Ну а шо з тою цілою кармою робити?! Може й приживеться така гілочка, а я к нє, то й нє... правила прості. От є охота побитись об заклад на будь-яку подію. Від спорту і політики до внутріфорумних ситуацій. Ставлю я, наприклад, 5 карм на щось. Мих ставку приймає, приміром. Виграв я - Мих мені п"ять карм ставить. Програв - я ставлю Миху. Можна програвшому і знімати карму на суму ставки, але це вже по бажанню і домовленості. Ок, ставлю 20 кармованих рублів на то, що Барак Обама не стане президентом зполучених штатів гамерики. Хтось приймає ставку?
Мені се не грозить, я жид. Головне Самойлов і Ви вже погодилися один мі доляр до шітсот ваших. Ще знайду ваших супротивників і ґендель буде.
Супер. Значить домовились. Забанять її - ви ставите мені 10 карм. Не забанять до понеділка - я ставлю вам десяточку.
Програшна ставка. Я вже домовилася, аби її не банили. Ще 2 дні тому. Починай ставити Іспанці 10. Треба було ставити на солоні вушка та хвостики.
Інтересно інтересно, шо за закулісні нєпаняткі і зловживання службовим становищем?! Лиш би самуїловичу перцю під фіст, нє?!... А Іспанці я і так поставлю, не заржавіє. Оно, більша частина мого кармового скарбу - її заслуга. Тільки до понеділка всетаки зачекаю. правила є правила, а ще може Марусино на яку красивеньку провокацію поведеться...
Та я навіть не знала, що така гілка існує. Випадково не той лінк натиснула, а тут такі цікавинки... Ви про це вчора говорили, а Марусино коли з"явилася? 6 днів тому.
От, невдачка спіткала українського спортовця - на день один помилився... Марусину нині забанили... Іспанка, я вам виставив вже десяточку. Шкода, що ще одне прошляпив... Хтів им на самому початку марусе-маминої епопеї ставку поставити, що вони з чоловіком за пару місяців знов зійдуться... Але тоді не наважився - міг залетіти покупатися в сауну, крім того, може б то й не дуже етично було б...
[/QUOTE]От, невдачка спіткала українського спортовця - на день один помилився... Марусину нині забанили... Іспанка, я вам виставив вже десяточку.[/QUOTE] Я помітила,Самойловичу.Дякуюнічо,думаю у Вас ще не раз буде нагода відігратися
Та, з тактовністю в тебе тяжко... буває. На що ставити було? На те, що Маруся сама визнавала? Там же неозброєним оком видно було, що любить і страждає. Та й зрештою, жити під одним дахом, а зійтися, то не те саме.