Оскільки в темі про вакцинацію спостерігається спалах активності, й інформація про БІ загубилася, то відкриваю окрему гілку. Прошу сюди ще раз зголоситися всіх, кому привезти "Безжальну імунізацію-2" Котока. Український переклад, тверда обкладинка. Ціна - 40 грн. Можливо, щось більше буде за доставку. Організатором цього діла буде Левандівка, бо я завтра втікаю зі Львова. З ним і домовлятися про здачу грошей. Станом на зараз у нас такий список: 1. Ука 2. Мих 3. dubyk 4. irushka 5. Natalka 6. Chortenia 7. dimalozz 8. Олюська 9. anka 10.Anastasia 11.Morryson 12.Ljolik - 2 штуки 13.mamatu 14.Натася 15.Ksani Нагадую, ця гілка виключно для зголошень, а не для обговорення!
Відповідь: Безжальна імунізація Если кого то интересует моё мнение. Даже (особенно) в условиях того кошмара с вакцинацией, который творится в Украине. Теория Котока - сродни Кашпировского и Чумака.
Відповідь: Безжальна імунізація Ми наразі говорили про 20. Цієї межі вже досягаємо. Тому, якщо ще хтось наважується, зголошуйтеся вже, щоб замовити більше. В понеділок може виявитися пізно.
Відповідь: Безжальна імунізація Увага! Прибули у Львів перші 10 екз. 4 - вже очікують замовника сьогодні в центрі міста з 15-ї до 18-30. прошу стукати в ПП або Асю - дам телефон, щоб зустрітися і забрати.
Відповідь: Безжальна імунізація :ninja: Відскануйте хто-небуть та викладіть на Рапіду, будь-ласка. Для мого особистого ознайомлення. Буду вдячний. :ninja: Як це робиться, якшо шось, можна вивчити тут і тут.
Відповідь: Безжальна імунізація Усі 400 (по-моєму) з лишнім сторінок?????? Ага, стчаааааааз!!!!!!! Замовте собі через нет-магазин. П.С. Сорі за злісний офтоп