З"явився прикольний інтернет-проект, присвячений львівським маршруткам. І хоча сайт створено ніби-то фанатами цього виду транспорту, його назва "Бидловоз" підкреслює сарказм авторів, коли вони пишуть про свою любов до комфорту, естетичного вигляду та технічного стану наших маршруток. Цитата з сайту: Що таке бидловоз? Бидловоз - це, можна сказати, транспортний засіб. Ви всі з ним добре знайомі. Навіть більше, я впевнений, що більшість з нас користується цим транспортним засобом щодня. Чому щодня? Та відповідь надзвичайно проста. Просто у нас немає альтернативи. Ми змушені користуватися тим, що нам пропонують, інакше доведеться ходити пішки. Бидловози можна побачити на вулиці практично кожного українського міста. Щоправда останнім часом їх значно поменшало у столиці України - Києві. Там чомусь поступово переходять на "Богдани", "Антони", "Шаоліні" ті іншу нечисть. Ще не здогадалися? Добре відкрию секрет. Бидловоз - це переважно автомобіль марки "Мерседес". Але це зовсім не той "Мерседес", на якому їздять чиновники і багаті люди - це звичайний вантажний мікроавтобус, нашвидкоруч перероблений для перевезення людей, або, як кажуть у народі "бидла". А взагалі, клікаємо сюди http://bydlovoz.lviv.ua/
Відповідь: Бидловоз не їжджу принципово на мерседесах і таких плоских автобусах з одними дверцятами...
Відповідь: Бидловоз Вчорашня історія з реального життя http://community.livejournal.com/misto_lviv/210932.html
Відповідь: Бидловоз Да. По содержанию. И рассказ из ЖЖ жизненный - чего только в маршрутках не насмотришься. К сожалению, я тоже вынужден пользоваться маршрутками, когда на улице дождь и снег. И тоже очень не люблю грузовые мерседесы - у меня там голова не помещается по высоте. Другое дело - новые маленькие автобусы. Вы заметили, что некторые из них похожи на удивленных жуков? У них спереди зеркала в смешных таких обтекателях.
Відповідь: Бидловоз Ага! Вот, понравилось, остроумные ребята, однозначно! Пиши українською. Мета акції не дискримінація китайської чи інших мов світу, а популяризація української, як мови спілкування в інтернеті серед українців. Мови без суржику, мішанини, покручів. http://www.balachka.com/
Відповідь: Бидловоз продовжимо тему.... що таке "бидловоз"?.... окрім "мерсів", які поступово відживають, з’явилися інші "автобуси".... такі, на одні двері: наприклад, 31... це жах... в них дихати (стояти, їхати) неможливо...
Відповідь: Бидловоз Хм.. мне вот интересно, почему используется такой термин как быдловоз? Мне кажется это просто отсутствие уважения к самим себе. Если "быдловоз" значит возит быдло. А кто в маршрутках ездит? Правильно, мы и ездим. Почему же мы сами себя называем быдлм то? Неужели это все, на что способна ментальность нашего населения. А еще говорим о национализме в хорошем смысле этого слова, себя уважать не умеем, что уж говорить о других... Чего можно хотеть от людей, которые сами себя быдлом называют? Пока себя уважать не научимся никто уважать нас самих не будет.
Відповідь: Бидловоз "юидло" в перекладі з польської означає "худоба"... возять як худобу, тобто вважають нас нею... не хочеш бути худобої — не їзди, тоді і маршрутки будуть ліпшими...
Відповідь: Бидловоз Пупер альтернативы во Львове бюджетному транспорту нету. Было бы метро, думаю ездили бы на нем. У Вас есть предложение как человеку добратся на работу каждый день с Сихова на топольную при зарплате 700грн и не считатся быдлом по Вашей классификации? ? О враче говорю, к стати. Я то на маршрутках не езжу, есть автомобиль, да и по габаритам не вмещаюсь. а вот мать моя иногда ездит. И знакомых много ездит. Но их я быдлом не считаю и никому считать не позволю. Люди уважайте себя в конце концов!!!
Відповідь: Бидловоз тут є гілка про велосипедне місто... а взагалі-то не всі автобуси для худоби... по-трохи вже автобуси стають ліпшими (людськими)..... до речі, про метро....
Відповідь: Бидловоз В первую очередь это неповага к подвеске своего автомобиля. Окей, продолжаючи Вашу тему, а дышать нашим грязным воздухом, сталкиватся с потоянным бардаком, хамством, бескультурием и коррупцией во всех сферах это "повага" до себе? Следуя Вашей логике - жить во Львове - неповага до себе. А про велосипед... каким это образом моя 68милетняя теща с покрученными артритом ногами должна добиратся до работы на велосипеде? Думайте, что пишете иногда, господа и дамы. Метро, да это бы л бы выход, но очень сомневаюсь что когда нибудь сделают. Хотя думаю реально, несмотря на историческую чать города и Полтву под ним. В Питере ведь сделали а там условия гораздо хуже. Весь вопрос в деньгах. Еще как вариант монорельс, однако это вопрос далекого будующего. Сначала надо отучится себя быдлом называть.
Відповідь: Бидловоз Та ніхто їх бидлом і не називає. Я от згадала, що колись у Львові маршрутки називали "катафалками" і "парашами", але хіба з цього можна робити якісь висновки про пасажирів? "Бидловоз" - це ще один витвір сучасного фольклору. Типове українське вміння посміятися над самими собою, над своїм життям.
Відповідь: Бидловоз Такое и есть заглавие темы. Логическую цепочтку провести нетяжело. Я по старому называю "пежо". Думаю не все помнят, какое это было счастье, когда в начале 90х были закуплены новенькие автобысы "пежо" и пущены по маршрутам.
Відповідь: Бидловоз Я тіки трамваєм!Тоті маршрутки тільки настрій на весь день псують.Це як влізеш.А коли бачу,який 22-гий їде битком набитий зі Сихова,а ше скільки народу стоїть і йому махає,то скоренько пензлюю на трамвай.Правда,від нього топати.Але рух-це корисно.Деколи навіть пішки ходжу