Бандюки та бидло

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 19 бер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ситуація в Україні повторюється по сюжету 100-річної давнини. Тоді гнійник більшовиків виріс у нас на просторі культури "рашен" (Донбас, Єкатиринослав, Одеса) і почав поширюватися по всій Україні, відшуковуючи для підтримки гниль з місцевого бидла. Ось і зараз вибори в Обухові показали нових більшовиків з ПР, які віднайшли в Обухові бидло, на яке можна було спертися. А ці примітивні новітні атамани (Клички та БЮТівці) пішли в бій проти них знову розрізненими рядами, зберігаючи кожен свій гонор, і програли. Найстрашніше те, що вихованих в чужій культурі Баярдів ці бандюки знаходять в кожному населеному пункті.
    http://www.pravda.com.ua/news/2012/03/19/6960930/

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Закони підписує, вішає їх в своєму туалеті і продовжує жити по "понятіям", здаючи при мовчанні бидла Україну.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Подібна нашій ситуація в Сирії. Там теж проти банди Асада пробує боротися роз'єднана опозиція, в якої теж его багатьох вождів вище за їх розум.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для толерантного бидла

5. tanna

tanna Дуже важлива персона

Тихо сам з собою...:))

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

48 чоловік мовчки прочитали, а недовчена наша Проня Прокоповна вирішила своїх "п'ять рублєй" вставить. Гаспажа, а може нам відкрити нову тему про розслідування психологічних причин частої зміни аватару? Навіть не по Фрейду, а по простій методі.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

8. tanna

Я так рада, що вам подобається мій аватар! Ви постійно приділяєте йому увагу. Дякую! :kiss:

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я на картинки навіть в юності не реагував. А в вас простежується якась патологія в погоні за омріяним ідеалом. Я впевнений, що любий живий оригінал кращий за неживу ляльку. Так як і мовна фізіологія вкупі з акцентом полтавця оживають лиш в українській мові і є потворними і неприродніми в чужих мовах.
    До речі, про жлобів типу Данилка чи Поплавського. Коріння іх спотвореного "Я" варто шукати в їх не зовсім нормальному напіврабському дитинстві.

10. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

В точку, а я вспомнить не мог, кого же она напоминает.
    Но поосторожнее, она-то ведь себя звонкой и хрупкой девушкой-мечтой мнит.)

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

[ADMIN="duncan"]добираємо слова. панове[/ADMIN]

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Завтра бандюки можуть ще одну опору для супротиву їм вибити. По деяким даним Порошенка вони все ж приручать посадою міністра і відповідно лишать опозицію потенційних грошей.
    Ось вже майже місяць я не можу закінчити статтю про нього, завтрашній поступок покаже ступінь його жлобства в виборі - Україна чи бізнес. Видно все таки його прирівнювати до Симиренків чи Терещенків не варто, що я якось хотів.

13. serg-shs

serg-shs Well-Known Member

Місцевого депутата засудили до 2 років умовно за вбивство

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Жлобство перебороло - пішов в міністри. І де це г...но тільки не було - СДПУ(о), ПР, Майдан, тепер знову в компанії бандюків. Щоб ти подавився своєю "Рошен".

15. serg-shs

Суд заборонив мітинг на підтримку зґвалтованої в Миколаєві дівчини

16. tanna

А це як подивитись. Можливо, він хоч трохи розбавить цю бригаду і принесе якусь користь державі.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сьогодні викрили компанію львівських повій в Польщі. Я раджу вступити в їх компанію для "перевиховання". Я подивлюсь в обох випадках, хто кого перевиховає.
    Жлоба вишиванкою та англійською мовою, якою володіє Порошенко, не прикриїш.

18. Цікаву сентенцію знайшов на сайті http://www.bestnationality.com/country/ua .
    В западных частях страны еще сохраняется жесткий польский по своему происхождению менталитет, а в восточных частях более гибкое и мягкое русское влияние.
    .............. Ось так. Що мається на увазі під "жорсткий менталітет"? Ну а "более гибкое и мягкое русское влияние" взагалі смішить. Буваючи в західному регіоні завжди помічав більшу культурність, інтелігентність та вихованість мешканців, а коли був у Харкові то до такої міри був вражений жлобством місцевого населення, що наше одеське жлобство це просто дитячий садочок... Отож, таке враження, що автор тієї анотації на сайті ніколи не бував в Україні, чи він просто патологічний русофіл, який жлобство називає "гибкое и мягкое русское влияние". Сміх та й годі. :)

19. serg-shs

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це ще один приклад малоінтелектуальності людей з культури "рашен". По перше, людина робить підміну ментальності та культури. По друге, Україна найбільше пізнала різницю в ментальності поляків та москалів. Поляки в часи колонізації залишали у нас кожен 6-й сніп, а москалі - лиш 13-й. Поляки ніколи не робили Голодомори на наших теренах, не руйнували Києво-могилянку, що потім зробили москалі.

а де твій аватар? :)