Блохін - знову тренер збірної?

Тема у розділі 'Спорт', створена користувачем Bambook, 6 лют 2011.

1. Bambook

Bambook Persona non grata

Детальніше - тут:
    http://www.ua-football.com/ukrainian/national/4d4d5870.html?page=0
    І що ви про це думаєте, панове?
    Качка чи реальність?
    І чи буде з Блохіна діло цього разу?
    Чи "двічі в одну річку не ввійдеш"?

2. nikolas

nikolas Well-Known Member

Не думаю,що буде результат.

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

питання не у результаті, а в тому, щоб Данілов заспокоївся.

Що до результату - то він в їдному місці.

4. gvorn

gvorn Well-Known Member

Мені все таки за Маркевичем шкода :sad:

• Подобається Подобається x 4
  5. Algebrator

Algebrator New Member

1) Думаю це брехня
    2) Якшо і правда, то нічо з цього не вийде....
    дійсно добрим тренером був Маркевич, але прогавили ми його...

6. Bambook

Маркевич - незлий тренер, але брехло і тріпло. І він добрий мотиватор, якщо працює з футболістом кожного дня, вникає в усі деталі і будує індивідуальну роботу. У Збірній такого нема, а мотивація там ой яка важлива. Бо в збірній ти ні фізику, ні техніку не підтягнеш, тактику - тільки частково, переважно розіграші стандартів... Тому основна робота тренера збірної - розрахунок турнірної стратегії і мотивація (от Михайличенко як все гарно прорахував в турнірі, вийшов з групи з Англією та Хорватією, а налаштувати на греків - не зміг, не той типаж). Стратег, звісно, з Маркевича кращий теоретично, але мотиватор саме людей, яких бачить кілька днів - то Блохін. Уже це довів на ЧС-2006.
    Хоча особисто мені хочеться, щоб лишився Калитвинцев. Чомусь я в нього вірю...

7. Turkul

Turkul Well-Known Member

В любом случае, правда это или ложь - хорошего в этом мало на мой взгляд. Блохин уже не тот, азарт не тот и желание. Кстати и о Липпи говорили уверенно, что он будет. Где?

Калитвинцев - нет.
    Маркевич ушел.

Альтернативный яркий вариант нужен, в чьем лице - не знаю.

8. Sandy

Sandy GRAND

http://dynamo.kiev.ua/news/49920.html

---------- Додано в 10:52 ---------- Попередній допис був написаний в 10:46 ----------

Не понимаю, зачем жалеть о тренере, для которого клуб оказался важнее сборной? Да, Мирон хороший тренер, но что для него есть приоритет, он всем ясно и красноречиво дал понять. Я очень хотел, чтобы получилось с Липпи, но к сожалению, не срослось. В возвращении в сборную Блохина, если таковое произойдет, катастрофы не вижу, но и на чудо не надеюсь. Посмотрим.

9. Bambook

Підтримую. Замість "Синьо-жовтих" він обрав "Жолта-сіній самий сільний" - туди й дорога. Після отого "В української збірної майбутнього нема" і потім спроби оббрехати й підставити журналіста ВВС втратив до нього повагу остаточно.
    А загалом я думаю, що Калитка ще себе покаже...

10. Sandy

Sandy GRAND

Данілов - це взагалі непорозуміння якесь на тому місці, на якому воно знаходиться. І його не заспокоювати треба, а звільняти й якомога швидше. Коли до влади у футболі доривається якась ахметівська шістка, починається дуже багато залаштункових ігор та бруду. Всі ці сьогоднішні чиновницькі розбірки щодо Суркіса та ФФУ, якщо потягнути за ниточку, приводять у Донецьк, у якому декому не йметься, що ще не увесь український футбол підшахтарний.

а де твій аватар? :)