Безкоштовний інтернет

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем Богдан Матковський, 30 тра 2014.

1. Доброго дня мене звуть Богдан я працівник Київстару... зараз у вашому місті підключажмо інтернет.... горить план і компанія дарує 1 місяць безкоштовного інтернету... якщо ви проживаєте в багатоповерхівці і є табличка з натписом київстар телефонуйте за номером +380978777274 і безкоштовно отримаєте 1 місяць інтернету.....з 30.05 по 31.05

2. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

1 день а не місяць...30.05 по 31.05

• Подобається Подобається x 3
  3. Moskal Charivnik

Moskal Charivnik Комуняку на гілляку!

Дааааа... Совсем тупые троли пошли...

• Подобається Подобається x 1
  4. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

троль ше й не львівськии, бо він їде з іншого міста підключати інтернет у Львові. Хлопе, та в нас таких підключальників на кожному куті по три стоїть, тільки біда в них, нема кого підключати тому шо тирнет від КС дорогий поки шо.

• Подобається Подобається x 2
  5. denverod1

denverod1 Well-Known Member

Скажіть будь ласка, ваші працівники з кол центру дзвонять мені періодично, я їм багато оповідав що інтернету мені не потрібно, вони мені далі як на зло дзвонять, можна якось мене видалити з вашої бази ?

6. Mylnyk

Mylnyk Well-Known Member

Так то не КС звонить то Полігон, або ще дві чи три фірми підрядники.
    А щодо місяця у подарунок то майже у всіх провайдерів в багатоквартирних будинках так є , тільки при умові оплати за один місяць вже й негайно ви другий отримуєте на шару ( так є в КС). А ще раджу одразу підключатися на дружній !
    Також варіант для тх хто вже користується КС - треба зателефонувати і подати заявку на відключення - тобто повідомити що ви хочете відключитися і тоді спеціально для вас будуть спеціальні умови

7. Forpost

Forpost Стоїк

Шо сі стало? Три роки тому був дешевим , а туть раптом став дорогим

Galaxy Slll

8. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

60 грн за 3 мегабіти троха дорого,нє?

• Подобається Подобається x 1
  9. yarik

yarik New Member

Мдаа... мені обіцяли, і обіцяли 10 мб за 60 грн, пів року пройшло і все одно змушений сидіти на Укртелекомі (100 грн-2 мб)

10. Romansd

Romansd Well-Known Member

правда за 75 вже є 15Мбіт + бонуси на мобілку падають тобто мобільний телефон поповнювати не треба... ;-)

11. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а бонуси на телефоні тануть за два дні, нє?

12. Іспанка

Іспанка Чарівна білка:) Команда форуму

Нє:) Їх можна використовувати протягом десь приблизно 25 днів з моменту поповнення. От мені кілька днів тому поповнили рахунок, то я можу їх використовувати до 14.06 включно.

13. Veselka alj

Veselka alj Well-Known Member

Ми платимо 120 гр. за 3 мегабіти, то в вас ще халявна ціна!

14. CaddyV

CaddyV Member

Це в якого оператора? Ми 120грн за 100Мбіт+REAL IP.

15. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

буржуї, а в мене 1/3 мегабіта за 250 гривень на місяць

16. Forpost

Forpost Стоїк

щось Ви пане свистите 1 Гбіт\сек ще три роки назад в Харкові був у кватиру http://forum.triolan.com/viewtopic.php?f=11&t=658
    о вже десять є !!!!!!!!!!! http://isp.ogo.in.ua/regions/kiev/ хай в москалів слинка потече

17. Pavel Chavyr

Pavel Chavyr Well-Known Member

18. Veselka alj

Інтер телеком, безпровідниковий модем! Щей тепер з цього місяця абонплату підняли до 140гр. І приставляєте яка банда, я наприклад мала платити з першого числа місяця, а заплатила з 15 числа всеодно повну вартсть, а і то до кінця місяця, тобто та решта суми просто пропадає, як мені пояснили навіть якщо яб заплатила 30 числа 140 гр., то 1 числа знову оплачую 140гр, тобто на день!!! Ті гроші нікуди не переносяться не віднімаються за кількість використаних днів а просто зникають:bad:

19. CaddyV

CaddyV Member

Ми якщо платимо не з першого числа - то по такій системі: дні до кінця місяця пропорційно, при умові оплати зразу за наступний. У нас martun.net.

20. Veselka alj

А яка в вас швидкість і скільки коштує, і ще чи тягне ваш інтернет якщо за містом, це теж безпровідниковий, бо щось про таке нечула!

---------- Додано в 12:56 ---------- Попередній допис був написаний в 12:55 ----------

Ну топто ви платите за кількість використаних днів?

а де твій аватар? :)