Так от, яка ситуація. Зайшла я нещодавно в один магазин , купити води. Мені там дівчатка всунули пачку печення - сказали подарунок. і ще картку якусь, там про гроші йдеться, страхування. Одним словом багато всього. мене цікавить, хтось тим користався, чув? Чи може теж таке отримували?
О! А я зайшов недавно в один супермаркет купити морозиво, пива і апельсинів. А на вході якісь дівчата всунули мені стаканчик червоний такий з білими ненашими буквами з бридкою нібикавою і листівку таку, там про якись розіграш йдеться. Одним словом багато всього, навіть така паличка пластмасова була щоб ту каву мішати. То я собі думаю: а може там ще ті ПЕЧЕНЬКИ мали бути до кави???
А мене при виході з Великої Кишені атакували симпатичні дівчатка з Віскасом для кошенят. Я одну з них провів до піддатої бабульки на базарі, яка збирає кошти на: 1 - сирітський притулок 2 - корм для кошенят, які сидять тут же у коробці. Розкрутив дівчину на два пакети Віскаса для тих кошенят.
---------- Додано в 09:28 ---------- Попередній допис був написаний в 09:24 ---------- в свій час працювала в кол-центрі, і в нас було замовлення - зробити опитування по віскасу. Діло було як, спочатку бажаючі до нас дзвонили ,заповнювали анкетку і на одного котика отримували 2 упаковки віскасу. Через якийсь час ми передзвонювали тим людям ,щб дізнатись чи сподобався котикам віскас Більшість бабульок кляли нас на чому світ стоїть,адже після тижневого меню з віскасу їхній улюблений котик відмовлявся їсти будь-що інше...) то було печально.