У нас тут останнім часом прийнято створювати теми для виконавців. Про Бумбокс ще нема. Як на мене, група Бумбокс - це досить цікаве явище в українській музиці, тож заслуговує на свою тему А інформаційний привід - прем"єра нового кліпу "Пошла вон" з Вірастюком в головній ролі. http://www.youtube.com/watch?v=dawpIFqE3fQ По-моєму, дещо незвично для Бумбокса, таких панкових пісеньок у них ще не було. Мені подобається. А вам?
вставлю своє імхо - загалом гурт непоганий, але одного разу був на живому виступі на площі Ринок, то ледь не знудило від вокаліста схожого на наркомана. вокал теж ніби нічьо, але такий одноманітний і нудний.
є таке. Це особливо відчутно в їх живих виступах. На студійних записах він все-таки звучить якось глибше
найсильніша їхня пісня - хто наклав у бобік. решта напівсвідоме бурмотання в токсикозі високоінтелектуальних текстів під музичку!
Мені дуже подобається Бумбокс! 4 роки тому була на їх концерті, від тоді і почала слухати. Оригінальне небанальне виконання, цікаві тексти, сенс (!!!!), голос - все разом мені цікаве