Всiм прив1т!Вмене ось така набол1ла проблема.Знаходжусь я в Москв1, як 1 багато 1з наших на зароб1тках, та ось недавно побував у Львов1 - я в шоц1 в1д нашо1 привокзально1: бруд ужасний, бато всяких там таджик1в-узбек1в на1хало 1 торгують. Я просто бачу що сталося 1з Москвою - одна чорнота, невже скоро 1 в нас у Львов1 таке буде? Куди дивиться влада? Чим взагал1 займаеться мер м1ста? Колись вже вигнав наш БЕРКУТ з галицького всяких там "горних орл1в" 1 врод1 було нормально. Я веду до того, що зараз наприклад в Москв1 нема едино1 культури, мови, в1ри - з1бралася всяка шушора, яка не ц1нить н1яких свят, нед1ль - н1чого святого, вмене серце кровю обливаеться коли представлю що скоро таке буде 1 в нашому Львов1. То не пуст1 слова, якщо не прийняти м1ри, то скоро в нед1лю будуть цвяхи забивати, або дрова р1зати.То д1йсно дуже серйозно. Якщо меру то до лампочки - то такого мера треба в дупу копати 1 вибирати 1ншого.Я був-би дуже радий якби мое пов1домлення прочитав мер, або хтось 1з влади Львова 1 дав хоть якесь пояснення по моему питанню.Дякую
Відповідь: Бiдна привокзальна Вот, суки москальские! Что, не выпускают? Не дают на неньку вернуться? гады! Как же Вы всё ЭТО терпите? У меня есть небольшие связи в миграционных службах. Черкните в ПП. Если не удасться покинуть Москву легально, то, как земляку, организую нелегальный коридор через границу! Держитесь!
Відповідь: Бiдна привокзальна 1) А не здається Вам, що ми з Вами тут (в Москві) нічим, по суті, не відрізняємось від таджиків-узбеків ? І нас з Вами теж треба "в дупу копати" з "белокаменной" ? Ми ж такі самі , як Ви пишете, "горні орли", тільки що не з Кавказу, а з Карпат ? 2) Більш-менш порядок з "горними орлами" навів в свій час не "Беркут", а люди, псевдо яких і післе смерті на слуху у львів'ян. Якщо не пам'ятаєте, то попитайтесь. Можливо , навіть тут, на ЛФ. 3) Мені (я віріс поруч з Привокзальною) теж дуже не подобається той свинарник, що там є. Але, скажемо чесно, ніколи Привокзальна не була взірцем чистоти й порядку. Це раз. І жоден мер один не зможе його навести. У всякому разі, діючи виключно в рамках законодавства. А трошки-трошки вийти за ці рамки - так хто ж тоді зможе гарантувати, що виходити за рамки йому не сподобається ? Це два.
Відповідь: Бiдна привокзальна А як вам таке: "Ось уже неділю не можу відійти від прочитаної книги!!! " Вже СЕРЕДА. Мабуть пан вже "відійшов" ?
Відповідь: Бiдна привокзальна Добре пане ПОЛКОВНИК - якось протримаюсь, якщо-щось, то обовязково свисну.Але д1ло не в проклятих москалях,проклят1 1тал1йц1 тоже не випускають наших ж1нок - а в тому куда все котиться у Львов1.В Москв1 вже п1зно щось робити-час пройшов, а у Львов1 ще можна.Та не д1ло в таджиках-узбеках, а в порядку за котрим мае сл1дкувати влада. Vlodek - самокритика це дуже добре, в нас у вс1х е така риса - покритикуемо-покритикуемо, поплачемо над тим, як1 ми поган1 1 все, забуваемо проблему.У Львов1 е влада?Мер е? Так хай наводить чистоту.Я-не влада, тому вир1шую 1нш1 проблеми.
Відповідь: Бiдна привокзальна якщо добре помолитися... Бог всемогутній, і зробить так, що всюди буде субота, а на дровітні - четвер...
Відповідь: Бiдна привокзальна чоловіче, та приїдь до Львова! та піди глянь на того мера та все йому скажи! повір - не з'їсть і підловити тепер легше - через площу Ринок пішки ходе... Не так як попередні - вигулькнув з "воронка" - і шусть у шпарку дверей магістрату - жеби який зальотний яйцем не поцілив
Відповідь: Бiдна привокзальна А я, наївний, думав що є простіший варіант. Швидший, у всякому разі. Взяти в руки мітлу і підмести перед своєю брамою. Потратити ср..ні 500 грн і підремонтувати бруківку перед своєю хатою. Можливо, сусідам соромно стане, і вони за твоїм прикладом щось зроблять. А ні- хоч самому приємно буде. А якщо в тебе під дверима узбеки-таджики розклалися торгувати помідорами, то вийди і дай їм сам копняка, щоб торгували в "місцях організованої торговлі". Звичайно, на владу гавкати простіше, ніж щось самому зробити. В мене перед офісом постійно перед святами ( 8 березня, 1 вересня й т.п. розкладуються бабусі з квітами). Набагато тяжчий випадок - на старшу людину голос не підвищиш, про "копняка" навіть не кажучи. І нічого. Тихо, ввічливо, спокійно вирішуєм. Просимо перенести "бізнес" в інше місце, а якщо вже залишаються - слідкуємо , щоб прибирали за собою.
Відповідь: Бiдна привокзальна я розумію про що ви.... справа у тому, що в москві й справді є проблеми з мігрантами, особливо азійськми.... може саме в цьому і є корінь масового поширення скінхедського руху в москві (петербурзі), до якого ви, я маю таку підозру, симпатизуєте... у львові ще не скоро така сама ситуація з’явиться, хоча нас це чекає.... і немає на то ради...
Відповідь: Бiдна привокзальна А то я сі дивлю "лапотная" Московія так наче б то приємніше стала виглядати, а то ж наші люди. От молодці! А як поїдуть звідти -лайном все позаростає :D
Відповідь: Бiдна привокзальна Шкода , Укра1на без чорноз..х мен1 б1льше подобаеться.Введ1ть закони проти мигрант1в.Заборон1ть ,як це зробив Лужков,чорним продавати алкоголь,л1карства.Бо через них у Рос11-л1вий алкоголь,л1ки,наркотики.велика к1льк1сть злочин1в.Введ1ть штрафи ,тим що не зариг1струвалися.Рег1страц1я в московських чиновн1к1в займае 2-3 м1сяця,коштуе близько 200 амер. през.Обмежти к1льк1сть на в1зд.1 взагал1-чи потр1бно,щоби в укра1нц1в в1дбирали робоч1 м1сця.Копайти сво1х депутат1в.Але роб1ть це скор1ше.
Відповідь: Бiдна привокзальна більшість львів'ян вийшла з села. З більшості тих, що вийшли з села - село майже вийшло.... але місто ще не у всіх ввійшло.... Тобто ота чарівна риса - тримати в порядку своє подвір'я та вигін перед подвір'ям, і не смітити собі під ноги - це перше, чого позбуваються виходці зо села... і тільки в третьому поколінні приходить розуміння - до їхніх онуків - що краще не смітити, ніж прибирати чи нарікати... І краще щось робити, не чекаючи якоїсь примарної допомоги і не нарікаючи на якісь абстракні комунальні служби....