Бізнес дружини Олега Сала пікетує Львівський Автомайдан

Тема у розділі 'Стрічка новин', створена користувачем NewsBot, 29 січ 2014.

1. NewsBot

NewsBot Well-Known Member

Сьогодні, 2 лютого, о 12:00 годині зі Львова до Сколе стартував автопробіг Львів-Сколе. У селі Коростів Сколівського району учасники Автомайдану пікетуватимуть відпочинковий комплекс «Золота форель», власником якого є Анна Федорець, дружина голови Львівської облдержадміністрації Олега Сала.Як повідомляють організатори автопробігу, збір активістів Автомайдану та усіх небайдужих громадян відбувався з 11:00 години на «Арені Львів».Маршрут автопробігу проходитиме через місто Стрий, у якому до львів’ян приєднаються місцеві автомобілісти. Дорогою до відпочинкового комплексу до львівських та стрийських автомайданівців приєднаються їхні колеги з міст Борислав, Дрогобич, Трускавець та Східниця.«Основним завданням учасників автопробігу є ще раз нагадати членам Партії регіонів та їх прибічникам про безстроковий економічний бойкот їхнього бізнесу. Мусимо усвідомити та пам’ятати, що блокування бізнесу «регіоналів» приносить їм чималі збитки і автоматично не дозволяє фінансувати антимайдани, «тітушок» та їм подібних.», – наголошують автомайданівці.

Читати публікацію повністю на www.lvivport.com

2. РАГУЛЬ

РАГУЛЬ Guest

ідіоти ---про яке пікетування іде мова, має бути повна конфіскація майна набутого незаконним шляхом з наших податків , якщо протилежного не доказано.

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А в чию користь, не смію питати?

4. avatarwin

,я думаю на користь громади області

• Подобається Подобається x 1
  5. VasMT

Мудро. Тобто піде в комунальну власність. А що там з недоторканістю приватної власності і презумцією невинуватості?
    Бо Ваш варіант повністю збігається зі стилем більшовиків-ленінців. Гадаєте вони діяли правильно?

6. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Василю, йдіть закупіться в епіцентрі, наїчтеся родинної ковбаси і поселіться в готелі Сала. Вам ніхто не боронить підтримувати тітушок матеріально. Є люди, які вважають це неприпустимим. От вбили б, не дай Боже, близьку людину. Ви підете закуповуватись ковбасою чи паркетом в магазин, який належить вбивці?

• Подобається Подобається x 2
  7. VasMT

:)))
    Не нервуйтесь так. В Епіцентрі я не закуповуюсь, є під боком Кофорт-плюс, родинну ковбаску роблю сам, ну а так, як вже крім пісяти, та штука більше ні на що не годиться, то і готелі мені без потреби.

І я їх цілком підтримую.
    Але питання було зовсім в іншому. Пані avatarwin пропонує взять фсьо і поділить. От мене і зацікавило, як це робитиметься, за большевіцкими правилами, чи якось інакше?
    А Ви часом не знаєте?

8. MARTINI

Ну, в межигір"ях, маєтках, карпатських готелях цілком можна облаштувати чудові санаторії для дітей з бідних шахтарських сімей

9. VasMT

Я ж не проти.
    А ще можна фірантки на онучі подерти, бляхою з будинку діру в плоті закрити, рибу в ставку динамітом вибити і юшки наварити...
    Можна. Ніхто ж не заперечую цього. Я питаю, яким чином планується забирати Межигірья, Золоту Форель ,Родинну ковбаску, Епіцентр... Так, як брали ЛОДА? Чи якось інакше? А на Краківському і Шуварі, як будете забирати будки у прихильників і членів ПР та КПУ?
    А їх на львівщині не мало. Одних комуністів більше 1100 членів, і сімсот первинних організації ПР з кількістю членів біля, чи більше 20 000. Дані із ЗМІ.

10. MARTINI

Я не спец в ККУ, але знаю, що там є положення про "з конфіскацією майна". Власника в турму, награбоване добро - націоналізувати. Потім можна провести приватизацію чи якісь аукціони з тим конфіскатом

11. VasMT

А у нас в ККУ є стаття про партійну належність?

12. manur

manur Well-Known Member

Була б людина - стаття знайдеться:blush:

13. MARTINI

до чого тут партійна приналежність?
    вор должен сидеть в тюрьме (с)

• Подобається Подобається x 2
  14. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

нє, нє, ви шо, там тілько чесно зароблені гроші крутятьсі... ну може не в повному обсязі податки сплачені, але то не суттєво. :)))

15. VasMT

Тобто різниці нема чи то члн ПР, чи КПУ, чи ВОС, чи взагалі безпартійний. Я правильно зрозумів? Тобто, якщо людина злодій, то вйо до цугундєра. От і виникає наступне питання: а ми злодіїв будемо визначати за партіними списками, чи за степінню лояльності до якоїсь, кимось визначеної, партії? Бо щось я ніяк не вловлюю логічного зв'язку...

16. MARTINI

не знаю як ви, але ми жодним із запропонованих вами способів

• Подобається Подобається x 3
  17. VasMT

Невже за рішенням суду? о_О
    І тобто нема різниці чия це будка, комуніста чи свободівця, регіонала чи фронтозмінника? Так?

18. avatarwin

20000 це не так багато . думаю що в пяти єшалонах вони помістяться , якщо ми їм не допоможемо вернутися на землі їхніх пращурів , вони самі не скоро поїдуть, тому і чекають нашої допомоги.

19. MARTINI

а що? не вписується в шкалу цінностей?

20. VasMT

Навпаки. Я якраз і мав наувазі це, коли питав про презмпцію невинуватості.
    Тому і не зрозумів зв'язку між пікетуванням і заявою РОГУЛЯ про конфіскацію.
    Тобто, підводячи підсумок, первинним є склад злочину і судове рішення про покарання в вигляді конфіскації, а не належність до якоїсь партії чи політичної позиції.
    Так?

а де твій аватар? :)