Багато хто (і я не виняток) спить і бачить, коли він вже нарешті не буде працювати "на дядю", а тільки на себе. Сам собі буде планувати робочий день, зустрічі, вихідні, відпустки і т.д. Тільки-от чим зайнятися? Ясно, що займатися треба тим, в чому ти "твердо стоїш на ногах". Але крім того, тим, на що є (буде) попит. Наприклад, працюючи в продажі комп"ютерних комплектуючих, з часом реально (якщо є "голова до того", бажання працювати і клієнтська база) "піти на свої хліби" використовуючи свої клієнтів чи знаходячи нових. Ну і не тільки... Варіантів є маса! Інша справа, що починати дуже важко і коли ви, таки, наважитесь, то в перші місяці, а то й роки, буде дуже важко, поки не станете "на ноги", важко в фінансовому і в моральному плані. Хотілося би тут почути розповіді людей, які починали власні справи, а також хто які має бізнес-ідеї, такого бізнесу, який у Львові, чи загалом на Галичині обов"язково "піде". Почну з себе(так як свого бізнесу немає, поділюся хорошими, на мій погляд, ідеями): Весільне агенство Ну тепер вже трохи є, але років 3-5 тому, взагалі майже не було таких фірм. Коли люди одружуються, то, здебільшого, шукають окремо музикантів, тамаду, зал, фотографів, транспорт і т.д. і т.п. Добре би було звести це в одне ціле. Такий тип діяльності підійшов би для людей, котрі люблять займатися організаторською діяльністю. По-моєму, схожа ідея вже була десь тут на форумі, якщо не помиляюся. Утилізація автомобільних шин Багато хто не знає, що робити зі старими зношеними колесами, і везуть їх на смітник. А на Заході, доречі, це вже розвинутий бизнес. Акумуляторні батареї також можна приймати, але таких фірм вже у Львові ніби не бракує. Вирощування квітів Поєднайте приємне з еорисним! До різних дат (14 лютого, 8 березня) можна вирощувати гарні рослики і здавати їх за домовленістю в квіткові магазини (в ті дні попит просто шалений, магазини часом не справляються "своїми силами") З того, що згадав. Згадаю ще щось цікавеньке, напишу. Доречі, на Заході за хороші ідеї платять гроші
А Ви тут безплатно розпинаєтеся. Я вже більше року на вільних хлібах, вже бізнес в плюсі та є динаміка приросту. Шкода тільки, що в такій дурній державі живемо, я про бюрократію. Теми не спалю, оскільки конкурентів непотрібно.
Мені не шкода, в мене фантазія буйна :-D Ще й для себе залишиться. А якщо серйозно, то маю наміри "податися на вільні хліби" і в своїй темі. Але постійно щось заважає, як не криза, то безгрошів"я, то ще щось... наразі "готую грунт, так сказати" Галузь в мене така, що конкурувати важко, бо потрібно бути серйозно в темі (клієнти до людини з "вулиці" не підуть). Але писати яка, також небуду, щоб не "наврочити". Як вийде все "закрутити", тоді й напишу
І холодильників Хоч це одне і теж А там теплові насоси, сантехніка, водовідведення, будівельні роботи, інженерні споруди, магістралі, системи ... Щось мене понесло. Перепрошую
Торгівля парасольками й непромокальним одягом! У Львові вже знаю це актуальне! Конкуренція тільки заважатиме!
Будете жечь конкурентов? ---------- Додано в 21:40 ---------- Попередній допис був написаний в 21:26 ---------- Тогда можете забыть про: А когда вспомните, Вам будет 40-45 лет, у Вас машина с салона, о которой Вы сейчас только мечтаете и т.д. но Вам она будет уже не так интересна как сегодня. Короче, живите и наслаждайтесь жизнью, движения в таких вопросах плавны и взвешены... тогда может и ... Помните, что 90% успешного капитала - родительский задел (во всех вариантах, связи, начальный капитал) и не пытайтесь перескочить через поколения. Маркс, хоть и теоретик, но … « в фундаменте большого капитала, всегда лежит преступление» - не дословно, по памяти. Есть ещё 3-е поколение, которое по всем канонам... всё должно просрать.
От гарно що Sergey Brin та larry Page нечитають ЛФ, а то зараз волосся на голові рвати почали б, що щастя своє прогавили.
Ну и где тут волосы на голове? И в чем я не прав? Пусть бы закончил школу во Львове имея родителей, токаря высшего разряда и мать воспитательницу в детсадике. Для примера. ---------- Додано в 22:24 ---------- Попередній допис був написаний в 22:02 ---------- Может из присутствующих в теме, хоть кто-то..., ну хоть родился... для начала, в Мичигане, а ? Ломоносовщины, в наше время... не бу дет, и не мечтайте. Мир летит очень быстро, а не как в 17-18 веках.
це мене влаштовує... Раді незалежності (фінансової в першу чергу) можна багато чим і пожертвувати. Моя мама завжди казала "одне покоління нічого не створює". Нажаль не у всіх він є така можливість (в когось батьки алкоголіки, нероби, чи просто, не заможні люди - в СРСР були інші цінності, багато хто не прагнув, хто знав, що з часом світ стане таким?), а в кого немає - додатковий стимул "переплюнути" конкурентів (ровесників) яким батьки "щось дали". Доречі, всім відоме ставлення до таких "батьківських подачок" в Європі і США. Думаю це правильно. Людина в 17 років покидає батьківське гніздо і починає заробляти на себе. Багато міліардерів в США не заповіли своїм дітям НІ КОПІЙКИ!!! Заповівши свої статки на благочинність чи т.п.... А в нас що? "Мажорчики" ганяють і б"ються на всяких "бентлі" і "феррарі" і взагалі "прожигають життя" і батьківські гроші. Але тема не про це. Працювати на себе треба. Наприклад ще один плюс, якщо ти працюєш на себе, не дозволиш собі розслаблятися чи робити "видимість роботи" -------------- Доречі, для всіх прихильників роботи на когось. Якщо ви думаєте, що якщо працюєте на "власника", то маєте якісь гарантії відпусток чи вихідних, то глибоко помиляєтеся!!! "Ганяють" і по суботах і по інших вихідних. І відпустку часом фіг "випросиш" Так чому ж би не працювати на себе з такою "зайнятістью"?