Біля Сільмашу збили дитину 27.09.2011 ввечері (близько 19.00-20.00. точніше наразі не знаю...) на пішохідному переході по вул. Народна (зі сторони стадіону Сільмашу), водій білого автомобіла RAV 4 збив п'ятирічного хлопчика і втік з місця події... Дитина отримала травму ноги і деякий час не зможе ходити, про психологічний стан дитини, наразі важко щось сказати... Будь-ласка, якщо хтось щось може повідомити - відгукніться, щоб знайти того, хто посмів не тільки це зробити, але і залишити дитину на дорозі...
Дякую за повідомлення... Буду вдячна всім хто зможе допомогти... На ДАІ - надії нема..., а білих равів у Львові не так багато... крім того - форум досить багатий учасниками і є більша ймовірність знайти хоч щось... ніж в "доблєсному" ДАІ... ---------- Додано в 02:48 ---------- Попередній допис був написаний в 02:25 ---------- Вибачте... але така фраза звучить диким сарказмом відносно реальності... усі найти - нереально... бабло переможе зло... якщо шукати тим методом що може "проводити вияснєнія"... Я не знаю що то за гидота мала бути за кермом... яка не тільки збила дитину... але і залишила на дорозі, і думала лише про свою гнилу шкуру... проте сподіваюсь, що хтось міг бачити більше (хоч одну цифру з номеру), бо... нажаль більше ніж шок і колір машини й модель, не запам*яталось... перше прагнення було - відчути що дитина жива і відвезти в лікарню будь-яким способом...