стаття надихнула що робимо? лишаємося, боремося чи емігруємо, доки є хоч якась можливість? як це зробило багато форумлян свого часу
Цікаве питання, от я - за "звал" А дитина проти, він за 2 пункт. Ну у мене вагомі аргументи є, невістка та гроші.
Пупер, моя дружня порада - якщо маєте хоч якусь можливість, втікайте. Не дивіться чи країна в яку ви їдете, багата. Іноді в таких країнах, як Греція, Португалія чи Словачина, можна влащтувати своє життя доволі непогано. Будете почувати себе людиною. В так званій державі Україна все буде йти до найгіршого. До гіршого ніж в Росії чи Білорусії. Там абсолютну владу захопили майор КГБ і голова колгоспу. В Україні - бандит в законі зі зграєю гопоти. Втікайте куди очі дивляться!
Якщо хтось получить кримінальну справу в Україні то емігрувати зможе лише як політичний біженець.Наприклад для іміграції в Канаду люба крим справа робить вас inadmissible.Тобто якщо отримати срок навіть умовний за масові безпорядки то навіть турвізу не дадуть
Ситуація для українців зараз аналогічна тій, в якій перебували євреї в 70-х роках. Памятаєте анекдот, коли стоять два євреї і підходить третій. Каже - не знаю про що ви тут розмовляєте, а їхати треба. Боротися? Як? З ким? Я знаю тільки один варіант - відділитися від бидла Китайською стіною.
тобто робоча віза згодом дозволяє лишитися у країні перебування? чи то ніби як "вічний квиток" з правом перебування?
не знаю як де але в Канаді після двох років на робочій візі подаєшся на отримання права проживання і все-ти тут.робочу візу отримати займає десь 3 місяці після того як здав документи в посольство.отримання робочої візи чоловіком автоматично дає право виїзду дружині і дітям