Декілька годин тому біля Тернополя сталася якась серйозна залізнична аварія. Наш родич, який мав квиток до Львова на 21_30 на Симферопольський потяг, насилу щойно зміг вирушити з Тернополя: весь рух заблоковано, всюди метушаться МВСники. Каже, що говорять, ніби біля Підволочиська зійшов з рейок міжнародний потяг, рух тільки що почали відновлювати. У новинах тиша.
У вас дезінформація. Зійшов насправді в мікрорайоні Рясне у Львові. http://www.wz.lviv.ua/pages.php?atid=84820
Пропонуєте перейти до обговорення траекторії і систем навігації, як в катинській гілці? Хтось був на диспетчерсих форумах? Що кажуть? А фотографії супутникові є?
А хто почав? Пропоную перестати офтопити. Сильно сумніваюсь, що шпилька на рахунок моєї відсталості має якийсь стосунок до даної теми, тим більше, що вона вже втратила актуальність. Тема була відкрита тоді, коли мій троюрідний брат через невідому причину затримувався у дорозі, ми за нього хвилювалися - зовсім ще молодий хлопчина, ніч, чуже місто. Потім пішли чутки про аварію. Якось тоді мене менше всього цікавила відстань від Підволочиська до Тернополя. Тонкого гумору про траекторії якось вловити не можу, вибачайте неосвіченій кухарці.
Я сам з Тернополя, і можу Вам повідомити, що внаслідок сильних дощів з рейок зійшов приміський дизель-поїзд Тернопіль - Іване-Пусте. Жертви відсутні. За дві години рух було відновлено.
Даруйте! А що ще можна робити в темі-одноденці, котора втратила актуальність? -Тільки оффтопити і мести пургу, як в темі про Катинь. Шо-шо? Жіноча мудрість: сама придумала, сама образилася... (с)