Бокс після 35

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Borysovych, 26 лис 2010.

1. Borysovych

Borysovych New Member

Чому бокс у Львові - це спорт тільки для молодих!?!?!?
    Мені 35 років, ніколи в житті не займався спортом (рік пауерліфтінга не рахую - дійшов в базових вправах тільки до 100 кг-своя вага - тренер сказав, що в інфізі по радянським нормативам я отримав би трійку), завжди мріяв про бокс але життя так складається, що не завжди маєш те, що хочеш. Так от! Повзаючи по диких нетрях інтернету натрапив на інфу про боксерські клуби Києва, які ЗАПРОШУЮТЬ людей віком від 30 років займатись боксом, формують з них окремі групи (+індивідуальні) влаштовують між клубами змагання і т.д. Народ туди пре не зважаючи на вік, сімейний стан, роботу (в мене також сім'я, робота і з свобідним часом в основному проблема)! Але! Виявляється масса дорослих дядьків віддають перевагу боксу а не пиву!!! Підкажіть!!! В неті не знайшов нічого подібного про Львів. Куди можна звернутись по цьому питанню, які клуби (секції, тренери) в нашому місті мають в свому активі такий напрямок?

2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Тоді на реслінг краще

3. Borysovych

Borysovych New Member

При чому тут реслінг? Поставлено конкретне питання по боксерських залах Львова і вікових групах.

4. zxccvvbbb

zxccvvbbb New Member

якщо появиться інформація про наявність таких залів сам би зайнявся напишіть рельса@рельса.com

Останнє редагування модератором: 22 бер 2012
  5. MariaGam

MariaGam New Member

На сихові в школі-ліцеї "Оріяна" є бійцівський клуб,звертайтесь до тренера,там займаються бокусери різного віку!

6. restavratsia

restavratsia Active Member

Бокс це важка праця, купа потраченого часу.

Колись років з 15 назад( студентом) я присвятив цьому спорту 3 роки. Реальних успіхів(призи, гранпрі, тощо) не досягнув, але можу впевнено сказати, що це важкий спорт, який потребує крім достатньої фізпідготовки ще й багато часу, нервів і захоплення.Коли є сім'я, інша робота, то це вже хоббі від часу до часу, а цей спорт цього не терпить.

• Подобається Подобається x 1
  7. Обратитесь в клуб "Золотий Лев", тренер проводит индивидуальные тренировки.
    Ну или в Sport Life идите

8. Speedo78

Speedo78 Well-Known Member

Цікава тема, сам би пішов, якби щось схоже організовувалося ;)

9. Borysovych

Borysovych New Member

Дякую всім за відповіді, давно не був на форумі - думав, що тема закрита. Я вже давно займаюсь але не боксом а рукопашним боєм. Насправді - дуже важкий вид спорту - поєднання ударної та борцівської техніки -фізпідготовка, розтяжка і т.д. Але задоволення масса!! + похудав))) на шість кг - тепер тільки 92 кг. стабільної ваги. Так що дорогі мої старики))))) займайтесь спортом або хоча б фізкультурою і буде вам щастя)))))

10. Real

Real Well-Known Member

і де займаєшся, де таке щастя?

а де твій аватар? :)