Ну от куди діваються дрібні гроші на свята? Вже сьогодні я це відчула. В супермаркеті не могли дати здачу 60 копійок, бо у більшості кас не було копійок взагалі. Потім не вдалось купити сік в двох магазинах, бо в них не було здачі з 5 грн! А свята почнуться, то продавці будуть просити дати 4,95 грн без здачі! Чому це так?
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята западная ее часть, мы же бережем традиции, кста мелочь, сегодня купил сникерс в гыпермаркете дал купюру на экспресс касе номиналом в 200 гнр, она без промедлений выписала здачу 196 грн 68 коп...
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята І вчому полягає традиція? Збирати дрібні гроші на свята і тримати їх вдома для колядників?? Та зараз же навіть не копійками з колядниками розплачуються!
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята бумажними, розумію, мені колись давали теж бумажними навіть мільйонами... заре люди не вважать копійки, трясуть їх просто, а платять парпевовими, ну хіба уроду копійок насипати на стоянці, аби відчипився, і копійок краще по 1,2,5...
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Так, то в нас така лінь постійно давати копійки - навіщо, якщо на це є продавець.. Але чому саме на свята припадає пік браку копійок і дрібних грошей?
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята може копійки в копілках? в нас з чоловіком є така мила звичка - всі копійки кидати в копілку може то через таких як ми їх бракує? :shy: з минулої маленької копілки витягли біля 300 грн. тепер маємо вдвічі більшу - азарт :D п.с. до речі, як "копілка" буде українською? :rolleyes:
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Скарбничка? А ми по 1,по 2 копійки кидаємо у вазу.Не спеціально,просто,щоб по кишенях не переверталися.Недавно глянув - а всі вази заповнені - і хрусталь,і бронзові.Де то всьо дівати?
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Мабуть :D Знаю кількох знайомих, які збирають по 50 коп, по 1 грн металевій, по 1-2 коп і т.д..
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята де ви таких продавців бачили??? вони вам просто здачу дадуть цукерками, сірниками, жуйками :D мені завжди замість 5 або 10 коп. дають одну і таку ж саму цукерку, а на 40 коп. недавно дали жуйку Додано через 2 хвилини ми кидаємо всі, крім 5-ти і дрібніших по 5 коп віддаємо :D
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Минулого року у відділені з косметикою.. В них там нема цукерок ) Я розумію, що продавцям нема куди діватись.. А взагалі їх мають забезпечувати дрібними грошима.. Тому і прошу в таких випадках давати якісь нормальні цукерки, а не барбариски, які роками на прилавку лежать..
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята тоді інше питання - хто скільки давав колядникам минулого року і які плани на цей рік? вертепові який вдома був ми дали 50 грн, колядникам від 2 до 5 грн - тим що бігають по хатах... думаю на цьому ринку теж є свої тенденції
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Ми давали по 5 гр. кожному. Першим колядникам дали по 10 гр. Замітила що з кожним роком все менше колядників приходить. Бояться, напевно, батьки дітей відпускати чи що?
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята Минулого року в місті дійшло до моїх апартаментів шось пару чоловік, через парадну не так просто пройти, давав 10, дітей було 3 шт. В селі 6-10 чоловік з баяном та трубами колядникам давали 50 грн ну і звичайно за стіл запрошували, от але думаю треба давати стільки скільке не жалко, бо гроші чи то шось зі столу то все ж таки, спершу символічна акція, ми ж бережемо традиції на відміну від москалів із ВУ
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята а в новинах казали що однією з причин браку копійок є і зміна тарифів в транспорті.. а ще дійсно всі збирають на колядників :6) так що nirvanka можем йти колядувати..люди вже грошей назбирали
Відповідь: Брак дрібних грошей на свята В супермаркеті розраховуюсь виключно карткою, тому возня з копійками ніколи не виникає