Щойно подивився ТСН і почув як Ющенко говорить про дострокові перевибори, розпуск парламенту і т.д. Ну в глибині душі хотілося б порозганяти всіх хохлів та москалів з парламенту та обрати конституційну більшість із українців, які б дбали про державу. Але, ж прекрасно розумію що нові вибори кардинально розстановку сил не поміняють. Витрати на нові вибори будуть шалені. І як це бажання Президента в'яжеться з Конституцією не знаю. А решта що скажуть?
Відповідь: Блеф????? в цьому й є основна хиба. -- З досвіду двох років - все що починається з "Ющенко говорить" слід скеровувати в /dev/null без пересадок. Навіть якщо то, що він говорить - по ситуації виглядає правильним і співпадає з твоїми думками
Відповідь: Блеф????? А ви обоє вважаєте, що те, що й надалі робиться в Парламенті України - нормальні речі?:cool: Україна все більше і більше скочується в глибоку прірву з таким парламнтом....
Відповідь: Блеф????? Особисто я не вважаю, але перевибори нічого не дадуть, нажаль. А якщо і дадуть то не в користь помаранчевих. Згадайте як вже створена (після довгого переділу портфелів) помаранчева коаліція не змогла розпочати роботу завдяки ПР. Я думаю що прихильників ПР після того побільшало, а помаранчеві в свою чергу, тими ж методами не змогли зупинити кАоліцію.
Відповідь: Блеф????? Якої Ви конкретики чекаєте? :cool: А! Я забула! З новим парламентом перестали красти, всі закони "во благо" пересічного громадянина, лікарі перестали брати хабарі, все можна зробути законним шляхом, не даючи нікому взятки тепер, всі стали рівні перед законом, парламентарі здали свої награбовані гроші в соціальні фонди... Продовжувати? :rolleyes:
Відповідь: Блеф????? Олю... Ви розумна людина, я впевнений. І повинні розуміти, що написали ... ну ... абракадабру. Перечитайте свій допис. І подумайте, чи можна це зробити за 8 місяців (стосовно лікарів, рівності перед законом). І пригадайте хоч б одну країну, де б "перестали красти,...все можна зробити законним шляхом,...парламентарі здали свої награбовані гроші...". Ну не можна ж жити у мріях! Є реальне життя.
Відповідь: Блеф????? Степанович, повірте, знаю, що говорю. :cool: Один мій близький родич (дуже пишається цим, але я встидаюся тільки) вхожий в уряд Януковича. "Розцінки" там на все зросли шаленно, бо, млинець, демократія їм кисень перекрила....:cool:
Відповідь: Блеф????? Це ніякі не мрії. В Прибалтиці урядовці кинулися саме наводити порядок там, де все розтліло за роки соціалістичного табору. Не можна сказати, що все вмомент змінилося, але людям нормальний добробут не з неба впав. І ніхто їм цього не подарував.
Відповідь: Блеф????? Олю! Та через уряд вирішують питання 0,000000000000000...... відсоток людей! Мені особисто уряд до фені. Як і абсолютній більшості працюючих. Я як вирішував свої питання, так і вирішую. Це по-перше. А по-друге, я вже писав, що дана ситуація найкраща. Уряд працює, опозиція за ним бдить і контролює. Що може бути кращим?
Відповідь: Блеф????? Оля?Так и со старым..."дЭмократичным" парламентом крали....:rolleyes: Так и мы на нашем предприятии...как крали по маленьку податки...так и доси крадем в пределах разумного...еще со времен "злочинного" режима Кучмы...:cool:
Відповідь: Блеф????? Ви знаєте, мені здається, що питання не в тому хто скільки і за яких умов крав, краде і буде красти. Крадіжки, звичайно, не припиняться ніколи, може хіба трохи зменшаться чи навпаки збільшаться. Але питання в іншому: ПР на парламентських виборах 2006 р. набрала трохи більше 30%, а зараз вони претендують розпоряджатись 70% голосів в парламенті!!!:eek: І з цього напрошується висновок: що невеличка купка людей, яких підтримує тільки 1/3 України хоче висловлювати думку від імені всієї України! Це несправедливо! В такий спосіб банально ігноруються вимоги інших 70% людей України, які не підтримували ПР, не погоджувались з її політичним вибором! Тому дійсно, нові вибори (якщо вдасться дотриматись чесності) зможуть правильно визначити сьогоденну думку людей і вірно представити людей в парламенті
Відповідь: Блеф????? Крали і оглядувалися. А тепер мало не надруковані такси на все передають. Не натяками зпідтишка говорять, а прямим текстом. :cool: Я це помітила найперше в аеропортах.
Відповідь: Блеф????? Логічно. Але теоретично. На практиці виникає питання: які вимоги 70% людей ігноруються? НАТО, і все. Але за даними опитувань зараз як раз більшість проти вступу. Та й не вирішене ще це питання діючою владою.
Відповідь: Блеф????? Пане Зеник а що зміниться від нових виборів???? Результат буде аналогічний (як не прикро мені це розуміти) ну, а якщо не анологічний то +/- 1%
Відповідь: Блеф????? от чого не розумію - то: навіщо людей під гумові кийки кидати? чим вони вам завинили? -- вже не кажучи про те, що перевибори - безглузда та безрезультатна затія.
Відповідь: Блеф????? знову і знову приходить на думку: народ має таку владу, на яку заслуговує... як би сумно не звучало мо не в тій темі, але питання: що ж реально можна зробити?
Відповідь: Блеф????? "а щоб збудить хиренну волю - треба миром, громадою обух сталить, та добре вигострить сокиру..." станом на зараз - нічого. Тобто - спершу тра' створити прецедент посадки президента в тюрму за зраду національних інтересів - а тоді вже все решта