Це Москва? Або яке місто?

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Mikhail, 2 тра 2013.

1. Mikhail

Mikhail Well-Known Member

2. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Де відео? Про що тема взагалі?

3. Mikhail

Відео в сторінці, на яку я дав лінк.

По перше, про те, що відбувається в відео, по друге, про те, в якому відбувається місті. Мені здається, що це Москва.

Ну і той факт, що сайт - Сербське радіо. Державне. І цього відео ще нема в російському інтернеті.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

І що?
    І що?

5. Mikhail

Un.Known, у вас правильне ставлення. Темам потрібно бути тільки серйозними. Не меньш рівня пам'ятнику Леніну.

А взагалі-то, якщо це Москва, цікаво чому, по перше, такий ролік на сербському радіо, по друге, чому його нема в російських новинах.

6. Un.Known

У Вас тоді невірне, очевидно.
    Серби вирішили поглузувати з москалів.

Путін власною персоною заборонив.

• Подобається Подобається x 1
  7. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

Я сегодня пони в парке видел. Детей в тележке катал. Вы не удивили своими московскими наворотами...

8. Mikhail

От я не розумію значення. Чи це жарт, чи що?

Взагалі-то в Москві саме москвичі набагато більш глузують таким способом, оскільки набагато більше знайомі з такими випадками. Те, що я зараз звернув увагу - це тому що на жаль ніхто не зняв цю ситуацію в Москві, а србська державна телекомпанія зняла.

Таких випадков багато. Я бачив, як люди виїжджали з супермаркета на колясці і їхали через всю вулицю, потім повертали її назад до супермаркету. Можу багато згадати чогось, просто не роблю цього тут.

Краще подивитись фільм, на який я звернув увагу. Фільм по Стругацьким, до речі: http://for.lviv.ua/showthread.php?goto=newpost&t=81113

Мої фільми ніхто не дивиться. На жаль, ніхто не дає згоду подивитись. Немає з ким поспілкуватися про них.

Я все к тому, що варто подивитись фільм, щоб зрозуміти, як утворені ці жарти і випадки в Москві. Наприклад, приблизьно так.

9. Un.Known

Та ні, там навіть в коментарях десь написано, що таке тільки в Росії може бути.
    Ну так, це й підтверджує мною написане - москвичі звикли до гасаючих по тротуарах коней, не дивуються навіть.
    Краще ніж що?
    Багато назнімали?
    Спробуйте пообіцяти винагороду.
    Гм. Та мені якось байдуже, як "утворені ці жарти" в Москві.

А далі мені спадає на думку вульгарний галицький вираз, але я не вчу вульгарним виразам людей, це раз, а два - мені якось не пасує навіть.

А йду-но я погасаю на роверку. :)

10. Mikhail

Un.Known, капець, ну й гумор в вас. Мені відчувається, але не повністю та все ж, що він не до кінця ласкавий. Не всі змогли б догадатися.

До теми про подивитися фільм.
    Я маю сказати, що раптом може стати зрозуміло, як робити такі жарти, як вони утворені.

Дозвольть спитати, чи ви точно переконані? Звідки ви знаєте србські слова?

11. Un.Known

Як випускати коня на тротуар?

Це жарт?

12. Mikhail

Звичайно, ні!
    Я би сказав так: як шукати подібні випадки, де і при яких обставинах на них чекати.

Жарт - це не саме кінь, а зроблене відео, коментарі і назва сторінки.

Якщо не зрозуміло, я пошукаю інші слова для пояснення.

13. Mikhail

От це точно Москва:

Це літо 2010-го, коли пожежі спалювали села. В той час в усьому місті був дим тижнями без перерви. Були проблеми в лікарнях і т.д.

Далі:
    http://izvestia.ru/news/360800

І тому подібне.

14. Un.Known

Нащо? о_О

15. Mikhail

Що ж це за питання?

А навіщо існує Гарік Матриросян, Потап і ролік в першому пості?

16. Un.Known

Не знаю, про кого Ви говорите.

Я поняття не маю, для чого мені вишукувати ситуації, коли я можу бути збита конем в місці, де я зазвичай спокійно гуляю.

17. Mikhail

Un.Known, як ви зрозуміли сербські слова? Ви знаєте сербську?

18. Un.Known

Ні, я добре знаю чеську, а сербська мова - слов’янська, і сербські партнери використовують зазвичай вуковіцу.

19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Файна фотка для гілки "Справжнє обличча Росії"

А якщо серйозно, то подумав, що з мавзолею вже зробили бомбосховище, та вже йдуть якись навчання :hi:

20. Mikhail

Вітаю, Хайфо. Дякую за коментар, оскільки я зовсім не міг передбачити, що такий можливий зміст хтось може бачити в цьому жарті.

а де твій аватар? :)