Нещодавно порадували ціни на бензин, опустившись до рівня півторарічної давності. А95 коштував 3.65 . Але потроху знову ціна поповзла догори, зараз уже 3.90. Цікаво, чи знову повернемося до 4.70 ?
Відповідь: Бензин Кажуть, що дуже часто цей девайс встановлюють неякісно, що виливається в неполадки, а іноді й небезпечно для життя
Відповідь: Бензин Чешуть. Треба встановлювати італійське LAVATO наприклад, у сертифікованих центрах, і все ОК.
Відповідь: Бензин Коли утримувалася штучно низька ціна - то й бензин (95) був відповідної якості (від певних постачальників). І це на "брендових" заправках. А на "випадкових" - жах. Тепер знову пристойної якості. На мою думку 3.9 - нормальна ціна.
Відповідь: Бензин Більше 70% українських АЗС не пройшли перевірку на якість Протягом 2006 року Держспоживстандарт України перевірив 37,2 млн літрів нафтопродуктів. У результаті перевірок було забраковано і знято з реалізації 4,67 млн літрів (12,5 палива. З загального обсягу нафтопродуктів, заборонених до продажу, 40,4% не мали необхідної інформації про товар, 34,5% реалізовувалися без документів, що засвідчують якість і безпеку, ще 25,1% не відповідали вимогам нормативних документів. Недоліки виявлені на 1268 (71,6 з 1771 перевірених АЗС. Далі тут http://ua.korrespondent.net/main/64242/
Відповідь: Бензин Щодо якості - навіть на різних заправках однієї фірми - різний ступінь "бодяги". Проте на деяких відповідають чесно - "чий" та "який" бензин. Дехто чесно каже "не знаю".
Відповідь: Бензин Якість бензину визначаю самотужки. Наприклад відїздив 10 000 км, і перевіряю паливний фільтр. Після ТНК був забитий страшенно. Зараз заправляюсь тільки на ОККО. А по враженням від роботи двигуна, мені найбільше наразі сподобався Лукойл"овський 95-й. Шкода що у нас мало таких заправок у місті.
Відповідь: Бензин Їхала вліті якось до столиці, траса між Рівним і Житомиром на заправки не багата - шукала кращої, дошукалася що бензини абсолютний нуль, а заправки нема ніякої.. Думала вже доведеться стояти жебрати, але перед очима з"явилася якась невідома заправка без назви, з пересторогою взяла там 10л 5ї і моє авто як полетіло!!! Попередньо набирала бензини на ОККО. До того тільки на 8й так літало. Потім шкодувала шо не взяла повний бак, але ніколи не вгадаєш.
Відповідь: Бензин Що правда, то правда! якось я заправилась на в"їзді в Брюховичі на заправці з невідомою мені назвою - теж тільки 5 літрів, бо ще трішки вже б не їхала.... а потім у Львові долила до повного баку нормального палива... у мене два дні смерділо сіркою в салоні. бадяжать як все!
Відповідь: Бензин А у нас 2$ галон, покупаю на кредитку gasoline cashback bonus, в конце года возвращают 5% от потраченных, membership card (Speedway-сеть заправок) шестая покупка бесплатно (кроме бензина), BJ's club membership, бензин 1о% дешевле чем на остальных заправках.
Відповідь: Бензин Все зрозуміло, тільки крім одного. А галлон - це скільки? Можна, звичайно і самому пошукати відповідь, але мо' автор допису просвітить, раз вже використав одиницю виміру, яка для аудиторії, що привикла до метричної системи мір, якщо не перекладу, то пояснення все таки потребує.
Відповідь: Бензин 2.15 сьогодні в Меріленді ( в околицях DC ) Danilo : Є альтернатива-газова. 1л.-1грн.80коп. Є інші варіанти- можна використовивати менше,наприклад електрика-бензин гібрид-автомобілі
Відповідь: Бензин Точніше, один галон- 3.78л. Годину тому купував по- 1$87 найдешевший, premium- 2$02 здається. Найкращий варіант бути власником Gasoline Station.
Відповідь: Бензин Не понимаю, почему в Польше 95-й по доллару, у нас - 3,75(75центов),а в Америке-55 центов(2,7 грн)?