Білизна та інші фетиши (Хотілось би зустріти дівчину)

Тема у розділі 'Оголошення', створена користувачем vtheme, 11 чер 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. vtheme

vtheme миється в бані

Кого з дівчат цікавить тема переодягання?
    Хто любить дивитись як хлопець одягнає чулочки чи трусики жіночі.
    Це не транс, і не гомо і невіть не бі. Границя тут існує.
    Хотілось би зустріти дівчину яка б мене зрозуміла.

2. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

ну-ну...успіху в пошуках :)

3. vtheme

vtheme миється в бані

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Шкода,що Степанич пішов з ЛФ. Але ще є Тітієвський... Цей випадок його б зацікавив.

• Подобається Подобається x 3
  5. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

А що, на Кульпарцівці вже лікарі перевелися?:mocking:

• Подобається Подобається x 5
  6. vtheme

vtheme миється в бані

ваші діагнози мене НЕ цікавлять!

7. Alias

А нас не цікавлять Ваші збочення!

• Подобається Подобається x 6
  8. vtheme

vtheme миється в бані

Тема форуму про це - так що прошу говорити про це а не про те що вам Не подобається

9. Чупага

Чупага Well-Known Member

Більше історією захоплююся (на аматорскому рівні) ніж власне історією моди.
    Майже все те що сьогодні значиться дамським колись одягали жантільмани.
    Джек Горобець розфарбований і одягнений у фільмі по моді піратів тих часів-
    це сьогодні поцані з району кажуть - на гома схожий.
    Сам не захоплююся але типу розумію вбиратися в icторични костюми цікаво , ніч поганого.

• Подобається Подобається x 2
  10. Alias

Історичні! Але ж не про жіночі колготки і стрінги йдеться мова.

• Подобається Подобається x 1
  11. Чупага

Чупага Well-Known Member

Колись колготки не були дамськiмi про стринги не знаю,напевно типу підв'язка для чоловічего приладдя що б не бовталося.Середньовічним дамам таке не так було потрібно-ну хіба що пояс вірності , і знову для нього ж.

12. Оленa

Оленa Well-Known Member

Але пропонується дивитись як хлоп вбирає сучасну жіночу білизну і певно хтось з того має ловити кайф.:crazy:

13. Чупага

Чупага Well-Known Member

Це все в голові.
    У дев'ятнадцятому столітті пристосування придумали що б хлопчики не маструбіровалі-тому що шкідливо і незміцнілі мізки витекут.Тепер ці штучки білизна -нi білизна виглядають як сад. мазохістки іграшки і повинні порушувати.
    Психолог допоможе не тільки тим у кого фантазії з приводу білизни але і тим кого це збит обурює?

• Подобається Подобається x 3
  14. Alias

Насамперед до психолога треба бігом бігти тим, у кого виникають такі питання і бажання.
    Якби я побачила як мій макс вдягає мою білизну..та я б вже в дурці була...і кинула б його.

• Подобається Подобається x 7
  15. Чупага

Чупага Well-Known Member

Йому це не паcує!
    Хтось про французьких лицарів часів Карла читав знає як вони плакали першому зручному моменті і падали в обморок.Повинно бути по щоках текла косметика.
    Але Атос Дюма вважал їх поведінку зразковою , як лицарів

• Подобається Подобається x 1
  16. Romko

Romko Дуже важлива персона

Та ти ж розумієш,що в нас психіатрія на рівні 1912 -го року... Заколять аміназином до рослинного стану,заб'ють дубінаторами і скажуть,що так і було. Тітієвський,все ж представник західної школи. Може розробить,або підкаже яку методику,призначить курс психотропів,гляди - і людині полегшає...

17. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

У студентські роки знав хлопця на ім"я Наум. Нормальної орієнтації, бабник, не збоченець.
    Міг "склеїти" на вулиці або в "присутніх місцях" будь-яку дівчину. Як для себе, так і для товариша.
    Але, коли він був у "бойовому трансі", в нього прокидалася клептоманія.
    Кажеш йому на вулиці - "Нюмо, склей мені оту!". Нюма - у стійку - і пішов за нею. Ось він відкрив її торбинку, дістав звідти труси, розгорнув, несе у відкриту і починає з дівчиною знайомитися. Тільки на 3-й хвилині діалогу дівчина помічає, що Нюма тримає її труси.
    Одного разу замовили йому "склеїти" продавщицю в магазині іграшок. Нюма примудрився спочатку вкрасти ведмедя, зайця та ляльку, потім "в процесі" віддав дівчині по одному.
    Отаке дивацтво. При тому, що хлопець був з інтелігентної і не бідної родини.

18. Чупага

Чупага Well-Known Member

Ось трохи про чоловічу білизну
    По березі йшов дiдько кольору бронзи постать і всьо в порядку. Підійшов ближче до публічного місця і надів труси куплені ще за Чаушеску, відразу став схожий на бомжа .Був схожий най на стародавнього грека після гімнастики.
    Для публіки це нормально для мене він краще виглядав без пов'язки.
    Що правда дивився здалека:mocking:

19. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Сам я лише раз у житті, випивши, в темряві помилково надягнув труси дівчини, а вона - мої. Приблизно одного розміру. Ніякого кайфу від жіночих трусів я не відчув.
    Дівчина потім довго мене діставала на предмет зворотного обміну, але відверто кажучи, на тверезу голову вона мені не дуже подобалася, тому я порадив їй зберегти мої труси як сувенір і вишити на них кролика. :)

Ну наступне вже не по темі, але якось я після пиятики у товариша помилково пішов додому в його черевиках (розмір співпав), а коли він прийшов до мене мінятися черевиками, то пішов додому в моєму шарфі, залишивши свій. :)

• Подобається Подобається x 4
  20. Чупага

Чупага Well-Known Member

Мене дівчата фарбували губи, вії,волосся пудрили. Віночком коруновалi.
    Було весело як на карнавалі , про кекс не думали, чи тільки я такий тупий нi думав, їх качатися вчив , кращих тренерів тоді не було по близькості .В нас такий культурний обмін був "мiжгендерний".

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)