Маю запитання щодо басейнів. Хто знає, скажіть, будь ласка, якими хворобами можна заразитися в басейні (не в Україні, а в Європі... але в Україні також) Хто, що і де чув чи знає??? Те, що можна застудитися - я вже знаю...
Відповідь: басейни!!! Так звані "Рекреаційні" водні захворювання поширюються при заковтуванні, вдиханні або інших безпосередніх контактах із забрудненим водним середовищем. Симптоми можуть бути різноманітними, починаючи від банального поносу і блювоти, так і до інших проявів, таких як шкірні висипи, запалення очей та вух, захворювання дихальних шляхів, різноманітних неврологічних та раневих інфекцій. Так що, перед тим, як сходити в басейн, чи скупатись на озері, я особисто порадив-би поцікавитись епідеміологічною ситуацією.
Відповідь: басейни!!! Воно то й так, але в нас епідеміологічна ситуація залежить від того чкільки грошей у власника басейну чи озера і від зв"язків з санстанцією
Відповідь: басейни!!! Так то так.А нам вже взяли і сказали.Де ж Ви бачили щоб нам хазали десь правду з убитком для себе?