Будівництво житлового комплексу у Львові по вул Горбачевського - Моршинська

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем vovapas, 21 чер 2011.

1. vovapas

vovapas New Member

Будівництво житлового комплексу у Львові по вул Горбачевського - Моршинська

---------- Додано в 18:44 ---------- Попередній допис був написаний в 18:39 ----------

21 червня 2011року розпочато будівництво житлового комплексу у Львові по вул Горбачевського 10 - Моршинська.Почали загороджувати тереторію будівництва.о_О
    На цьому місці стоїть занедбаний дитсадок. Додам фото, тільки інструкцію "як запостити фото" почитаю.

А саме головне що люди протів будівництва.Садовий обіцяв відновити дитсадок,а зробив все на оборот.З цим обєктом був цілий скандал.В неті зараз не можливо найти якусь інформацію про цю новобудову.Все зробіли по тихому.Всю информацію стерли....о_О

Останнє редагування модератором: 21 чер 2011
  2. kjk

kjk Дуже важлива персона

ех
    ностальгія
    колись там була наша "точка"
    і всякі речі відбувалися
    а садок я взагалі не пам"ятаю щоб там діяв
    ті руїни років так 15-20 там
    головне щоб дерева не рубали
    якщо з точки зору благоустрою то слава Богу що будують - тіки дерева хай не всі зрубають

живу майже поряд
    перший раз чую про якийсь скандал
    15 років там були руїни за парканом
    собак деколи вигулювали
    нарешті там буде нормальна територія
    правда я не знаю які плани прибудинкової території
    якщо лишать основну масу дерев - то чудово

Останнє редагування модератором: 21 чер 2011
  3. vovapas

vovapas New Member

Нащо нам новобудова? Нехай відновлять дитячий садок....Дітей не має куди подіти.Які очереді щоб попасті в дитячий садок.Ще колі вагітна жінка вже треба записуватись в чергу.....Над цим подумайте....

4. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

О. Ось де думка. Нехай ВІДНОВЛЯТЬ, а не давайте відноВИМО. Можна взяти в оренду, зробити ремонт, набрати колектив і зробити платний садочок. Нє? А можна ще десять років чекати поки руїни зовсім обсипляться, а заодно трохи поволати :)

Проблема місць в дит. садках існує, але вона в окремих масових трохи щезає коли завідувачці трохи "намастити лапу". Тому штучний дефіцит притягнутий трохи за вуха. Питання на засипку: Ви, особисто, готові підсадити завідуючу ближнього дитсаду і заявити про хабар? Чи залишимо це іншим, як і будемо чекати, що хтось інший відновить закинутий дитсад ?!

• Подобається Подобається x 1
  5. vovapas

vovapas New Member

додаю фото....
    Читаю інструкцію "Як запостити фото"

Останнє редагування модератором: 22 чер 2011
  6. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Дитячий садок був наскільки я знаю - відомчий, тобто мав якийсь стосунок до залізниці (коли шукала садочок, щоб влаштувати сина, то було років 15 тому, він ще працював і туди набирали дітей тільки працівників залізниці).
    Я майже кожен день проходжу повз нього, там страшна руїна, відновити в тому приміщенні напевно буде дорожче, ніж побудувати з нуля...
    Ніж як має бути місцем вигулу собак, та збиранням в залишках будови всіляких волоцюг, нехай би будували, тим більше житловий будинок...

• Подобається Подобається x 2
а де твій аватар? :)