Спостерігаючи цих двох дописувачів мимоволі вбачається їх спорідненість. Обидва багатослівні та пустопорожні базікалки. Хоча тут першість безперечно за фора.Це і не дивно. Він старіший та досвідченіший балаболка. Савєцька школа. Але в інших напрямках майже близнюки. Що з цього приводу думає шановне панство?
баярд скучнее форы. да и явно тупее. ну и свою сексуальную неудовлетверенность демострировать абсолютно не стыдно для него, как на форуме, так и в ВК
А я - за Баярда. Возможно, в чем-то наши политические взгляды не сходятся, но собеседник он интересный, новости и некоторые темы интересные постит. Баярд - это не Фора.
А хто вам сказав про дуелянтів? Я не казав. Самі придумали? Я чітко і ясно в стартовому пості сказав про їх спорідненість в одному напрямку - пустопорожнє та занудне базікання. Тобто навпаки, антидуелянти. Ні він не фора.Поки що. Він тільки навчається у Фора. Невже для крику? Чи ще для чогось?
Найголовніша відмінність між Фореєм і Баярдом - ставлення до незалежності України. Баярд любить Україну, гордиться її досягненнями... Форей - ставиться до незалежності України - як до прикрого непорозуміння, ненавидить величезну частину громадян, бо ж вони розвалили його країну, яку вважали тюрмою народів...
кагбы прозреваю от темы "Что значит спорт в вашей жизни"... идет тупо репост с пабликов про ужасных кобыл с ВК.ком
У этого блудного попугая работа такая-гадить....На одном форуме пинка получит- на другой со своими речами перелетает....Может- добровольный помощник, может- на ставке..
гранд, у баярда нет лучшего форумного кореша, за которого бы тот вечно "держал чисто пацанский ответ"
Шановне панство з цього приводу думає, що адміністрація форуму з якихось невідомих причин дозволяє постатям із вкрай сумнівною репутацією вчиняти ганебний та свавільний самосуд над іншими форумчанами, спонукати шановне панство до засудження і образ співрозмовників. І це дуже сумно.
вижу некоторым форумчанам моя персона не дает покоя. да так что и в гугле уже успели найти имя и фамилию: вопросы можно задать тут
Ні в якому разі. Принципово різні особи, зовсім різні. І як всі ми - кожен зі своїми недоліками та позитивом. Балаболки....ні, скоріше - полюбляють копіювати вислови інших та у вигляді пролстирадл викладати на форумі, вважаю, обидва розуміють, що це майже ніхто до кінця не дочитує:rose: Але ж Дядьку...хіба Ви цього періодично не робите?
Так роблять коли є суперечки щодо особистості (приклад Маджентіс, Мілєна, Свідок), і коли більше нікому не хочеться про нас поговорити? До речі, якщо Ви проти цієї теми - просто скажіть про це. Звичайно, адміністрація реагує і закриває.
Дуже сумно , що ми взагалі беремось давати оцінку репутації постатей. Ще раз переконалась, що коли Гранд не конфліктує, його спровокують обов"язково.