Boxing day

Тема у розділі 'Свята і вітання', створена користувачем coolzak, 26 гру 2007.

1. coolzak

coolzak Well-Known Member

сьогодні в Канаді самий мій нелюбимий день-Boxing day.Магазини розпродують що можуть а народ з витріщиними очима літає в пошуках добрих сейлів.Парковки ніде нема

2. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Відповідь: Boxing day

А я б хотіла, щоб в нас щось таке було. А то тут на свята ціни тільки ростуть...

3. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

А шо ж дорога така потріскана?! І розмітка паркування затерта... а ще кажуть ГАМЕРИКА!!!...;) :)

Додано через 12 хвилин
    А як серйозно, то видається мені, що в капіталістів торгівля набагато гнучкіша, як в нас... у Львові, приміром, якийсь барига на Південному поставив в склепі на стіл ціну 200грн.... місяць, два не продається... на третій ставе 300грн. - а мо який вуйко і купить?!
    А на Заході в такому випадку ціну на 20% опускають, тиждень не продалось - ще на 20-30... повторне транспортування, складування тощо дорожче обходиться...
    Я тут теж на "зимовий кінцевий розпродаж" і "літній кінцевий..." полюю. А ще файно різдвяні і великодні солодощі на другий день після Свят купувати - ціна зразу на 50-75% падає, лиш би розкупили...

4. Patrick

Patrick Well-Known Member

Дороги в містах є гірші ніж в Німеччині(я був тільки в Франкфурті), але гайвеї дуууже добрі.
    ====
    Я теж не люблю цей Боксінґ дей.Тлум народу , нічого толком не подивишся.Хоча знижки є. Особливо на електроніку , компютери.Я купив в літі телевізор , то зараз він на $200 дешевший.

5. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

У нас теж після снігопаду дороги жахливі стали... :sad: Такі ямиска!
    То все ті пламери (розчищувачі снігу), думаю.
    До речі, в Канаді дороги кращі, імхо. Принаймні в Онтаріо.
    Хоча... нині в Кінґстоні мали щастя не в'їхати в яму, де би півколеса влізло, якщо не більше. Чи то так морози дорогу псують, чи яка мара?
    Нині вже загородили певні відрізки на швидкісних, будуть ремонтувати.

Я тіко цього року нарешті далася вмовити подивитися, що то таке. То був перший і останній раз, я вам кажу.
    Фотоапарат, який я хотіла, в неті за ніч розкупили. Сенсу йти до магазину не було. Сиділи з малим і дивилися "трансформери" в магазині, поки чоловік льотав поміж рядами і все роздивлявся.
    А от чеколядок ми теж купили. Мені Turtles, а малому Вінні Пуха. Хоч якась радість із того дня. :D:D:D
    А поїхала я, аби малому купити ватман, кольоровий папір, альбом та пензлі. І ми цілий боксінґдей ліпили аплікації та малювали, поки наш татко сидів у неті та шукав ще якісь хороші deals. :)

• Подобається Подобається x 2
  6. Patrick

То треба задатися ціллю.Піти вибрати річ перед цим днем.Потім 26 грудня зайняти чергу десь в 6 ранку ,коли в в 7 ранку відкриють двері(a Best Bay i Future Shop в цей день з цієї години і працюють)зразу конкретно йти до цієї речі , брати її і йти на касу.Виплачується так робити , коли купувати електроніку або лаптоп/комп.За лахами такі "жертви" нікому не потрібні , бо в кінці лютого- на початку березня буде Winter Clearance Sale(зимова випродажа) і ціни будуть ще нижчі ніж в цей день і моли будуть напів порожні.

7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

То всьо знаю. Розкупили на web only. :sad:
    Ми не думали, що від вечора, коли почався розпродаж, до наступного ранку вже не стане...
    З того горя купили собі нові акумулятори і зарядний до них, і мені забавку до кухні. :D

• Подобається Подобається x 5
  8. Patrick

Ше в грудні добре купувати нове авто.Всі моделі (популярні і не дуже) 2007р.,мають занижену ціну ,або дають 0%-0.9% на сплату.

9. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А бим була дурна вставати в 5 ранку і займати чергу. В нас тут такий день називається Чорна П*ятниця, бо розпродаж великий після дня Подяки в п*ятницю.
    Ходити по-молах мене денервує, тому я волію робити райди до магазинів на протязі року. Особливо коли вдається піти до маґазину кілька тижнів підряд. Он наприклад, на початку місяця сподні коштувати 60 дольців, а під кінець ну або на наступний вже будуть коштувати 20 а ще плюс 15% знижки то й варто купувати. Але всеодно навіть серед року треба знати що ти шукаєш, іти з конкретною метою. І найкраще коли зробиш попереднє розслідування що і де буде дешеве. А й взагалі купити через комп, правда це треба чекати до 12:00 вночі, як но лишень година вибила зразу замовляти.

Що до доріг. Дороги страшенно розбивають грузовики. Вони їдуть швидко бо їм час підпирає а самі вони тяжкі, он і робляться ями там де слабенькі місця. Хоча в нас тут щоразу перекладають асфальт. Так файно коли свіженький - їдеш як по килимі. :)

• Подобається Подобається x 1
  10. coolzak

coolzak Well-Known Member

то не дорога а паркінг на плазі.а діли саме краще не еbay шукати.любий молл витримую не більше години крім Bass Pro shop

11. Маруся-мама

Маруся-мама найкраща

А в нас і на паркінґу перекладають ашфальт. Стільки грошей цей торговий центр збирає з бідних людей, що кілька тисяч на новий ашфальт не тяжко виділити.

12. Марципанка

Марципанка Well-Known Member

Привіт:) А ми завжди електротехніку в Costco купуємо, там добра гарантія, правда вибір невеликий.
    Цього року були вдома, бо як згадаю минулий рік, коли просиділи годину в пробці :ireful1: і з того-всього вернулися додому.

13. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Ой, які ми далекі від тих проблем, тут , в Україні!:haha:

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)