Cпека не можлива, і вдома не всидиш і на дворі парко,де сховатись ?Кудись би до водиці,але такі як у нас озера то годі й мріяти,сидимо мучимось... Включила м би кондюк,та ж малий ше кашляє боюсь... А ви як боритесь із спекою? Ти м хто ше в австрійських будинках живе - легше...зайшла до сестри в гості,стелі 4 метри....повітря прохолодне,дихаєш на повні груди, а ми на 5 поверсі,смола згори топиться,сонце в вікна гаратає,ух житуха.....
Може й так...але я б не могла.... вчора як малий ліг спати,ми увімкнули кондиціонер на повну потужність.....красота.
А Ви спробуйте. Що відбувається з пляшкою води, коли її з холодильника витягнути? Правильно, "запотіє". А от коли розпаритись у душі при такій собі 45-50 градусів температурі води, а потім вийти в 35, то Вам буде ну не прохолодно, але свіжо, принаймі.
Ми теж на 5-му поверсі .. Рятує холодний душ ... Точно не теплий ...Найгірше котові. Йому ДУЖЕ жарко, лежить бідна тваринка, покрита шерстю, мучиться ...
У меня кондёр. Если нет кондёра, но есть вентилятор: -берём 5-6 пластиковых бутылок и заливаем их водой. - кладём с утра в морозильную камеру. - укладываясь спать ставим эти бутылки перед вентилятором. - спим в относительной прохладе.
Передумал. Не буду Вас в игнор. Умных и красивых сударыней нельзя в игнор! Да! ---------- Додано в 12:33 ---------- Попередній допис був написаний в 12:32 ---------- Да, шкидливо, но полезно!
Ви, Полковнику, вітряний. ) Як ота Ваша "баришня" (чи не Ваша, я помиляюсь?), чи "судариня". До речі, в мене є один хороший знайомий в Стрию, він усіх жінок називає "госпожа". Щодо напоїв. Я часто роблю безалкогольне мохіто. Розтерти свіжу м'яту з тростиновим цукром і лаймом (!), лишити, аби пустила сік, додати лід і залити холодною мінералкою.
Согласен. Белое сухое на 30% бокала. А сверху холодную минералку на 70% бокала. Ляпота! ---------- Додано в 12:52 ---------- Попередній допис був написаний в 12:51 ---------- Сапёр? Не?