Були собі ліньки...

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Солоха Конотопська, 22 лис 2009.

1. Жили собі ліньки
    братики-сестрички:
    з побитими коліньми
    і з брудними щічками!
    У платтячках з дірками,
    з немитими руками...
    Сиділи і зітхали,
    аби їх не чіпали.

Аня Войнарович

ось сиджу, гуляю по нету. цуця проситься гуляти, а мені лі-і-іньки. Зараз скажу собі "треба", та й піду, бо шкода звірину. Справа ускладнюється, коли треба, наприклад, прибрати на робочому столі - відкладається у "довгу шухляду". А як ви себе змушуєте робити справи, які, ну, не дуже хочеться робити?

• Подобається Подобається x 10
  2. victorys

victorys позитивчик :)

Пришла домой, смотрю - пиль лежит. Думаю, дай-ка и я прилягу... :)))
    [FONT=&quot]
    [/FONT]

• Подобається Подобається x 16
  3. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Я забороняю собі робити справи, які хочеться, поки не виконаю того, що треба. Але частенько я себе не слухаюсь і займаюсь всім на всіті, окрім того, що треба :shy:

• Подобається Подобається x 4
  4. Чупага

Чупага Well-Known Member

Кожен день свято то один святий, то інший .Ось і виправдовує себе, це ж свято і цього святого поважаю. Але коли вже щось остро не сподобається і треба діяти згадую.
    -Не людина для Суботи ,але субота для людини.

5. Cherubina

Cherubina Vulpecula rufa

В мене для "братиків ліньок" є свій час. Я дозволяю собі лінуватись, не мучаючись ніякими докорами сумління і не псуючи задоволення, строго з...до....(наприклад, з шостої до восьмої). Ну а потім вже іду і роблю, що потрібно, без всяких відмовок :)

6. Summer

Summer Well-Known Member

ех, тяжке запитання..... пишу список справ на завтра на такій дошці фломастером і викреслюю помаленьку, не записую багато, а трохи -кілька пунктів та намагаюсь їх виконати і зразу стає легше :). А взагалі існує таке поняття як Прокрастинація -це відкладання справ на завтра, є багато статей на цю тему і для її вирішення :)

7. я також пишу список справ і часом відчуваю бажання поплескати себе по плечу, коли викреслюю деякі пункти, але маю проблему з тим, що деякі роботи переходять з сьогоднішнього списку до завтрішнього "неушкодженними". :dntknw: Тоді кажу своїй доці: "нагадай мамі, що їй потрібно зробити тето-й-те" - тоді включається фактор сорому за невиконану справу. :blush: і відповідальності перед молодшим поколінням :)

• Подобається Подобається x 7
  8. Peri

Peri Well-Known Member

пригадався давній жартівливий **лозунг** --- **відклади на післязавтра те,що маєш зробити сьогодні - будеш мати 2 вихідних**:mocking:

а якщо серйозно,то думаю собі - ну навіщо відкладати?все рівно доведеться зробити,то хоч не добавлю собі ще пару лишніх хвилин того *очікування виконання*.

і вже дуже серйозно(коли важка справа і ніяк не наважуєшся за неї взятися)- жертвую її за...отут вже кожен має свої думки,за що або за кого можна пожертвувати ці важкі зусилля.Допомагає.

• Подобається Подобається x 7
  9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Спостерігав за кiтом.
    Спить на ріллі в борозні, прокинувся піймав миша, далі спить.
    Пес бігав висолопивши язика , змучался як негр і ні чого не спіймав.
    Прийшов жебрать по хліб.

• Подобається Подобається x 11
  10. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

Я чомусь подумав що мова тут про затерті лінки піде. Але якщо вже про лінь, ну то пригадалось отаке:
    Сидить три сусідські коти і спорять хто лінивіший. Один каже:
    -Я такий лінивий. От недавно хазяїн мякеньку постільку мені зробив, то я лінувався заповзти на неї.
    Другий:
    -А я такий лінивий, що недано хазяїн поставив мясце мені перед носом, то я лінувався доповзти до нього щоб поїсти.
    Третій:
    -А ви вчора чули як хтось кричав в подвір'ї?
    -Чули
    -Ну то я наступив собі на яйце і лінувався злізти
    :))
    Взага лінь то класна штука, особливо якщо хто не тисне :) А якщо мені ліньки щось робити заплановане, то я хапаюсь за прибирання. На роботі то ще пів біди. Повідсовую на столі всякі дрібниці і повитираю пилюку там де прибиральниця не добралаясь, або посортую по купках щось навалене вперемішку.
    А от вдома то ціла процедура. Прибиранням займаюсь тільки тоді коли дружина їде до тещі мінімум на тиждень. Зумовлено тим, що вона не любить бардаку ззовні, а я якщо ввечері не маю сил доприбирати то так і лишаю на другий день (такий собі армагедон посеред кімнат). І на другий або на третій день спокійнісінько доскладую.

11. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Я теж так подумала:)
    На мене інколи находить така лінища!Нічого не хочу робити...і не роблю, але вже на наступний день перероблю стільки, що й не планувала.Люблю працювати вночі, або як немає нікого вдома.
    Тільки понеділок у мене завжди "День лінивця":)

• Подобається Подобається x 10
  12. Summer

Summer Well-Known Member

ага, понеділок -день тяжкий, краще нічого не починати важливого ))))

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)