Брехня, що Бог дав людині волю Релігійні люди часто говорять, що Бог дав людині волю. Але це є брехня. Я, наприклад, пробуджуюся в ночі і не можу заснути. Де я є моя воля заснути, яку наче мені дав Бог? В мене в голові виникають думки, спогади, про які я би давно хотів забути і не пам'ятати? Де тут в даній ситуації є моя воля, яку наче мені дав Бог? Почитайте літературу про психології та психіатрії, порадьтеся з психіатрами і ви зрозумієте, що дуже часто людські думки виникають проти волі людини, а людські думки керують людськими вчинками. Отже, можна сказати, Бог не дав людині волю.
Показываю людям уровень твоего интеллекта. А бегаешь за мной ты, расскажи людям, сколько ты мне поставил "тупо" просто так. И всем сразу станет понятно, кто за кем бегает.
А може ви не вмієте користуватися своєю волею? Ви йдете до психолога, він вам розповідає як заснути - вчить користуватися своєю волею. Людина не може взяти висоту 2метри, але вона може навчитися цьому.
Спешу тебя расстроить, высоту в 2 метра давно взяли. Но навечно усыпить нашего Sliv-а это не помогло.
вся історія людстаа - то із крайнощів в крайнощі. шукайте золоту середину. більшість живе самі по собі, але є обранці божі, що виконують його волю. одні добровільно - то ті за Бога, інші хочуть все і стають тиранами, які теж рід захистом, але до пори до часу.
Якщо би психолог міг допомогти в даному випадку, то можливість такої допомоги та така допомога була би описана в психологічній літературі. Я такого не зустрічав.
Прочитай, це майже про тебе: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Азеф_Євно_Фішелевич В нього навіть були перед революцією ще більші заслуги ніж в тебе перед Україною.