Банкомат для поповнення

Тема у розділі 'Життя міста', створена користувачем Мих, 2 лют 2010.

1. Мих

Мих Дуже важлива персона

Ніколи не поповнював рахунок телефону(Київстар) через автомат, а нині прийшлося то зробити і неодин раз. Робив ту операцію в Арсені, що у Сихові і зрозумів, що то є нормальний лохотрон. Написано : щоб не було комісії поповнення повинно перевищувати 20 грн., інакше знімаються комісійні 2,00 грн.
    От кинув я 100 грн. - не прийняло, ніби купюра не добра. Запустиа 50 грн. - то саме. Тоді спробував 10 грн. - взяло, ще десять - взяло, ще 10 грн. - фіґу з маком. Перепробував пару купюр - всі не пройшли. Залишається один вихід: натиснути кнопку "оплатити", жертвуючи двома гривнями.
    Але мені тре хочаб 60 грн. покласти на рахунок. Повторюю операцію знову і ті купюри, які до того автомат викидав, як фальшиві - взяв, аж засвистіло, але доки сума не набралася 20 грн. І далі знову те саме. А коли знову натиснув "оплатити", все знову повторилося при наступній операції.
    Отаке.:) Оплатив 60 грн. з них 6 сіло в автоматі.

Тоді я взяв каністру з бензинов і так гарнеееенько полив той автомат бензинов, щоб не заїдав, бо бензин жирний, а автомат потребує омасти.
    Але і то не помогло автомату, тоді прийшла крамольна думка: а може той автомат просто тупо замерз, зима того року он яка!!! Витяг спічкі з задної кишені і черкнув на той автомат..... :shutup:

• Подобається Подобається x 2
  2. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

Миху, так зараз I-box не коректно працюють...тому всі оператори порозсилали інформацію, щоб до 9 лютого не користуватися таким способом поповнення...

• Подобається Подобається x 1
  3. Мих

Мих Дуже важлива персона

А яким способом можна?

абонент у Швейцарії, хоче бабло на рахунок і шо робити?

4. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Різні є "айбокси".
    Якісь беруть 1 грн комісії (от було розчарування тим, кому потрібно одноразово внести 35 грн за Лайф,
    інші не беруть зовсім (платив і по 150 грн за "Волю").

Тре шукати!
    Хоча, кажуть люди, зараз там апгрейди серверів, софта і деякі платежі взагалі не проходять. Навіть сплата бансківських кредитів.

• Подобається Подобається x 3
  5. Mavpysuk

перекинути кошти з свого рахунку на його...у випадку якщо ви контрактний абонент і він, або у Вас пріпейд і у нього....
    Або:
    Для пополнения другого счета нужно отправить следующий запрос:

*126*XXXXXXXXXXXXXX*380YYYYYYYYY#
    где ХХХХХХХХХХХХХХ — код пополнения счета,
    380yyyyyyyyy — номер абонента, счет которого будет пополнен.

6. Мих

Мих Дуже важлива персона

Навіть якщо у мене і нього оператори різні?

7. Mavpysuk

Миху, ну Ви ж то не вказали...ні...різні оператори не сумісні)))

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Казав одесит - саме так у них поповнюють рахунки морякам.
    Якщо у "донора" - інший оператор, то продавець поповнить зі свого телефона.

9. Sopilkarka

Sopilkarka Active Member

У магазині, біля мене все нормально поповнюється... І по 20, і по 22 і по 50 бере.
    Просто деколи купюра зам"ята і не бере.
    Але незнала, що з деяких ще й комісійні знімають...

10. KARABIN

KARABIN ukropenFuhrer

а мені вчора взагалі видали-ай бокси з 26 січня заборонені!!!А мені тре було поповнити Київстар (корпоратив) і Скайнет (Комітех) а в магазині (Черв Калини 113) і в тім магазині мені видають інфу шо гроші не падають на рахунок(після того як я вже проплатив) я зразу подумки перенісся в магазин ШОК :ireful: але гроші за якийсь час таки впали на рахунки

---------- Додано в 20:17 ---------- Попередній допис був написаний в 20:14 ----------

на Барбарі є автомат -при поповненні на 20 грн і більше -комісії нема

11. poetka

poetka Дуже важлива персона

Ось так і я поповнила в центрі в тому ай бокс на київстар, а грошей не надійшло..
    І на Київстар дзвонила,сказали шо там якась поломка.............
    Та ,яка там поломка........вкрали людські гроші тай все:cry:

12. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Люди, то у вас ще квіточки! От моя мама перевела гроші 1250 гр через термінал на вебгаманець ще 29 січня,так гроші тій людині не надійшли.Всі спроби додзвонитися на їхній телефон нічим не закінчились .Потім на сайті знайшли інфо
    http://prokioski.com.ua/news/344.html

• Подобається Подобається x 4
  13. Arthur

Arthur Well-Known Member

А в мене ніколи не було з тим проблем. Поповнював через різні автомати.
    І такі де беруть комісію і там де не беруть.
    Хоча там де завжди поповнюю було два автомати без комісії, то їх зараз відключили. Там де комісія 2 грн., якщо поставити більше 25 грн. комісія не знімається.
    Поповнюю номери різних операторів. Все добре.
    Бувало, що не приймає деякі купюри. Але дуже рідко. Деколи вистачало перевернути купюру іншим боком.
    Деколи в звичайний банкомат не приймає купюри, тоді даю інші, а потім знов ту, яку не приймав і все проходить.

14. Salata

Salata Well-Known Member

Мих, отошлите человеку коды пополнения с обычных карточек СМС-кой. Входящие СМС для него должны быть бесплатно. Сам и пополнит.

Киевстар этим автоматам не начальник. Не тратьте время зря на звонки. Фирма - посредник продает или сдает эти автоматы предпринимателям/фирмам. На каждом автомате должен быть телефон для связи по техническим вопросам. Если нет - думайте сами.

И бумажная лента в них часто заканчивается, т.е. подтвердить свой платеж совершенно нЕчем. Такая рулетка :)

З.Ы. Если остался чек, попробуйте найти хозяина автомата и трясите. Ошибки случаются, но при наличии чека деньги должны вернуть/пополнить счет.

15. Мих

Мих Дуже важлива персона

чекають хто стане президентом... Якщо Янукович - плакали дєнюшкі....

16. Alias

Alias Львів-місто моєї мрії..

Вчора одержали листа з фірми, просять вислати відсканований чек або дані з чека.Ой, щось не подобається мені вся ця гра...

17. Salata

Salata Well-Known Member

Проверьте, действительно ли с фирмы письмо и отсылайте № чека, дату. (Если в них координаты самого вкусного варенья не закодированы :) )

18. Вадюшка

Вадюшка Well-Known Member

Спiвчуваю. До речi, дiйсно, якщо термiнал був на вулицi, то дiйсно мiг пiдглюкувати вiд морозiв. На банкiвських форумах були теми про глюки банкоматiв.

А якоїсь банкiвської картки не маєте? Зараз з багатьох карток можна через iнет придбавати поповнення -- у т.ч. без комiсiй на будь-якi суми.

ЗI: тема невiрно названа, то не банкомат, а термiнал. Треба б перейменувати :)

---------- Додано в 09:59 ---------- Попередній допис був написаний в 09:57 ----------

Маєте докази чи ото аби, пардон, бовкнути?

Шо за народ...

---------- Додано в 10:00 ---------- Попередній допис був написаний в 09:59 ----------

А краще було б, щоб взагалi не розбиралися i облишили ситуацiю як є? :))
    Запрос копiї чека є нормальним для будь-якої спiрної транзакцiї. Бо як iнакше пiдтвердите, що взагалi її iнiцiювали?

19. Мих

Мих Дуже важлива персона

у теплому приміщенні, і по-моєму той глюк чітко закладено програмою.Купюри ті самі, а результат різний, взалежності від ситуації.

приватбанківську, зарплатну можна?

20. Ясь

Ясь Well-Known Member

:cowboy: Не довіряю я тим автоматам, поповнюю свій київстар через інтернет - приват24. І поповнює від 10грн, і комісії не бере. Тіко треба шось мати на картці Приватбанку... :)

а де твій аватар? :)