жіночий, який буде автоматично закритий для чоловіків (мало там що)?... чоловічий, куди жінки не зможуть заходити (можна буде перемивати кості жінкам)?...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? але щоб в п"ятницю, наприклад, був вільний вхід на обидві гілки.... або вночі :borat::p
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? ги.... я скажу чоловікові, щоб зайшов на форум і прочитаю все в чоловічому розділі :p
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? А еще, для пи...расов, зоофилоф, никрофилоф, циган и депутатов! Даешь свободу общения всем извращенцам!:borat: А вообще мне идея нравится
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? мийте на здоров"я....але було б прикольно ,як мавка запропонувала...щоб в якийсь день був вільний вхід на обидві гілки.... або щоб на чоловічій закритій гілці жінки просто змогли би переглядати,але при цьому не змогли дописувати, і навпаки?...
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Я не понимаю, зачем вообще тогда нужно делать такие разделы? А может Пупер хочет пообщатся с мужчинами о недостатках женщин и не хочет, что бы посетители БФ это читали, может хочет излить душу... У меня честно говоря тоже иногда возникают темы для розговора о которых с дамами я не заговорю даже под прицелом автомата
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Ну особисто мені не шкода,я можу свій "автомат" сховати ....якщо реально потрібне таке спілкування в такому розділі,тоді створюйте!
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? важко повірити, що модератори-жінки/чоловіки не будуть шастати туди-сюди. Та й хіба важко зареєструватися кобітою?
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? По-перше технічно це важко організувати. По-друге це дуже легко обійти, зареєструвавши акаунт протилежної статі.
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Неужели так сложно установить открытым вход в такие разделы по спец разрешению, или хотя бы спец хайд для чтения сообщений. Неповерю, что нельзя что-то придумать, может быть просто "впадло хариться".
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Досить поширена практика на великих форумах. Але там закритість форумів має мету: приховати приватну,комерційну інформацію. Або просто зібрання клЮбу однодумців, щоб не заважали.
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? пс. якщо хтось хоче показати з себе джентельмена чи "дамського угодніка" -- ніхто не змушує в такий розділ заглядати... ппс. що найцікавіше: щиру жіночу цікавість -- помітно, а чоловіки ... ну, та ладно..
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? Особисто я поки такої потреби не маю :shy: І якщо чесно мені не дуже до душі якісь обмеження у читанні дописів, мені не дуже приємно буде коли мене кудись "не пустить" або не буде можливості дописатися якщо дуже схочеться :shutup:, не симпатизую всіляким групуванням за статтю, орієнтацією, віросповіданням :ninja: Все ж форум а не закритий клюб Але якщо хтось відчуває аж таку гостру потребу, то може нехай. Сумно, що хтось хоче з чимось критися. Відверте обговорення мене вабить більше :dance::dance:
Відповідь: ахтунк! чи потрібен такий розділ? У нас на форумі таке було. Коли всі награлися, тихо померло. Отже, думаю, не варто навантажувати цим адмінів