http://www.rts.rs/page/stories/ci/story/1121/Видео дана/1316190/Све је мање коња који јуре?.html Дивимось відео.
Відео в сторінці, на яку я дав лінк. По перше, про те, що відбувається в відео, по друге, про те, в якому відбувається місті. Мені здається, що це Москва. Ну і той факт, що сайт - Сербське радіо. Державне. І цього відео ще нема в російському інтернеті.
Un.Known, у вас правильне ставлення. Темам потрібно бути тільки серйозними. Не меньш рівня пам'ятнику Леніну. А взагалі-то, якщо це Москва, цікаво чому, по перше, такий ролік на сербському радіо, по друге, чому його нема в російських новинах.
У Вас тоді невірне, очевидно. Серби вирішили поглузувати з москалів. Путін власною персоною заборонив.
От я не розумію значення. Чи це жарт, чи що? Взагалі-то в Москві саме москвичі набагато більш глузують таким способом, оскільки набагато більше знайомі з такими випадками. Те, що я зараз звернув увагу - це тому що на жаль ніхто не зняв цю ситуацію в Москві, а србська державна телекомпанія зняла. Таких випадков багато. Я бачив, як люди виїжджали з супермаркета на колясці і їхали через всю вулицю, потім повертали її назад до супермаркету. Можу багато згадати чогось, просто не роблю цього тут. Краще подивитись фільм, на який я звернув увагу. Фільм по Стругацьким, до речі: http://for.lviv.ua/showthread.php?goto=newpost&t=81113 Мої фільми ніхто не дивиться. На жаль, ніхто не дає згоду подивитись. Немає з ким поспілкуватися про них. Я все к тому, що варто подивитись фільм, щоб зрозуміти, як утворені ці жарти і випадки в Москві. Наприклад, приблизьно так.
Та ні, там навіть в коментарях десь написано, що таке тільки в Росії може бути. Ну так, це й підтверджує мною написане - москвичі звикли до гасаючих по тротуарах коней, не дивуються навіть. Краще ніж що? Багато назнімали? Спробуйте пообіцяти винагороду. Гм. Та мені якось байдуже, як "утворені ці жарти" в Москві. А далі мені спадає на думку вульгарний галицький вираз, але я не вчу вульгарним виразам людей, це раз, а два - мені якось не пасує навіть. А йду-но я погасаю на роверку.
Un.Known, капець, ну й гумор в вас. Мені відчувається, але не повністю та все ж, що він не до кінця ласкавий. Не всі змогли б догадатися. До теми про подивитися фільм. Я маю сказати, що раптом може стати зрозуміло, як робити такі жарти, як вони утворені. Дозвольть спитати, чи ви точно переконані? Звідки ви знаєте србські слова?
Звичайно, ні! Я би сказав так: як шукати подібні випадки, де і при яких обставинах на них чекати. Жарт - це не саме кінь, а зроблене відео, коментарі і назва сторінки. Якщо не зрозуміло, я пошукаю інші слова для пояснення.
От це точно Москва: Це літо 2010-го, коли пожежі спалювали села. В той час в усьому місті був дим тижнями без перерви. Були проблеми в лікарнях і т.д. Далі: http://izvestia.ru/news/360800 І тому подібне.
Не знаю, про кого Ви говорите. Я поняття не маю, для чого мені вишукувати ситуації, коли я можу бути збита конем в місці, де я зазвичай спокійно гуляю.
Ні, я добре знаю чеську, а сербська мова - слов’янська, і сербські партнери використовують зазвичай вуковіцу.
Файна фотка для гілки "Справжнє обличча Росії" А якщо серйозно, то подумав, що з мавзолею вже зробили бомбосховище, та вже йдуть якись навчання
Вітаю, Хайфо. Дякую за коментар, оскільки я зовсім не міг передбачити, що такий можливий зміст хтось може бачити в цьому жарті.