Будинок на Червоної Калини від Еко-Дому

Тема у розділі 'Будівництво, ремонт, нерухомість і господарка', створена користувачем Богдан Демидов, 18 вер 2014.

Спонсор розділу - Енциклопедія новобудов: Енциклопедія новобудов
  1. Лінк http://eko-dim.com/news/77.htm

Досить адекватні ціни,непоганий район - хто що думає на рахунок цього будинку?

Чи є тут люди,які купували там квартиру в 1-5 чергах і можуть детально описати про цей об'єкт?

Яка якість готових квартир,наскільки великі затримки з будівництвом,чи є %,що будинок так і не добудують?

Буду вдячний за кожну висловлену думку.

2. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Теж цікаво почути про цей будинок , чи буде там справжній дитячий майданчик, яка ціна

Гарні планування у 3-х кімнатних, 6 метрів лоджія, правда площі 101 кв.м а ще по три квартири на поверх ( у декого по 9 )

3. Chuvachok

Chuvachok Андрій

4. Думаєте,можна без ризику купляти там житло?

5. Grek

Grek Well-Known Member

Країна в стані війни, економіка на грані дефолту і ви хочете аби котрийсь форумчанин вас запевнив щодо відсутності ризиків купівлі?

6. Ні,просто шукаю найкращий варіант куди вкласти гривні.

7. Grek

Grek Well-Known Member

Спеціалісти вважають що новобудови не найкращий спосіб вкладання грошей в час війни, оскільки є дуже великі ризики. Якщо вже і купувати то краще в таких новобудовах де ступінь готовності високий. Все решта на ваш розсуд ...

8. Думаєте,тримати гривні під ліжком кращий варіант?

9. Grek

Grek Well-Known Member

Таким питанням потрібно було задаватись в першому півріччі. Хто вміє аналізувати і думати вже давно купили долари, євро, золото, квартири, техніку :)))
    Повторюся, якщо купівля квартири не для себе а як засіб інвестування, то краще купляти в будинку де ступінь готовності висока. Елементарний приклад - навіщо купувати в Еко-домі де ціна 10500 грн. і навіть іще фундаменту немає, якщо можна купити квартиру поруч на Сихові в майже збудованому будинку на Манастирського від Нового міста ціною 8000 грн. метр....

10. Хтось купив,а хтось ні..

---------- Додано в 13:42 ---------- Попередній допис був написаний в 13:26 ----------

Купівля одночасно як інвестиція і у майбутньому для себе.

11. denverod1

Екодім збудує 99% , питання чи по ціні то оптимальний варінат, вам вирішувати, якщо вкласти гривню то варто, нині долар по 14.4 завтра невідомо шо там нацбанк вирішить ..

12. prius

prius Well-Known Member

Я не розумію чому двокімнатних трикімнатних квартирах роблять тількі одну ванну і туалет?

13. Keith

Keith Well-Known Member

А що не так? в двохкімнатних квартирах скільки їх треба? Бо я щось не зрозуміла куди Ви клоните.
    А в трьошках тут явно робиться так: "гостьовий" с/в: унітаз, умивальник, душева кабінка. Другий "хозяйский " : ванна, унітаз умивальник і всі довольні ;)

14. prius

prius Well-Known Member

Щось я вгорі на плані не бачу такого в трешці,а в двушці треба хоча б ,ванна туалет разом хазяйский і туалет гостьовий

15. Keith

Keith Well-Known Member

Ну вгорі на "плані" і дві кухні в жовтій трьошці намальовано :haha: там і умивальник не намальовано і ще багато чого, бо це умовне зображення планування, навіть не план ( бо план це креслення ).
    Є метраж : в 3-х к. ванна майже 5 квадратів, другий с/в 2,65 м2 - а далі ставите там що вам душа побажає на ту квадратуру - унітази/біде/душеві/ванни... Туди підведено буде воду і каналізацію, самі сан прилади забудовник не ставить, це власники роблять самі на свій розсуд;)
    І в двушці, доречі , так само можна зробити якщо є потреба- квадратура с/в дозволяє.

---------- Додано в 19:20 ---------- Попередній допис був написаний в 19:14 ----------

А, ну і в нас по закону дозволено збільшувати площу с/в за рахунок коридору, тому проблем не бачу взагалі;)

16. Chuvachok

Chuvachok Андрій

Думаю, якщо вдастся знайти за 8000-9000 майже збудоване чи збудоване, то беріть. Рахуватимете, що пощастило купити "щось" задешево і по старим цінам.
    Це якщо просто хочете скинути гривні і хоч трошки виграти. А якщо хочете там жити, то вже питання складніше...

17. denverod1

Ми теж шукали з двома, дивіться на плануванні аби було два стояка, дзвоніть до них і уточняйте бо то шо на малюнку може не відповідати дійсності

18. prius

prius Well-Known Member

Не не дякую ,я просто запитався,в мене вже є двохспальна квартира з двома ванними і двома туалетами

19. Писали тут ще про будинок на Монастирській - які думки на рахунок нього?

20. Grek

Grek Well-Known Member

Їдьте дивіться

а де твій аватар? :)