БЮТ здає схід заради перенесення дати виборів ?

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем Deus igrok, 14 кві 2014.

?

БЮТ здає схід?

1. НІ

1 голосів
    7,1%
  2. ТАК

13 голосів
    92,9%
  1. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

1. в мережі зявився наступний злив:

Вибори Президента України не відбудуться. За попередньою інформацією, центральний виборчий штаб кандидата в президенти Тимошенко не проводить підготовчих робіт на місцевому рівні з формування членів комісій, спостерігачів та інше. Інвестори політичної сили "Батьківщина" не отримали бюджет кампанії, яку мали б фінансувати.
    Пасивність передвиборчої кампанії на рівні місцевих штабів та відсутність вказівок з центру говорить тільки про те, що Юлія Тимошенко переконана в пролонгації дати виборів. Іншими словами, партія влади впевнена - вибори Президента України не відбудуться.

-----------------------
    хто може підтвердити ?

2. Ось ще злив дворічної давності: Тимошенко завербована ФСБ России еще в 1995 году, - экс-бютовец

3. ускій інтерфакс цитує юльку: http://interfax.com.ua/news/political/200530.html Тимошенко выступает против силового варианта разрешения ситуации на востоке Украины

4. Только что взято штурмом отделение милиции в Горловке, часть личного состава перешла в подчинение полковнику российской армии

в 12.50 части личного состава отделения во внутреннем дворе некто в камуфляже, представившийся полковником российской армии из Симферополя и предъявивший российский паспорт (!!!) "представил" нового начальника – человека в штатском Шульженко Александра Федоровича. В ближайшее время выложу видео.
    http://blogs.pravda.com.ua/authors/goncharenko/534bac2446d89/

---------------------------------

фініта ля комедія ..... до 25 травня будемо обирати президента галичини ..... сліпа жадоба влади розірве країну

• Подобається Подобається x 3
  2. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Хотілося б побачити хоч одну назву теми без знаку запитання.

3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

а раптом я просто панікую і не правий.
    і планомірна здача державних установ на сході це геніальний план боротьби із сепаратизмом ....

• Подобається Подобається x 1
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Там наче новопетрівська національна гвардія вже висувалася в Донбас, шось ніяк не висунеться. Потім регіональну самооборону оголосили, сформували, не сформували, невідомо. Правий Сектор вшосте оголосив мобілізацію, де вони - невідомо. Так шо на даний момент формально десь, невідомо де, є:

-армія
    -міліція
    -внутрішні війська
    -спецпризнач СБУ
    -національна гвардія
    -Правий Сектор
    -регіональна самооборона

Хотілося б побачити якісь фото-відео матеріали розгортання цих потужних сил, а то зелених чоловічків і козачків скільки хочеш, а з наших нікого не видно не чути. Наче інформаційна ера на дворі, а побрехеньок більше, ніж за часів азбуки Морзе.

5. Neva

Neva Well-Known Member

Ну, один "гениальный план борьбы с сепаратизмом" мы уже видели в действии- в Крыму, результат всем известен. Сдают сейчас или нет по-моему тоже очевидно... Великий "стратег" не очень оригинален - он действует по точно такому же сценарию, что и в Крыму. Единственным спорным моментом, на мой взгляд является то, что сдают именно для переноса выборов - мотивы и причины могут быть и другие.

6. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Юлия Тимошенко обратилась к соотечественникам

Уважаемые соотечественники !

Сегодня над нашей Родиной нависла смертельная опасность . Из-за внешней агрессии Украина стоит на пороге утраты государственной независимости и суверенитета. Речь идет уже не просто о вмешательстве во внутренние дела Украины, а о попытке оккупации и завоевания нашей страны. На Востоке действуют не украинские сепаратисты, а хорошо обученные и вооруженные российские диверсанты .

Давайте называть вещи своими именами. Фактически Украине объявлена ​​война .

Я до последнего была уверена , что нынешний кризис можно было решить мирным путем , не допустив полномасштабной военной агрессии России против Украины . Сегодня эти шансы уже потеряны . Они не остановятся, если мы их не остановим .

Сегодня , возможно , самый тяжелый день за все 23 года Независимости Украины . Но время принимать решение . Время примирения агрессора закончилась.

Поэтому я , как лидер одной из крупнейших политических партий Украины , поддерживаю проведение решительной антитеррористической операции с привлечением Вооруженных Сил Украины . Более того , пришло время объявить об организации общенационального сопротивления российскому агрессору всеми доступными методами , в том числе путем проведения общей мобилизации .

Мы должны показать миру , что способны защищаться сами. И тогда и мир поможет нам .

Я призываю лидеров всех государств безотлагательно применить третий уровень санкций к Российскому государству . Также я прошу лидеров мира о прямой военной помощи украинскому народу, который борется за свою свободу , который погибает за эту свободу . Я прошу лидеров мира действовать.

7. Neva

Neva Well-Known Member

А с лидерами мира у кого-то тоже есть вопросы? Нет, они даже возможно со временем подключатся и тут уж, на радость многим, не поздоровится России (если не произойдет непредвиденных обстоятельств) ... Но это будет уже тогда, когда ущерб для Украины будет несопоставимый с ее дальнейшим существованием в нынешнем виде и качестве.

8. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну да. Проти Гітлера 2 роки другий фронт відкривали. Зараз "пряма військова допомога" - це як подзвонити з Єнакієвого в Коломию, сказати "Ріпята, прішліте нам пару тисяч хлопцев, защіщать Енакіево", це ж нонсенс. До речі Юля якшо закликає діяти, то може сама б уже якось діяла, вона думає шо її дія - це заклик діяти?

• Подобається Подобається x 2
  9. Neva

Neva Well-Known Member

Я уже много где писала, что на мой взгляд везде и у нас и у вас - в обоих странах - сплошное эшелонированное предательство интересов государства и народа. Даже повторять не хочу... Меня скоро "забанят" и, отнюдь не на Львовском форуме.

Останнє редагування: 14 кві 2014
  10. zet

zet Дуже важлива персона

Мне кажется эта тема сейчас неинтересной... Тут бы страна устояла.

11. avatarwin

Як тільки БЮТ домовиться з ПР , що до фінансових сфер впливу , так все і закінчиться.

12. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Сміхота, заборонити їх, хто б з ними домовлявся.:haha:

Ти до речі мужик чи баба?

13. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Заборонити всіх. Тоді нарешті настане спокій в країні.

14. Мих

Мих Дуже важлива персона

Виявляється, Юлька їздила до Путіна... Напевно все вже узгоджено....

---------- Додано в 12:14 ---------- Попередній допис був написаний в 12:13 ----------

Згоден, але як?

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Шо все?

16. Оля

Оля Старожилка форуму

Деколи пише баба, а в більшості - мужик. :) Сімейний підряд. :)

---------- Додано в 10:16 ---------- Попередній допис був написаний в 10:16 ----------

Откуда дровишки? ;)

17. Мих

Мих Дуже важлива персона

Для Юльки президента і не потрібно, вона, по-моєму, вже керує... на автоматі.

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:16 ----------

Вчора на якомусь шоу їй то сказали в очі.... не опиралася.

---------- Додано в 12:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:18 ----------

?

Дельож України, як що все? Про що мова?

18. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Я й питаю про шо мова. Все вирішено. Шо вирішено? Чи просто терпильські балачки?

19. kym

kym Well-Known Member

Та хто такі БЮТ і ПР в серйозному маштабі - ніхто.... про які фінанси ви тут говорите - час всяких домовленостей пройшов - тепер говорить зброя - поки що тільки російська. Надіюсь що почне говорити і українська- справа зайшла за далеко щоб звертати увагу на всяких Юль. Ахметових і іншу шваль.
    По темі Юльці невигідно відмінити вибори, бо зняти Турчинова і поставити Гриценка чи Порошенка простіше як провести вибори

20. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ну раз нічо не робиться на сході, то які висновки? Сепаратистів лапають, за годину - відпускають. Схід зливають, як Крим, то видно без окулярів.

а де твій аватар? :)