Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем львівянин, 25 лис 2007.

1. Вирішив попередити усіх хто надумає обновити свій інтерєр новими вікнами чи дверима. Недавно і я вирішив поміняти двері у квартирі батьків, а оскільки вони живуть на Сихові то "чорт" дьорнув піти в торговий центр "Шувар". На четвертому поверсі (де продаються меблі) я побачив двері і відразу уявив як гарно вони впишуться ф інтерєр. Продавщиця (симпатична дівчина) запропонувала мені "до кольору до вибору" - як самі відтінки дверей так навіть і ручки, усе виглядало дуже гарно, тож я вирішив незволікати. Дівчина попросила завдаток в 300 грн і видала (правда тільки після мого питання "А що, чеку ви ніякого не видаєте?") папірчик про те що застава сплачена, попередивши що термін виконання 1 місяць. Тільки потім я помітив що ні підпису, ні дати - нічого на так званому чеку - немає. Але поклався на довіру, це єдине світле що ще залишилось у нашому світі (якщо перестати довіряти людям - хіба ми залишимось людьми). Що ж, пройшло 2 тижні а від них ні слуху, ні духу. Прийшовши знову туди і попросивши анулювати замовлення, та ж сама дівчина відповіла, що вона немає права видавати гроші (але право брати має) і попросила звернутися до пані Оксани. От сиджу біля телефону як біля розбитого корита, дзвоню - трубки ніхто не бере, а тепер навіть і відключили телефон. Тож будь-те уважні, купуючи нові двері чи вікна в торговому центрі "Шувар" в ПП "Федюк" (це я прочитав з печатки на папірчику про заставу). НЕ ЗАЛИШАЙТЕ НІЯКОГО ЗАВДАТКУ (а якщо і вирішили щось придбати - запасіться валерянкою)

• Подобається Подобається x 3
  2. Forpost

Forpost Стоїк

Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

І ніколи не майте справу з приватними підприємцями -жінками

• Подобається Подобається x 1
  3. Deus igrok

Deus igrok Дуже важлива персона

=) То був би певно не п.Шрек, якщо не застеріг про жінок.

львівянин
    До спиживача, адміністрації комплексу зверталися ?

• Подобається Подобається x 2
  4. Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

львівянин
    До спиживача, адміністрації комплексу зверталися ?[/QUOTE]

Не звертався. Та справа не у грошах, а справа у нашому відношенні до інших людей. Як часто зустрічаєш людину яка займається роботою яку просто ненавидить, а звинувачує у цьом усіх інших. Ми жаліємося що живемо погано, а самі не кращі - думаємо тільки про себе, а на інших нам наплювати до моменту коли нам щось від них потрібно. Тільки думаємо про те як це надурити інших і мати ГРОШІ, ГРОШІ, ГРОШІ - аж гидко

5. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

...

6. vasili

vasili Well-Known Member

шо то дало б ?
    Адмінів цікавить оплата аренди...

7. Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Ну так, один день на заміри (а в понеділок як правило ніхто працювати не хоче), отже прийдуть у вівторок плюс встановлення - 1 деньі неділя -1 день, отже на все про все залишається - 7-2-1-1=4 дні. Оскільки це ПП, я впевнений що вони просто перезамовляють їх у іншої фірми (та нехай і навіть самі виробляють, я сумніваюсь що їх виготовлять за 4 дні, а на скору руку зроблені двері які не закриваються мені не потрібні). Та й я ж кажу - не у тгому справа, справа у відношенні до клієнтів, до людей. Усюди зустрічаюсь з тим, що до людей відносяться як до бидла, хоч трішки людина вилазить нагору - як усі інші для неї стають "особями" нижчої раси.

8. syavych

syavych копач

Без образ, але може ті люди дають відноситися до себе як до бидла. Ото Ваше "Та справа не у грошах, а справа у нашому відношенні до інших людей" тільки підбадьорює отих ПП на таке відношення. Прийде один, вони його на...уть, він махне рукою і піде (а ПП собі заробить і подумає шо то всі такі і буде далі хамити). То може тре' по новій іти в школу Шевченка перечитувати, і ТАКи "вставати з колін" і по писку надавати...

• Подобається Подобається x 4
  9. Forpost

Forpost Стоїк

а продащицю полюбити....два раза

• Подобається Подобається x 2
  10. Meg

Meg Well-Known Member

Справа в тому,шо я взагалі дивуюся,як можна замовляти меблі чи двері там саме в таких місцях...Я знаю,таких "точок" багато,але,народ,чесно кажу-такі меблі роблють в гаражах,вони не відповідають жодним нормам і стандартам!Я вже мовчу про те,які ці вироби неякісні!Дивани,переважно,набиті синтипоном,що означає,шо довго вони не проживуть...
    Ладно,це був відступ,але в тему.Просто краще заплатити більше і меблі якісні будуть і роботою персоналу задоволені будете!

11. Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

:borat: :suicide:

12. Гелена

Гелена Дуже важлива персона

... а ну і звідки я знаю, що то правда?
    може ПП Федюк чимось пану насолила і він просто вирішив зіпсути її бізнес?
    дуже, до речі, не поганий спосіб комусь умисно нашкодити :)

може львівянин і святу правду каже, але повторю питання: звідки мені про то знати???

13. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Перевірити на власному досвіді :dance:;)

14. lanka

lanka Well-Known Member

Це не завжди правда, співробітниця купувала диван Веннето, то їй і диван не такий привезли, і везли його місяць, а не тиждень. Допоки вона в Київ не дозвонилася

15. Гелена

щас... хтось щось скаже і я побіжу перевіряти :)
    а то сиджу і думаю, чим би то зайнятися :D

Додано через 8 хвилин
    п.с. то треба було в гілку "Львів кримінальний" писати...

16. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Як це мені нагадує совок…
    Перепрошую, можна трохи не в тему допишу ?

Тоді треба було “стояти в черзі” на будь-які меблі. Місяцями, роками. А в деяких чергах – приходити раз на тиждень на “переклички”.

Ось дружина записалася в 2 черги “без перекличок” – на м”який куточок та корпусні меблі. Підходить черга на корпусні. Дружина каже – “піди поговори, спробуй замість “Предслави” купити “Волинь”" (зразок у Будинку меблів – ну картинка!). Пригадую, що колись фільмували рекламу в Б.М., нібито познайомився із зав. відділом (не тим), а приізвище забув. Вештався службовими коридорами, читав таблички – ось! Заходжу “внаглу”, нагадую про зйомки. Пригадала ! Сказала, до кого піти, попередила, що то-нова людина, вона її не знає.
    Зайшов внаглу до тієї пані (треба передбачити перші запитання совкового періоду – “від кого ви” або “що ви можете”).

Уговорив !

Привозять “в шпалах” (розібраний комплект, із дефектами, зовсім не те, що на вітрині). Іду знов просили – заберіть нафік “пародію на Волинь”, привезіть “Предславу”. Довелоя “відпрацьовувати” – ремонтувати телевізор на магнітофон. А її чоловік – мент, почав наливати самогон. Прийшла пані, вилаяла, що погодився пити (чоловік лікується від пияцтва)… таки привезли “Предславу”.

Другий тур: м”який куточок. Привозять жахливого бордового кольору. Кажуть -–фабрика жене тільки такий колір в цьому місяці.
    В кузові вантажівки заліз на територію фабрики, намагався умовити начальницю цеха поміняти комплект. Вона викликала охорону, ледве втік.

Домовився з вантажниками, що за енну суму + спирт вони коли-небудь завезуть меблі бажаного кольору, а наші впарять іншому покупцеві. Так протягом місяця ми не доторкалися до меблів (запакованих у поліетилен), поки з другого разу не завезли бажане.

А тепер – до вас чіпляються шменеджери, тільки купіть !
    Але – купуйте з розумом!

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Мда-а-а!Ностальгія...
    Наспівуючи:
    Как молоди ми билі...

18. Відповідь: Бізнес по львівськи, або я замовляв двері в торговому центрі "Шувар"

Бізнесу нічого не станеться, напевне в 50% нашого львівського бізнесу (а може й українського) в основі лежить безвідповідальність, експлуатація довіри до людей, "халявне" відношення до роботи і "вішання лапші на вуха". І успішно процвітає і буде процвітати поки існуємо ми з вами, кому можна плювати в обличчя, а ми будемо казати що це дощ. Ми були РАБАМИ, ними й залишимось, це вже АКСІОМА.

До речі, гроші мені таки повернули, за це я їм вдячний.

19. Гелена

таки не тільки львівського :)
    але раз гроші повернули, то не все ще втрачено :)

мені в обличчя плювати не можна :agree:
    можу заїхати по обличчі навпроти :shy:

20. ФОРЦ

ФОРЦ New Member

от за таких рагулів і гавкають п.п. дав завдаток-забрав завдаток.а двері підуть на вітрину. сказано-місяць!

а де твій аватар? :)