Ази національной політики для зникаючих імперій.(Післямова)

Тема у розділі 'ГРАНД vs', створена користувачем ГРАНД, 18 гру 2010.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Пропонується незвичайний погляд на події сьогодення з оглядом на історію політичной минувшини. І хоча історія не може розглядатись в ключі "якби" - все ж таки цікаво дізнатись як би все відбувалось якби.......
    Автора навмисно не вказую, аби декого зайвий раз не травмувати.
    ;):))

2. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Попробую угадать - Дмитро Корчинський)
    Почему это должно декого нервувать? У каждого свои кумиры.
    Кому сою, а кому хачапури...

3. ГРАНД

Більш ніж переконаний, не Ви вгадали, а якийсь пошукач типу гугля.

я теж так спочатку думав. але не перший день приймаючи участь на форумі довелось від такої думки відмовитись.

Невже Д.Корчинський Ваш кумір?о_О

Цікаво що обрали би Ви. Якщо вибір був конкретний і без варіантів.

4. Luna

:)) Он самый) Это нетрудно.
    Я сначала думала, что так могут думать только оппоненты в Политике или в Философии. А потом увидела, что даже в принципе единомышленники очень болезненно относятся к модерированию. Это нормально, иногда смешно, но в целом логично;)

Нет. Я не согласна с тем, что украинцы собственное фуфло считают фуфлом. А рассуждения о том, какой национальности какие кресла нужно отдать считаю именно фуфлом.
    Вы меня простите, но это фуфло. Без вариантов.

5. ГРАНД

От бачитье який я прозорливий?:p
    Так відбувається тому, що більшість і опонентів і однодумців надто себе переоцінюють і не вміють (саме не вміють) терпляче відноситись до думок та слів опонентів, якими б вони огидними чи болючими не були (крім брутального, матерного хамства і прямих , підкреслюю прямих, а не віртуальних погроз). Бо як би вміли то функції модерування суттєво скоротились би до мінімуму, а то і зовсім зникли. але рівнень терпимості і особистої вихованості вимагає присутності модерування. А модератор виступає в якости цапа відбувайла і винуватця у всих гріхах, які глибоко сидять в середині самих опонентів і однодумців.
    Хоча як на мене, я би взагалі відмінив модерування і залишив форум таким який він є. І як що він скотиться на банальну помийку завдяки рівню учасників, то тоді це і є його ціна.

Рівень підтримки тієї чи іншої політичної сили, який ніколи не перевищував 40 відсотків, і то в самий пік популярності (самої популярної політсили, або особи), а також здатність розчаровуватись в фаворитах (при чому доволі швидка у часовому вимірі) - і є свідченням правоти Корчинського. В Україні вже неможлива КПСС чи то "єдіная московщина" в такому варіанті як вони можливі у них.

Так можна розмірковувати не маючи на нашій території національних, окупованих , загнаних в рабство утворень. За виключенням кримсько-татарської, які ще не оговтались на рідній землі від ґеноциду московськой совєтчини. При чому я думаю, що з нашими татарами саме так і слід поступати , інтегрувати їх в українські владні структури в певних пропорціях. Це як що хочемо Крим таки залишити собі. І відтворити таки кримсько-татарську автономію. але то пізніше.

Питання було виключно із кулінарної галузі. І я просто хтів дізнатись Ваших смаків.

6. Luna

Бачу:) Я же сказала - это нетрудно было:) Собственно, я этого и не скрываю))) Хотя...честно говоря, подозревала в авторстве Корчинского с самого начала...:o
    В общем и целом я с Вами согласна. Но не стала бы связывать уровень общения оппонентов с ценой форума. Признаться, неоднократно убеждалась в том, что весьма адекватные люди могут скатываться до уровня помойки в некоторых случаях..Предпочитаю в данной ситуации судить о поступках, а не о самих людях. За некоторым ничтожным исключением:rose:
    Извините, но это не доказательство правоты Корчинского, а естественное развитие событий практически 100-летней давности. Закономерное и вполне предсказуемое. Доведение их до абсурда. гиперболизция собственной значимости и бесконечная критика в адрес соседей вовсе не есть правота. Корчинский прав в одном - он яркиая личность, скандальаня и популярная. МОЛОДЕЦ. Свои поклонники ему обеспечены.

Я не люблю сою. А хачапури в исполнении коллеги - грузинки - это верх кулинарного искусства.

7. ГРАНД

Корч. знатний провокатор. Професор провокації.

8. ГРАНД

Пропоную уривок статті стосовно того як панувалаодна національність на постсовку. Це показово. Може навіть не викличе ніяких емоцій, як буденна справа. але як що себе поставити на місце героїв цього сюжету, то стає зрозумілимчому москвинів ненавиділи раніше по-тихому, а зараз гучно і відкрито, і чому москвини цього ніяк не зрозуміють.

9. Luna

Совсем не удивили, это и сейчас пануе, и у нас. Знаю очень хорошего парня, одноклассник моего брата, ему на данный момент 25. Мы знали и знаем его как Сашу, а он Иштван, цыган. Запомнить я могу, но привыкли называть Александром за столько лет. Не вижу тут никакой нциональной дискриминации, человек так представился, так его звали...Это его личное дело.

10. ГРАНД

Тобто Ви, не дивлячись на хорошу пам"ять все ж таки пішли на поводу у своїх звичок (бо так простіше перш за все для Вас і Вам начхати на все решту) і спотворили ім"я людини. А той циган , як людина толерантна , просто не зробив Вам зауваження (мабуть зазделегідь знаючи Ваш менталітет) і таке ставлення до сового імені стерпів.

11. Luna

:)) Вы не поверите, именно ТАКОЙ вывод и должен сделать человек, судящий остальных по себе)
    В данном случае так было удобнее самому парню, он представляется этим именем, ему так НРАВИТСЯ. А я с удовольствием буду называть его так, как скажет.

Вам с Прокипом не надоело критиковать других? вы же громче всех кричите Держите вора!)))

12. ГРАНД

в даному випадку він просто знаючи Ваш москвинський менталітет, скромно проковтнув Ваші звички і не бажаючи зайвий раз напружувати стосунки із-за такої "дрібнички". Це робить честь йому, але не Вам.

Особливо коли нам з Прокопом на всі 100% відомо що "другі" таки вори. А що не варто затримувати вора, як що відомо що він вор?

13. Inga

Inga Дуже важлива персона

Гранд, не соглашусь с приведеной цитатой, имхо, "сокрытие" своих реальных имен, происходит не только из-за нацнетерпимости.

По крайней мере я сталкивалась еще с двумя причинами.

Во-первых, не благозвучность имени (да, с точки зрения местных традиций). С самым ярким образчиком такой неблагозвучности я столкнулась, когда очень пожилой человек изменил имя Исаак Срульевич на Исаак Семенович.

Во-вторых, неспособность местного населения сходу произносить не привычные имена без запинки или хотя бы без коверкания. Владельцев имен это страшно раздражает. Поэтому проще назваться каким-то местным ником, чем каждый день слышать это коверканье на разные лады. (По крайней мере в моей практике это были люди разных национальностей и немцы и аварцы и евреи).

14. ГРАНД

Гаразд. Тоді почитайте наступний уривок з цієї статті.

15. Luna

:)
    а у Вас голова болит сегодня и на обед борщ пересоленный. Примерно из той же оперы:) Откуда Вам известно то, что Вы излагаете? Вы можете только предполагать, не так ли? Удивительная способность повесить ярлык и выставить диагнозы совершенно незнакомым людям и тем более, так, слету, рассудить их отношения с друзьями)))

16. Luna

о_О
    Потярсающий уривок!!!! Замените русский на украинский - и будут ваши посты точь в точь)))

17. ГРАНД

Нічого я замінювати не збираюсь. Це Ви можете замінювати. Як Ваші совки все життя щось замінювали в чужих думках, текстах і т.п. за для виправдання своїх паскудств.

18. Luna

:) Ненене)) Не МОИ, а ВАШИ совки) Они Ваши современники, Ваши соученики, Ваши сотрудники, посему и мыслите вы так похоже, точь в точь, только государства разные. я тут точно ни при чем. Как и к Вашим паскудствам - ну никак н еотношусь;)

19. ГРАНД

Звісно ж сам дурак.;)

20. Luna

:rose: Не втягивайте меня в любимую забаву Гранда. Я обойдусь без наклеивания ярлыков.

а де твій аватар? :)