час від часу підстрибуючи на різниці висот
Якось їхав у потязі, провідник зник, туалети замкнені. Тоді сусіда дістав ключ-трикутник і відкрив. Я питаю - ви залізничник? - Ні, психіатр. І це зветься "психіатричний ключ". Ось перед відпусткою поцупив ключ від шафи для апаратури - накидний трикутник. Але забув взяти. Так і не з"ясував - підходить він чи не підходить.
Для декого таки точно. Бо все буде за законами Мерфі: В цей момент потяг проїжджатиме по мосту, тому на рейки і тим більше під колеса лом не потрапить. Проте міст буде над трансформаторною підстанцією, від якої живиться найближча трамвайна лінія. І коли п'яні хлопці приїдуть на вокзал, вони довго дивуватимуться - чому немає трамваю
Я вас як майбутній іхтіопатолог запевняю,що це спосіб дуже навіть препоганий!!!!! А от порівняння про лососів мені сподобалось ---------- Додано в 23:18 ---------- Попередній допис був написаний в 23:15 ---------- Ех...а фантазія у вас ще та!!!!
Мабуть цікава професія! Ви вчитеся у зооветеринарному? Спробуйте розвинути наукову тему з цього способу: 1. Електрошок - від психічних хвороб риб. 2. Миттєва дегельмінтизація риб. 3. Миттєве очищення риби від луски перед куховаренням... 4. Побудувати тривимірну імпульсну електроустановку у великому акваріумі і влаштовувати вистави з синхронного плавання риб - під музику і світло.
Ох...дорогий Boris_Kiev які ж ви мені хороші теми підкинули!Дуже дякую,ато навіть не знала з чим на конференцію іти,а тут аж 4 теми для наукової роботи Я не нарікаю
Ну добре, лом не зачіпеться, а якщо взяти якір ( не великий звичайно) прив1язати його до унітазу і кину під шпали!) ДУмаю ефекту буде багато =)