Блок безперебійного живлення ??? Для домашнього ПК - просто безаварійно вимкнути... Хтось має досвід? Бо як почитаєш на ixbt - сумно робиться... Вибухають, самовільно вмикаються, рестартують ПК, гріються... Шумлять... Дякую.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК В мене MUSTEK PowerMust 800 USB - не жаліюся. вже 2 роки спасає комп.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Подивлюсь сьогодні яка модель у брата, він задоволений. Собі теж планую купити, гарна штука.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Не знаю які там вибухають і рестартуються, але я собі вкупив найдешевшого (MUSTEK PowerMust 400) і сі тішу. Тримає тіко 5-10хв, але мені достатньо щоб зберегти героїв і виключити . Зато не перегрівається і вибухає.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК всі блоки пезперебійного живлення діляться умовно на три групи. 1. офф-лайн, звичайні "беки" вони тупо переходять на батареї, коли на вході напруга відрізняється від 220 вольт на 10%(198-242), квадратний імпульс замість синусоїди, час переключення 20 мілісекунд. 2. "інтерактів" то саме, але зі стабілізацією... 160-245 В 3. он-лайн стабілізація 160-250В, чиста синусоїда, час переходу на бвтареї 0 сек.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Також думаю про MUSTEK PowerMust - бо ціни реальні. PowerMust 400 мабуть звичайний офф-лайн і без вентилятора (тобто тихий) - тільки потужності вже мало (десь 250 wt). Треба брати 600, а краще 800 Va lotr_an: MUSTEK PowerMust 800 USB він з вентилятором? Дуже шумить?
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Ще досить хороші безперебійники від фірми APC, надійні у роботі, забезпечують відповідні вимоги щодо аварійних вимикань і підтримки ПК. На роботі і вдома APC-650, APC-500. Ще у листопаді 2006 року купував у "Медіа-Весті" за 105$ Головне, брати ті моделі і від тих виробників, з якими у подальшому ви не матимете проблем із заміною батареї. Вдалого вибору і покупки!
Відповідь: Безперебійне живлення ПК на роботі АРС-500 через два роки наказав довго жити. треба замінити батарею (напевно) бо вже ніц не тримає.... а вдома MUSTEK PowerMust... ті ж два роки працює норм... правда є одне но. На роботі бувають перепади напруги частіше ніж вдома. Leopolis підкажи, будь-ласка, де самі батареї до ББЖ продають бо якось руки до того завше не доходять. Дякую.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК вентилятора не має. не шумить при роботі в мережі. при відключеному світлі досить неприємно гуде. тримає комп+монітор 10-12 хв.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК батареї до тих упсів всюди одинакові... так на процентів 95.... Додано через 1 хвилину Техніка для Бідних, вул Шептицьких.... Додано через 1 хвилину здерли.... Додано через 2 хвилини ну і не дивно... як правило вони на батареї переходять на 198 вольтах.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК APC - бренд, відповідно дуже себе цінять... Вагаюсь між офф-лайн і інтерактивними (он-лайни надто дорогі). Мабуть таки інтерактивні - вони мають менше вантажити батареї. Всім вдячний за поради.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК + на користь АРС. (до речі, мінімальна модель - 300 VA). Бо поширені "Мерліни" (EL, EM) мають ваду: коли акумулятор старіє й втрачає ємність, такі УПСи можуть НЕ запуститися після зникнення та відновлення напруги в мережі. Логіка так спрацьовує. Доводиться поганяти 15 хв без навантаження, потім вмикати навантаження.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК У мене вдома АРС - 500 ще 1999 року придбання. Працює безвідмовно, принаймні на мої потреби - коректно позакривати всі програми (в тому числі БАТ, котрий хвилини три архівує базу при вимкненні) і вимкнути комп.
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Nemo Я на сайті ixbt довго обирав модель. Добрі люди є. Допомогли, порадили під всі мої потреби. Мій вибір: Powercom BNT 1000AP (90$, 450грн). Серія BLACK KNIGHT Задоволений на всі 100. Юзаю півроку. Ніяких проблем не було. Є ще прога до нього, щоб бачити за напругою, стежити за всіма показниками і т.п. Не шумить, не гудить. Майже не гріється. Це при тосму, що ПК працює 24/7. Mustek - фірма не з крутих. Тому й дешевші за аналоги. APC вже не та фірма, щоб була колись, тому зараз платити тільки за назву не збираюсь. PowerCom - фірма з хор. авторитетом. Займається тільки UPS`ами і іншими пристроями, повязаними з цією сферою. В світі - 2 місце. Тому я без сильних вагань обрав цю модель. Інфо: http://www.elnet.net.ua/dir/index.php?option=content&task=view&id=179&Itemid=188
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Я так розумію, що всі вищезгадані АРС - звичайні офф-лайни? Бо в АРС інтерактивність з'являється тільки з серії RS: http://www.apc.com/products/category.cfm?id=13 Таки АРС лупить в тридорога... to samvexler А що в тому Powercom-i - жодної євророзетки? Пристосували якийсь перехідник? Чи там якийсь перехідник в комплекті іде? Скільки часу він вже роботі? При роботі від мережі там вентилятор працює?
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Хоро Хороший вибір, без питань.Підтримую. Додано через 34 секунди ваша правда....
Відповідь: Безперебійне живлення ПК Nemo Теперішній APC - це вже не той APC, що був раніше. Тепер лупить не за якість, примочки, а просто за свою назву і не більше!!!
Відповідь: Безперебійне живлення ПК samvexler Як з розетки IEC 320 на євро перемикаєтесь? Для чого в блоці телефонні входи? Адже тел. лінія має окреме живлення?