Бог продовжує свідчити нам про себе і нині, і завжди.

Тема у розділі 'Християнство', створена користувачем orfej, 18 лип 2011.

1. orfej

orfej Well-Known Member

Святе Письмо – це Божі Свідчення людям, на початку з усних переказів, записані людьми в натхненні Святого Духа.
    Бог ніколи не перестане свідчити нам про себе діянням Святого Духа, знову ж через людей, різними подіями і знаками.

Слово Отця – Логос – Син Божий – Ісус Христос ніколи не замовкне до нас!
    «Хто має вуха, щоб слухати, нехай слухає!
    Тоді праведники, немов сонце, засяють у Царстві свого Отця.»

Мт.13(9.43)

Доречно мені тут виглядає почати власне з цих свідчень сучасної доби

---------- Додано в 23:44 ---------- Попередній допис був написаний в 23:41 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=J4QpCyPfKt8&feature=related
    http://www.youtube.com/watch?v=WOZgH2-OLqg

• Подобається Подобається x 3
  2. majolika

majolika Well-Known Member

а навіщо Йому це потрібно, коли є Біблія?
    Я впевнена, що подібні свідчення від лукавого

• Подобається Подобається x 1
  3. Levko

Levko Well-Known Member

Та чого ви так , п.Майоліка, відразу "рубаєте з плеча"?
    Подібні свідчення мають підтвердження в Біблії. Я маю на увазі, що про сни і видіння говорить Бібіля. В ній передбачено, що таке буде ставатися з людьми. Про це ще в Старому Завіті говорить пророк Йоїл і це повторив ап.Петро в день П"тидесятниці:

Дiї.2:17
    І буде останніми днями, говорить Господь: Я виллю від Духа Свого на всяке тіло, і будуть пророкувати сини ваші та ваші доньки, юнаки ж ваші бачити будуть видіння, а старим вашим сни будуть снитися.

Інше питання, що потрібно звіряти наскільки такі свідчення відповідають Писанню, чи не суперечать Біблії. І я погоджуюся з вами що видіння можуть бути і від лукавого...

• Подобається Подобається x 2
  4. orfej

orfej Well-Known Member

Гарно Левку (дякую) ви це подали – «на всяке тіло» Христова Благодать Любові до нас – є до кожного, а яскраво-виражена до власне потребуючого, не розумій заслуженого чимось...

Я дуже обережний до різних «свідчень», «чудес», «явлінь» і т.д.
    Я ще більше обережний навіть до тих місць, де є т.з. «Апробація і схвалення Католицькою Церквою». Також не найгірше відчуваю Святе Письмо.
    Ви напевно в багатьох місцях зустрічались з твердженням тих, що мали ласку зустрічі з Ісусом. Кожний такий однаково твердить, що коли є зустріч власне з Ісусом, цього неможливо сплутати ні з чим іншим, наслідки такої зустрічі наступно просто перемінюють цю людину і зберігаються незабутньо яскравими і відчуттєвими після будь якого часу...
    Але це можуть розуміти між собою тільки ті, в яких така зустріч відбулася, бо вона є не до зрозуміння описово.
    Десь добре читав від такої людини, що справжнім проповідником Христа може стати тільки той, хто мав з ним таку зустріч.

Я це розумію, тому коли «випадково» почув і подивився свідчення Професора – я відразу відчув, ще було власне Те. Хоча нічого нового інформативно-словесно не було. Він мав правдиву зустріч з Господом дійсно!

А вперто себе дурити – не потрібно, ні в один, ні в другий бік...
    А якщо не мати Ласки Духовного досвіду, то взагалі не варто похопливо висуватися власними оцінками...

---------- Додано в 15:42 ---------- Попередній допис був написаний в 14:33 ----------

Я не можу стриматись, щоб не дати можливості шукаючим Господа душам, зануритись до сліз в це чудове свідчення – Ісус кожного з нас, особисто, безмежно Любить, безмежно прощає, безмежно чекає кожного...
    (Що тут може звучати...«Я впевнена, що подібні свідчення від лукавого»)

Маленькі абзаци з Книги-Свідчення Ховард Сторм "Мой спуск в смерть"
    Смерть. Ад. Встреча с Господом. Возвращение

...Я не мог отвести глаз, свет был более интенсивным и более красивым, чем все, что я когда-либо видел. ...Я знал, что, хотя оно было неописуемо ярким, это был не только свет. Это было живое существо, светящееся существо, окруженное овальным сияньем. Блистательная сила света проникла в мое тело. Агонию мучения сменил экстаз. Осязаемые руки обхватили и подняли меня. Я медленно встал в присутствии света и разорванные части моего тела чудесным образом исцелялись на моих глазах. Все мои раны исчезли, будучи в свете я почувствовал себя целым и здоровым. Что более важно, это то, что отчаянье и боль были заменены любовью. Я был потерян и сейчас я найден, я был мертв и теперь я жив.
    Этот любящий свет, который обнял меня, знал меня абсолютно досконально. Он знал меня лучше, чем я знал себя сам. Он был знание и мудрость. Я знал, что он знает обо мне все. Я был Им безоговорочно принят и любим. Он был Царем царей, Господь господствующих, Спаситель Христос Иисус. Иисус действительно любит меня, подумал я. Я чувствовал любовь с такой силой, что с ним не могло сравниться ничего, из того что я когда либо чувствовал.
    Его любовь была сильнее, чем вся человеческая любовь вместе. Его любовь полностью меня объяла, и я понял, что Он имел тело. Он был неописуемо прекрасен: доброта, сила, знание и любовь. Он более любящий, чем можно было представить или описать.

Останнє редагування модератором: 12 сер 2011
    • Подобається Подобається x 5
  5. Levko

Levko Well-Known Member

Признанный мертвым, нигериец Даниил Экачукву, спустя несколько дней воскрес на евангелизационном собрании евангелиста Райнхарда Боннке. Миссия Рейнхарда Боннке "Христос для всех наций" (CFAN) выпустила 45-минутный видео фильм свидетельства Даниила Экачукву, в котором рассказывается как нигерийский пастор был признан мертвым, и ему уже ввели бальзамирующую жидкость, но три дня спустя он был воскрешен. Люди, которые были свидетелями этого невероятного события рассказывают о том как это было
    http://www.youtube.com/watch?v=SNNibKlNRyo

Матв.10:8 Уздоровляйте
    недужих, воскрешайте померлих,
    очищайте прокажених, виганяйте
    демонів. Ви дармо дістали, дармо
    й давайте.

6. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

алилуййа! евангелисты воскресили мертвого!!!!!!!!!! вот только зачем "признанный мертвым" пришел на собрание ? мне кажется руки евангелистов достали и сюда:
    http://www.youtube.com/watch?v=eOlguf_zBBI

7. Levko

Levko Well-Known Member

Ви, напевне, не уважно дивилися це відео. "Признанный мертвым" не прийшов сам на "собрание", його мертве тіло занесли туди.
    Бог явив Свою славу, воскресивши цього чоловіка з мертвих!

• Подобається Подобається x 3
  8. Saszko

Saszko Well-Known Member

Це виглядає на клініку. ІМХО, звичайно. :scratch_one-s_head:
    Якесь юродство. Хоча юродиві вважаються святими, принаймні блаженними.
    :dntknw:

---------- Додано в 00:49 ---------- Попередній допис був написаний в 00:47 ----------

недоленги... шарудите... павутинні зустрічі...
    жесть одним словом...
    чи пічяль?...

---------- Додано в 00:53 ---------- Попередній допис був написаний в 00:49 ----------

Слухайте, а якшо ті дяді на відео просто розводять людей як лохів?
    (Я не дивився ці відео, бо надивився вже інших — в пекло під хардрок і назад, воскресають...).

---------- Додано в 01:01 ---------- Попередній допис був написаний в 00:53 ----------

А є ше таке зілля — сєдьмоє кольцо ада. Кажуть, почуваєшся останнім грішником в аду, хех...

• Подобається Подобається x 4
  9. Locke

Locke невиправний реаліст

Люди добрі, що ви курите, що вам щось вижається, спілкуєтеся з Богом в Інтернеті чи слухаєте "пророцтва" різних сектантів і проходимців? І сперечаєтеся про те, чого абсолютно не знаєте і не розумієте, бо цього до кінця ніхто не знає і не розуміє, бо це все Таїнство Боже, якого повністю осягнути не може жодна людина. Замість того, щоби шукати дороги до Бога - ображаєте і паплюжите одне одного. Воістину християнська любов до ближнього.

Воістину

10. artobstrel

то была ирония, а ворос прежний - ЗАЧЕМ? его туда принесли? или это обычная практика евангелистов носить своих мертвых на собрание? ужос ...
    а почему только его? почему он славу явил евангелистам которые и так в Него истово верят? вывод один сие есть ересь (сугубо мое личное мнение, прошу не обижаться, за слегка ироничный тон просто в голове не помещается как люди могут в это верить)

ой бозеньки морфеус разбушевалсиии, от чего то слюнобрызжите? степень фанатизьма зашкаливат? ну то таке, а по поводу мудрости " каков ответ - таков привет "

акститесь отрок, какая Баня? прежде чем оклеветать тех чьи деяния не подвластны вашему скудному восприятию, изучили бы путь исторический ...

то може вы свой нос не туда всунули?

я так понимаю чудный термин сей означает гармоничное поеднаяння психологии и катетера? Фрейд аплодирует стоя!

косноязычный вы наш попробуйте мой ник ротом говорить, вот увидите четче будет получатся :))

а то, шел никого не трогал а тут зомби-евангелисты жжжуть: наспивуючи, "а пастер позвал калдуна, колдун ударил в там-там Билли встал и пошел, ну и что что мертвый Билли встал и пошел, даже мертвый евангелист умеет играть в баскетбол :wacko: "
    - сие есть Мудрость, orfej - внемлите, раз йод не помогает :))

ну что вы, Бог и пусть к нему не имеет ничего общего с большинством здешних "воинствующих фанатиков" за то с них можно улыбаться, у них мертвые ходют .....

---------- Додано в 09:09 ---------- Попередній допис був написаний в 09:06 ----------

и часто вы с ним, по душам общаетесь?

11. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Православ'я головного мозку.

12. Levko

Levko Well-Known Member

Це вас хвилює більше, ніж те, що мертвий воскрес?:mocking:

13. Pedro

Pedro Дуже важлива персона

Пане Локе, ось люди і шукають таким чином Бога і Його сили. Віруючі християни Левко, Орфей і Мих демонструють прояви Божої сили і любові. Якщо цей поданий матеріал був брехнею, християни з допомогою Святого Духа швидко це зрозуміють.
    Просто йде розмова і обмін думками між християнами. А яким ще шляхом шукати Бога? Звертатись до святітєлєй Кіріїла і Путіна?
    Може мені поясните, чому якесь москальське **** пхає своє **** в цю розмову? Його думка тут абсолютно нікого не цікавить.
    Нехай би сиділи на політичних вітках, обливали лайном все українське за що отримували б свої срібники.
    Не хочу вмішуватись в роботу Миха, але подумайте, як в ваші богоугодні ромови не допускати сатанинських свиней.

Останнє редагування модератором: 20 лип 2011
  14. artobstrel

не, то что он не мертвый был и то что он не воскресал для меня очевидно ... это пиар ход и не более, интересно если бы об "воскрешении" заявили кришнаиты вы бы их высмеяли так как я данный случай ?

огорчу, православная церковь такая же как и католическая и любая другая - общественная организация занимающаяся получением прибыли за счет манипуляций с людской верой ... вы тоже врите в данный случай "воскрешения" ? так у кого что с мозгом?

так вот и ждемсс ... кода уже ...
    Кирил - чиновник от РПЦ, Путин - авторитарный и не очень умелый президент соседней державы, я конечно не христианин в вашем понимании, но не понимаю зачем к ним обращаться ???

могу, вы не у себя дома, и потому некоторым русофобным сатанистам чревовещающим о богоугодстве по рылу иной раз логикой постучать не помешает, как бэ намекнуть - агов, куда со своим уставом прешь ? ибо некоторые истерично рогульские звидьтилянцы
    в страну к которой не имеет отношения, ну ладно бы пхало так еще и указывает кому и как и где, и словоблудит про собственную принадлежность к стаду

15. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Дайте адресу лікуючого.

Усіх, хто себе у цій темі назвав ревним християнином, прошу задуматись, чи була ваша поведінка християнською у сенсі валяння ближнього свого в болоті.

16. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

17. artobstrel

да какой тут подход? разве может быть оправданием веры - "а во что верить?" верьте в священный табурет Ктулху раз не во что, и это у меня аматорский подход ... оный случай противоречит самой христианской концепции, насколько я помню воскрешение планировалось со вторым приходом и массово, о подобных "эмисарах" не говорилось ... а по поводу Ильича - удачное сравнение, не важно во что верить главное свято и истово ...

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

19. Levko

Levko Well-Known Member

Ще й як говорилось, п.artobstrel !!!

Iван.14:12
    Поправді, поправді кажу вам: Хто вірує в Мене, той учинить діла, які чиню Я, і ще більші від них він учинить, бо Я йду до Отця.

Ісус каже, що віруючі в Нього будуть чинити діла які Він Сам чинив і ще й більші від них!
    Можливо, чули про те як Ісус воскресив мертвого Лазаря? Здається, куди уже більше чудо можна вчинити, але Господь каже, що ще й більші чуда будуть чинити віруючі в Нього люди!

20. artobstrel

я тут только о "воскрешении" а то - так лирическое отступление ...
    это кого?
    заметьте чаше всего его вспоминаете - вы, так кто в него верит? не живите иллюзиями, ильич как и все его заветы нужен от силы горстке фанатиков, а больше никому ...

эх .... хорошая книга Библия, и православные, и католики, и евангелисты, и СЕ, и еще тьма кого успешно пользуется ей на все случаи жизни ... не думал что евангелисты такие нехорошие люди .. могут из мертвых воскрешать а не хотят, ну ладно там божий замысел, но в детскую то онкологию пришли бы и давай дела творить ... анг нет ... а почему? да потому что все эти "воскрешения" - липа, и пастер как и патриарх, и папа р. все хотят: а) власть б) деньги и так было всю историю человеческую .....

а де твій аватар? :)