Екс-мер Львова Любомир Буняк вирішив повернутися на політичну арену. За його словами, представники однієї з політичних сил звернулися до нього з проханням повернутися в політику – і він погодився. Понад те, пан Буняк підготував план порятунку України. Повний текст
Відповідь: Буняку за державу “обідно” То опечатка, це не з Програми порятунку, а з тексту виступу на кокомусь віче на 100-метровці... З ТАКим планом - навіть візу в шенген не дадуть.
Відповідь: Буняку за державу “обідно” Причому тут віза в шенген?! План то нормальний, хоча я б ще додав кілька екстра радикальних пунктиків... Інша справа що утопічний і нереальний до виконання... А стосовно Буняка я своє думку вже нераз писав, кому цікаво, можете пошукати... Буде нагода і можливість - голосуватиму за нього, хоча то ніц не змінить і буде ще гірше...
Відповідь: Буняку за державу “обідно” При тому, що мова про повернення в Політику, а не в бордель, де можна патякати про відновлення смертної кари. Йому ж ніхто руки не подасть з поважних західних політиків. Ці тексти - для внутрішнього вжитку / піпла
Відповідь: Буняку за державу “обідно” Хто такий Буняк, шоб йому поважні західні політики руки подавали? Він на це і не претендує... Так собі, побарахтається може трохи в політиці, як допустять. Відновлення смертної кари - не великий гріх в програмах... її мають десятки партій на тому ж таки Заході, і нічого, ручкаються собі одне з одним...
Відповідь: Буняку за державу “обідно” От і я кажу: ця "Програма" - з серії програмок на циркову виставу.
Відповідь: Буняку за державу “обідно” от тільки не треба нас рятувати.... дав усім воду круглодобово, а тепер ще буде рятувати.... нас не рятувати треба, а не заваджати і все буде добре.... десь тут фото було, як Баняк в яму провалився своїм джипом майже в центрі міста... трактором тягнули... а все наслідки його правління...
Відповідь: Буняку за державу “обідно” Вже й Кучма забувся, Медведчук... Най си будут здорові! А Баняка пошлякувати, то свята справа для народу, нє?!
Відповідь: Буняку за державу “обідно” не забувся... З Медведчуком-молодшим я судився, яко з львівською податковою у Верховному Суді України. А Кучма - взагалі ганебна сторінка президентства в Україні. Що до Буняка... не розумію, чому у Львові наступний мер завжди гірший від попереднього....
Відповідь: Буняку за державу “обідно” Про Буняка у мене самі протиречиві чутки. Одні хвалять його, ніби він хотів систему поміняти, а його з"їли, а інші - навпаки - ганьблять. В моєму житті він зіграв єдину роль - в мене вода була круглодобово, а стала по графіку. Хоча я з ним трохи стикався яко з підприємцем, коли він мав відношення до нафти.