Как вы относитесь к таким бракам как ВИЧ позитивный человек+ абсолютно здоровый. Я читал, что таких не мало. Но вопрос в том, как обстоит вопрос деторождения.. Большая вероятность того, что ребёнок тоже родится с таким же диагнозом. Может усыновить, или в этом тоже есть риски..??
Ніяк не відношусь. Їхнє життя, їхні діти. Те, що жінка говорить про себе в чоловічому роді - дивно...
Описка.. извините.. А почему офтоп?? По вашему это только вопрос отношений???!! Злят люди, которые живут по принципу "Моя хата з краю"...!!!
Тому що те, що під оффтопом сховане, до Вашої теми не відноситься. То прошу, зліться. Але поясню. Я не спасаю цілий світ, я стараюсь зробити його кращим навколо себе. І вважаю, що якби кожен робив так само - цілий світ би був кращий. В моєму оточенні немає (Богу дякувати) ні одного інфікованого, то чого я буду цією проблемою перейматись. Я переймаюсь проблемами моїх близьких і друзів, і помагаю їх вирішувати. Думаєте, ще варто думати про якогось уявного ВІЧ-інфікованого?
Таких тем може бути безліч. Як ви ставитесь до шлюбів здорова людина + інвалід на візочку. Здорова людина + сліпий (глухонімий). Кожний випадок буде індивідуальний, люди мали причини, чому хотіли одружитися, попри тілесні вади і хвороби одного з них.
на самом деле..эта проблема коснулась меня.. Я долго дружила с человеком с вич позитивным диагнозом.. И кажется в него влюбилась.. у нас это взаимно.. Я не знаю, что и как.. Вот и советуюсь.. не хотела сразу открывать все карты)
Тоді успіхів Вам у прийнятті рішень. Але думайте добре. Це не тільки Ваше життя, але й життя дітей Ваших.
Вот и думаю.. Не знаю ..боюсь. И влюбляться боюсь.. дело в том.. что уже семьи хочу.. И вот думаю вообще стоит ли кашу эту заваривать..
Незнайомка, у Вас є сумніви. Це вже говорить про те, що сила почуттів не така вже й велика. А прийдуть будні. В кожному випадку - не поспішайте. Проконсультуйтесь у лікаря, принаймі.
я не хочу жити з чоловіком, заразитись від нього ВІЛом, і не хочу щоб мої діти були хворі, і щоб я все життя несла на тому хрест, в цьому винні люди які вживали наркотики, які не аналізували, які не думали, чи правильно вони це роблять? всі думали як би то отримати кайф, а потім діти фіолєтові родяться, мені боляче спостерігати було за жінкою з з сусіднього дому, яка мала доньку інваліда, дуже страшна на вигляд, не говорить, не ходить, вона її доглядала з самого малечку, а мати старіє, а дитина вже дебела перепрошую на слові, і їй теж допомоги хочеться, і щоб за нею хтось доглянув, і щоб дитина робила успіхи, і щоб можна було пишатись... а тут.. я проти такого в свому житті, я не маю проти цих людей, але прирікати себе на страждання ніколи не дозволю. так! можна спілкуватись, так, можна на морозиво сходити, але ні... Незнайомка, ваш коханий Віл інфікований??? ви проаналізували всі можливі і неможливі варіанти? ви певні у свому рішенні, що протягом 50 років ви будете з тою людиною щасливі? задумайтесь задайте собі питання, і дайте собі відповідь. ---------- Додано в 17:37 ---------- Попередній допис був написаний в 17:35 ---------- подивіться Українське кіно Orange love. хіба віл не передасться вам від вашого коханого?? якщо так, то мені здається вам загрожує смерть, я помиляюсь в чомусь?? бо я не дуже то все знаю. ну і якщо вже дивитись поглиблено по закону то віл інфікованим заборонено мати сексуального партнера, і також дітей, і як каже мама, їх треба серилізувати як котів...
А ви це краще з ним обговоріть. Якщо він має голову на плечах, то не ризикне... Якщо ви теж не готові поповнити світ новими стражданнями - то краще отримайтесь і просто живіть. Знаю що були випадки народження здорових дітей від ВІЛ інфікованих - але не забувайте, що ви ставите під ризик здоров'я (і час життя) матері для своєї дитини.
... ну ... почалося ... А мені щось так здається по дописах Neznakomk-и, що вона обдумала вже собі те питання і розуміє на що піде у випадку якщо погодиться. Пані цікава і неординарна вже тим, що не побоялась спілкуватися з ВІЛ інфікованим!! :girl_claping: (бо деякі би їх кастрували ) А тут швидше за все шукає підтримки - якихось особистих історій, типу Фореста Гампа (згадалося ) і допомоги або відтермінування у прийнятті рішення (але рішення все одно прийдеться робити самій ). Усі наші форумні попередження "думай що робиш", перестороги "дивись будеш жаліти" і все таке їй навряд чи їй потрібне - мама є у всіх . Є банальна істина - всі мають право на щастя, і ще банальніша - у кожного своє щастя. Щасти Вам Neznakomk-о, у будь-якому випадку.
декількох львівських школах вчаться віл позитивні діти, можливо в класі з кимось із дітей форумлян. і ще не було жодного випадку щоб вони коось заразили. Створення сімї з віч позитивним не означає що ви обовязково заразитеся чи обовязково захворієте- сходіть в центр де опікуються вашим другом і поспілкуйтеся на цю тему. у віл позитивних народжуються здорові діти. так що це лише ваше рішення і стосується лише вас і вашого друга. п.с. мені чомусь здається що ця історія не про вас а про вашу подругу чи родичку , бо інакще ви б уже сходили на консультацію
Фільм - супер! П.С. Ідеальних людей не зустрічав. Їй ніхто не боронить одружуватися. ЇЇ попереджують що до наслідків. Вибір - ясно за нею. Але чувак, як має голову і не егоїст, сам вдмовиться від наслідків і не поставить під загрозу свою дівчину...
Ех .. не думаю ... а жити то хочеться, і щасливим бути хочеться .. кожному .. незалежно від віку, хвороби, статі .. відповідальність? а може ну її?.. Svjato, у Вас такий високий рівень свідомості і відповідальності. Знімаю капелюха Ви часом не з Марсу до нас? З аватара ..
щастя буває на 50 років. і щастя буває на 1 рік. а якщо мама заразиться вілом, то дитина стане сиротою. бо батько ВІЛ інфікований не може бути таким як звичайний. треба зважувати за і проти.