Друзі, привіт! Що ви думаєте з приводу такої установа як Банк три чверті або ще як пишуть Банк 3/4 ? Для мене стало актуальним питання депозиту. Не хочу втратити свої гроші разом з якимось величезним банком, що лопне! Тому обираю з менш розкручених. Друзі рекомендували банк 3/4. Можливо, хтось щось чув про них ще? Буду всім вдячна
Ну де купувати бакси теж треба знати! Я також цікавився темою банк 3/4. І друзі його рекомендували, і тут не лаяли, і пошукав в інтернеті - інформація втішна, пишуть, що банк невеликий, але стабільний та надійний. І патріотичний
Я знаю ще кращий, невеликий, супернадійний 3-ьох літровий банк.А. Пакуєш туди бакси... завальцьовуєш металічною кришкою, потім закопуєш на городі.... ніхто не найде і не ограбить, бакс автоматично росте в ціні і не тре бухгалтера щоб процент нараховував. Банк.А ніколи не лопне... хіба рискалем зачіплять.. але бакси все одно на місці залишаться... ніякі аферисти з 3/4 банка їх не найдуть -бо не закопували. Всім рекомендую.... інформація втішна, пів інтернету уже в користується трьохлітровим - невеликим але надійним
про яку суму йдеться ? $500 $1000 $5000 $50 000 ... ? як на мене найкраще це польский\закордонний банк і там в ньому депозит 2-3% і все пучком , от тільки ньюанс через 2-5 років пророкують банківські проблеми в ЄС , Греція, Іспанія ... біженці ... відєднання Великобританії ... тому навіть Европейським банкам я б не довірив. Купуйте самогонний аппарат , патрони до АК , та будуйте свій бункер , десь так . Дуже акутальне питання було дял донецьких "бізнесменів " куди вкладати гроші ? - ну звісно в нерухомість - так і тут я вам скажу Польский банк , а йому триндець настане , про українські навіть говорити не хочу в них більше $500 тримати стрьомно