Бензин змінює спосіб життя американців

Тема у розділі 'Львівська газета', створена користувачем gazeta, 1 січ 1970.

1. gazeta

gazeta Well-Known Member

Космічні ціни на бензин змусили американських громадян відмовитися від деяких своїх звичок. Вартість пального, що сягнула рекордної позначки – 4,39 долара за галон (3,79 літра) – “пересадила” американців у громадський транспорт і відправила їхні автомобілі у “відпустку” на невизначений термін. Повний текст

2. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Бензин змінює спосіб життя американців

А Ви з Америки, пане, чи пані, що так все знаєте? Статтю прочитала. Все на 95% правда.

• Подобається Подобається x 2
  3. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

Тэ-э-э-кс... $4,39 делим на 3,79, получаем $1,16 за литр. 1,16 умножаем на 5, получаем 5,8 грн. Сравниваем с нашими ценами на бензин, учитываем их зарплату, спрашиваем: "Чего бузить?".

• Подобається Подобається x 1
  4. Оля

Оля Старожилка форуму

Тут дуже все на бензині залежить.

Нема що порівнювати з українськими цінами, бо тут дуже потужні машини, що жеруть багато бензини і великі відстані людям до роботи. А ще всі перевезення по Америці траками. На відстань на той берег і назад тракісти тратять пару тисяч на соляру. Звідти і все подорожання.

• Подобається Подобається x 3
  5. Patrick

Patrick Well-Known Member

Мені колись коли я був тракдрайвром повний бак коштував коло $400.А зараз думаю -$750 , або й більше -легко.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Гамерико! Беріть нас швидше у НАТО, навчимо вирощувати ріпак і гнати з нього біопаливо!

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)