Це є мій цар. Чи ви знаєте Його?

Тема у розділі 'Релігії народів світу', створена користувачем comanche, 9 сер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. comanche

comanche знайшовся

"Це є мій цар"
    Покійний д-р С. Локрідж, пастор з Сан-Дієго, Каліфорнія
    Промовив ці слова у своїй проповіді в Детройті у 1976 році:

Мій Цар народився Царем. Біблія говорить, що мій Цар - Цар Юдейський. Він цар Ізраїля. Він Цар правди. Він Цар віків. Він Цар небесний. Він Цар слави. Він Цар царів, і Він Господь господствуючих. Тепер це мій Цар.

Чи знаєте ви Його? Не намагайтеся ввести мене в оману. Чи знаєте ви, мого Царя? Давид сказав: Небеса проповідують славу Божу, і твердь показує діла Його рук. Мій цар лише один і немає мірок якими можна визначити Його безмежну любов. Немає перешкод які можуть зашкодити сповненню Його благословеннями.

Він постійно сильний. Він абсолютно щирий. Він вічно незмінний. Він безсмертно благодатний. Він велично потужний. Він неупереджено милостивий. Ось мій цар. Він Син Божий. Він порятунок для грішників. Він центр цивілізації. Він знаходиться сам в Собі. Він чесний. Він унікальний. Він не має Собі рівних. Він безпрецедентний. Він найвищий. Він першочерговий. Він найбільша ідея в літературі. Він найвища особистість у філософії. Він найскладніша проблема критики. Він основна доктрина істинного богослов'я. Він необхідность духовної релігії. Ось мій цар.

Він єдиний, хто міг би вирішити всі наші потреби одночасно. Він єдиний хто поправу називається вседостатнім Спасителем. Він дає сили для слабких. Він доступний для спокушуваних і випробовуваних. Він співчуває, і рятує. Він Всемогутній Бог, хто веде та зберігає весь Його народ. Він зцілює хворих. Він очищує прокажених. Він прощає грішників. Він звільняє боржників. Він виводить з полону. Він захищає слабких. Він благословляє молодих. Він служить знедоленим. Він турбується про старців. Він заохочує роботящих і Він прикрашає лагідних. Ось мій цар.

Ви його знаєте? Мій цар - ключ до знань. Він джерело мудрості. Він двері визволення. Він дорога миру. Він шлях правди. Він стежка святості. Він ворота слави. Він наставник сильного. Він капітан переможців. Він голова героїв. Він лідер законодавчих органів. Він куратор переможців. Він губернатор над губернаторами. Він князь князів. Він Цар царів і Він Пан панів. Ось мій цар.

Його служба різнобічна. Його обіцянка обов'язково виконається. Його світло незрівнянне. Його доброта безмежна. І милість Його вічна. Його любов ніколи не змінюється. Його Слова є достатньо. Його благодать є повна. Його царювання праведне. Ярмо Його любе і Тягар Його легкий. Я хотів би описати тобі його..... Але він піддається опису. Ось мій цар. Його неможливо зрозуміти, він непереможний і він неперевершений.

Я йду до тебе скажу, що небеса небес не вміщають Його, не кажучи вже про те щоб якийсь чоловік пояснив Його. Ви не можете викинути Його з голови. Ви не можете не рахуватись із ним. Ви не можете пережити Його, і ви не можете жити без Нього. Фарисеї не могли терпіти його, але вони з'ясували, що не можуть Його зупинити. Пилат на Нім не знайшов провини. Ірод не міг убити його. Смерть не могла перемогти Його, і могила не могла втримати Його. Ось мій цар.

Він завжди був і завжди буде.Я кажу про те, що у нього не було попередника, і Він не будете мати наступника. Нікого не було перед Ним і не зможе ніхто бути після Нього. Ви не можете оголосити йому імпічмент, і він не збирається подавати у відставку. Ось мій цар! Ось мій цар!

Бо Твоє є Царство і сила, і слава. Вся влада належить моїєму Царю. Ми тут говоримо про чорну і білу владу, про зелену владу, але врешті-решт вся справа в Божій владі. Бо Твоя є сила. Так. І слава. Ми намагаємося досягти престижу і честі, і слави для себе, але слава вся Його. Так. Бо Твоє є Царство і сила, і слава на віки віків, і повсякчас і на віки. Як довго це? і повсякчас і на віки віків. . . . . Амінь.

• Подобається Подобається x 3
  2. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

И что это было?

3. ovod

ovod Well-Known Member

чому єдиний? Є ще дехто хто пропонує вирішення проблем.

І уявіть людину, замість якої хтось рішає всі її потреби, в кого вона перетворюється? Правильно - в тварину.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)