Сьогодні Львів і Європу розділяють якихось 70 км. Але в цю відстань укладається вся разюча відмінність у культурі, ставленні одне до одного, рівні добробуту. Прірва між Україною та європейською спільнотою стає дедалі помітнішою. Повний текст
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків От же ж млін, навіть тут через ... Невже трудно, як всі нормальні люди, у розділі Газета коментувати?
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків На мою думку, ця стаття однозначно відноситься до Львів туристичний.... Так что, дышите глубже - Вы взволнованы... :p Додано через 4 хвилини "Нормальні" модератори просто переміщують повідомлення у відповідну гілку, а не дають покарання! (замітьте, ви мене перші "ненормальним" обізвали) Слабо самого себе покарати?
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків Навіть не знаю що сказати! Ну було б зрозуміло, якби це про "даунбасів". Але про західноукраїнців, про галичан у тому числі??? "Нє вєрю"(с)!!! Це якась москальська провокація!
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків Злободенна тема, аж 2 гілки відкрили. Тому продублюю свій допис на гілці у "Львів туристичний": "Навіть не знаю що сказати! Ну було б зрозуміло, якби це про "даунбасів". Але про західноукраїнців, про галичан у тому числі??? "Нє вєрю"(с)!!! Це якась москальська провокація!"
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків Нажаль, це не провокація, а сувора дійсність... Ще дуже цікаві враження отримуєш, переходячи кордон по пішому переході...
Відповідь: Безкоштовний урок контрабанди та матюків Хлопці, та шо ж у вас з гумором такий напряг???!!!:D