Брехня найчастіше згодом викривається, і обертається шкодою. Але іноді навіть не помічаєш брехні, вже здається, що просто фантазуєш! І вона не така вже погана... artobstrel, ви так любите вживати "угу"!
А я ніколи не брешу... Можу перебільшити....чи акцентувати...на тому,на що хочу звернути увагу... Можу не сказати правди...коли знаю,що вона зробить боляче... Можу змовчати...
Ви просто трактуєте, це слово по іншому))) Це вже брехня! Можливо Ви не брешете, а Ваша підсвідомість так
моя бабця говорить на гавкання собак - "пси брешуть" брехня таки нас оточує але шоб аж вона була "невідємною частиною" життя? можливо просто комусь так дуже хочеться...
а как еще отвечать на вопросы: Боитесь ли вы смерти? Вокруг полно брехни? Если вас ударить палкой - больно? Мышь не слон? Ночью темно? и т.д. ---------- Додано в 11:27 ---------- Попередній допис був написаний в 11:27 ---------- да ну? а сейчас?
цікава постановка питання... може тему перенести у розділ "філософія та релігія"? будь-ласка уточніть ваше запитання інакше його можна сприймати як чисто риторичне і наплести три міха гороху з капустою на цю тему щось у цьому є
Звичайно,що не брешу. І не тому,що аньолик. Швидше навпаки..."Единожди солгав..." і т.д. Невигідно. І з точки зору моралі. І з точки зору елементарної самоповаги. І з...економічної точки зору. Невигідно брехати. А тепер "обоснуйте" своє запитання.
гм, я тут склоняюсь к мнению Грегори Петровича Хауза - "Все врут", и в первую очередь тот кто говорит что никогда не врет, Ромко - это не возможно, уж тем более - "никогда" ....