Парламент вирішив роззброїти всі незаконні збройні формування в Україні Читати публікацію повністю на www.lvivport.com
Ніхто зброї здавати не збирається і потреби в тому нема. Навпаки потрібно продавати її кожній повнолітній психічно здоровій людині, щоб в разі нападу москальської нечисті постріли лунали з кожної оселі, з кожного вікна... .
+++++++++++++ Вооруженное общество — это общество взаимной вежливости. Манеры общения всегда становятся вежливым, когда каждый должен отвечать за свои поступки собственной жизнью. Роберт Хайнлайн
Саме так розповідав українець (колишній програміст з авіазаводу Антонова), який через потяг до екстріму працював на початку 90-х єгерем на Алтаї: - Ви тут (у Києві) якісь дурні: тебе зачепили, ти покликав двох, розібралися. Ті покликади п"ятьох, розібралися. А в нас - ти знаєш, що я маю рушницю і я знаю, що ти маєш рушницю, а навкруги - тайга. І всі такі ввічливі...
+++! У "краях", про які дебілізор ніц не каже (Нягань, Братськ, Барабаш, Усть-Камчатськ - шо пригадалося...) ВСІ з фузіями, навіть у кнайпах бачив - СЮР!! Бо ж питання життя. Але то далеко... А от при концентрації люда шось влада "жим-жим"...